Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 58 239
  • 856
  •   1
Отговори
# 645
Боядисах се с 10.0 и стана много хубаво светло русо. Аз приключвам с русото. С балеаж съм и като израстне много ще се къносвам. За 5 години русо и какви ли не експерименти (без блондор) косата ми оредя и се накъса. От дължина до дупето сега е малко под раменете...

# 646
Подкрепям такова решение,но не окончателно ,може би година пауза ,за да дръпне на дължина ,и пак балеаж Blush
Идвам с въпрос ,боядисвам свеки с дрогерийна боя до сега взимахме 8.0 ,ставаше добре на почти бялата й коса ,обаче ми жълтееше , и реших да й взема 8.21 ,много ни хареса отенъка ,но се виждат тук там белите коси ,въпроса е да правя препигментиране или просто да смеся 50 на 50 8.0 и 8.21 ?

# 647
Предпигментация правили ли сте на цяла дължина, или само на корените?
Много се дразня на дължините си, защото винаги бялото хваща различен цвят, а искам да уеднаквя.

# 648
Майка ми се боядисва със 7.1 и все мрънка че и се измива цвета и не задържа.Не мога да я накарам да смесва цветове.
Последно миналия месец я боядисах с 50:50 7.0 и 7.1 като препигментирах със 7.0.Получи се много хубав цвят на почти бялаа и коса.Като боядисах корените,постоя 30мин и разнесох по цялата коса за още 10мин. Не прозираха бели косми,даже стана много плътен цвета.Тя си ползва дрогерийна, Miss Magic не знам какво производство е,но добре се получи.

# 649
Здравейте, момичета! Виждам, че много от вас разбират от цветовете и комбинацията им и ще ви помоля за съвет. Косата ми беше изрусявана няколко години и сега вече я оставям да расте, като горе в корените е тъмно кестеняво, а по дължините е като балеаж, малко жълтее. Поръчах си от една фризьорка руси удължения с щипки, а това, което тя ми продаде, не пасна изобщо на косата ми, защото е бяло русо, което тя боядиса в тъмно русо на места да замаже положението, но разликата е очевадна. Просто моята има жълт оттенък, а тази е платина. Бих я хвърлила направо, но дадох много пари, а и е качествена. Мислите ли, че мога да я нагодя някак да пасне с моята коса?

# 650
  • София
Ами реши си кое искаш да боядисаш - твоята коса или тази на щипките.
Аз излязох от отбора на русите с едно 9.4. Стана светло кестенява, но ми харесва. Ще видя как ще е след второ - трето измиване.

# 651
Аз излязох от отбора на русите с едно 9.4. Стана светло кестенява, но ми харесва. Ще видя как ще е след второ - трето измиване.
Ще споделиш ли снимка? Стана ми любопитно, понеже обмислям промяна Simple Smile

# 652
Натурално много светло руса 🤣
Поне аз съм така слвд третото измиване.

# 653
  • София
От май месец се боядисвам  със смес от лилава 8ца и сива 9ка, става страхотно тъмно русо, към светло студено кестеняво първата седмица, средно русо на 2-3 седмица и светло русо на 4тата. За мен е важно, че стои студено, иначе все се ядосвах от жълтия оттенък.

Намазвам корените стоя 30 мин и разреждам остатъка с тази водичка на Лореал https://www.superdrug.com/hair/hair-treatments/conditioning-trea … er-200ml/p/804298 дори с 10-15мл. от боята консистенцията се запазва гъста като боя, без да ми гори дължините, стоя още 10-15мин. и измивам.

Не бих боядисала дължините директно с амонячна боя. Използвам слаба безамонячна или мнооооооого разредена амонячна.
Последно използвах Фанола 8.2f i 9.11.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 00:37 от nad_tab

# 654
Nad, много хубав цвят! ❤

# 655
Nad, каква марка е боята с която смесва 8 и 9?

# 656
Над, красавица си ти и супер младолика, но аз съм ти го казвала Heart. Много хубаво изглежда и косата ти.
Ще питам за рет. Wink, че влязох във "вашия" отбор, но съм съвсем начинаеща, а вече много ме дразни появата на някои бръчки по лицето. Надявам се да оправя положението.

Аз също се боядисвам с 9-ка и след няколко измивания става супер светло. Чак бяло. Но пък аз имам вече и доста бели косми, това също влияе. И напоследък се стремя поне корените леко да потъмня, определено изглежда по-добре и по-натурално.

# 657
nad_tab, много ми харесва цвета на първата снимка и чакам да качиш снимката от боядисването днес. Би ли споделила каква марка боя използваш? Предполагам 8.12 е единия цвят? Каква ти е основата?

# 658
  • Марс
Страхотен цвят!

# 659
Над, хубаво е, моята нормална коса е горе долу този цвят. Сега ми хареава, но едно време цвета ми се струваше един никакъв - ни рус, ни кестеняв. Ама млада и загубена съм била.

Общи условия

Активация на акаунт