Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 729
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, има ли накой, който да е използвал козметика на L'Action?

# 151
Зa рaстеж нa косaтa бях попаднала в инстаграм на едно момиче, което хвали маслото от репей, продават го в Берьозка.

# 152

Аз. Според мен само изглежда добре. Не останах с много добри впечатления, даже маските май ме опъпчиха. Кой продукт конкретно обмисляте?

# 153
Някой ползвал ли е този серум с витамин Ц
и наа Ревокс, можете ли да ги съпоставите?
Аз много харесах този на Skc и се чудя него ли да си взема пак или да пробвам Ревокс.

# 154
Защо си доволна? Какъв ефект видя?

Аз се чудя за C-Glow серума с витамин Ц на GG и сега събирам мнения за всякакви серуми...

# 155
  • София
Пробвала съм някои от серумите на Ревокс, вкл. Вит. С. Приятни са, но не видях особен ефект. Серумите на Skincyclopedia са много по-хубави. Имам Матриксила, ползвах го в последните месеци вместо ХК. Много добро овлажняване и изпълване на кожата ми даде. Сега ползвам околоочния серум с кофеин. Също много ми харесва - намалява подпухването, “отваря” окото.  След като попие добре слагам овлажняващ околоочен крем. Ползвам и салицилова киселина в момента за малки пъпки и зачервявания. Също съм доволна. Няма алкохол в състава, само разтвор на чиста салицилова киселина. Вит. С все още не съм въвела, но съм си купила почти цялата серия на SC и до тук съм с много добри впечатления.

# 156
Аз към момента съм доволна от този

С ниацинамид, витамин C и салицилова киселин. Озарява и изчиства кожата ми. Преди това ползвах на Ревокс и един Корейски но този на Гарние най-много ми допадна.

# 157
И този на Гарние гледах, но е с много ниска концентрация на витамин Ц - под 5%.

# 158
Skincyclopedia е супер. Аз си поръчах серума с ниацинамид заедно с наколко продукта на Dr. Derm. Кожата ми светна.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 12:40 от Lygia

# 159
  • София

Аз. Според мен само изглежда добре. Не останах с много добри впечатления, даже маските май ме опъпчиха. Кой продукт конкретно обмисляте?

А, нищо конкретно, просто ми попадна един от тях случайно, та отидох да разглеждам и другите, и ми стана любопитно.

# 160
И аз от Skincyclopedia имам- ниацинамида, матриксила, ретинола, но ги ползвам рядко и нещо не виждах ефект от тях. Купих ги всички почти по едно и също време и още след първото слагане на серума с витамин Ц се влюбих в него и може би затова не дадох шанс на другите.
Витамин Ц-то им е страхотно.Лицето светва, озарява се, изглежда стегнато, едно такова като напомпано, абе подмладяване виждаш след нанасянето му. Всички други серуми ги зарязах и всяка вечер само него си използвах.
Сега чат-пат мажа ретинола им, но нещо ми е много мазен, трудно попива, а и ефект не виждам 😁

Благодаря за мненията значи пак ще си взема любимеца ми.

# 161
Ретинолът вечер, и моят е мазен- на ТО, но сутрин съм ок, предвид на моята мазна кожа.

# 162
Морковелка,
От къде купуваш Skincyclopedia?

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 23:39 от Витаминче_

# 163
От Лили ги взех всички даже бяха и на промоция.Те периодично са на промоция там.Тази марка само в Лили се предлага май.
Аз само вечер се мажа с квот ще се мажа. Кожата ми не търпи наслагване на продукти и даже дневен крем не слагам, ако ще се гримирам.

# 164
Поръчах го и аз.. Ще споделя как е.

Общи условия

Активация на акаунт