Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да постигна цвят на косата, който е подобен на естествения ми, който е около студена 7-ца?
Защо, когато нанеса боя по цялата дължина, тя изобщо не ме хваща и не премахва тези оранжеви и ръждиви оттенъци, които имам?
Как се използва тонерът Prestige Be Blonde 04?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да постигна цвят на косата, който е подобен на естествения ми, който е около студена 7-ца?
За постигане на цвят на косата, подобен на естествения ви, който е около студена 7-ца, може да се използва боя с нюанс 8.21. Тази перлено светло руса боя ще помогне за създаване на сходен тон. Важно е обаче да имате предвид естествения цвят на косата си и нейната реакция към боята. Консултацията с фризьор или специалист може да бъде полезна при избора на правилната боя и техника за постигане на желания резултат.
-
Защо, когато нанеса боя по цялата дължина, тя изобщо не ме хваща и не премахва тези оранжеви и ръждиви оттенъци, които имам?
-
Как се използва тонерът Prestige Be Blonde 04?
-
Как мога естествено да прикрия белите косми в корените у дома?
-
Има ли дами, които използват кичури и биха искали да споделят своя опит?