Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 675
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
SNB не съм ползвала, но този крем с бисквитки преди 5 години беше ТОП. Маникюристката при която ходих тогава го ползваше и така разбрах за тях и започнах да си го купувам.На който го бях дала да се намаже се влюбваше и искаше и той.
Много тъпо като развалят качеството на хубави продукти.

# 256
Да, и аз така се влюбих в него - "запознахме" се при моята маникюриска през 2021, година по-късно успях да го купя, т..е. миналото лято и накрая вече есента едвам го издържах. Както писах само миризмата му беше добра. Явно в последните месеци са го развалили тотално... Иначе помпата и при мен беше... мама мия 🤐

# 257

Като че ли леко изсушава,но може и да е от студеното време при мен така + менопауза
Иначе измива добре и няма силен аромат на роза

# 258
Здравейте,

Моля да ми препоръчате нещо за напукани устни, което обаче да попива бързо, а не да стои като балсам за устни мазно дълго време. Ефекта, който търся получавам най-добре от кремове примерно с крем нивеа от металната кутийка, но ми се иска нещо, което да не нанасям с пръсти.

# 259
Балсама на MAC,  на Loccitaine е хубав също , както и на The body shop с коноп.

# 260
Добър шампоан против пърхот за мъж със сух скалп попринцип,ползвал е низорал и здраве,няма ефект....
Моя ползва това и е много доволен

# 261
  • Deutschland
Моите два крема PNP са в тубички. Нямам такива с помпи и аромата е супер. Дребната постоянно се върти около мен като се намажа и пита " Аууу, ти кво си яла" 🤣

# 262
  • При децата ми
Аз не съм доволна от тази маска. Купих я заради положителните мнения. След нея усещам косата си лигава и не измита. Колкото и да я отмивам, след нея косата сякаш не е измита. Със суха, боядисана, твърда и непокорна коса съм. На косата на дъщеря ми също не се отрази добре. Тя е с дълга и гъста коса. Освен това и двете забелязахме значително повече косопад след употребата и.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 16:53 от Hrispa76

# 263
Моите два крема PNP са в тубички. Нямам такива с помпи и аромата е супер. Дребната постоянно се върти около мен като се намажа и пита " Аууу, ти кво си яла" 🤣
,
И моят е в тубичка /ванилията/ и е с невероятен и дълготраен аромат. Купих го преди около месец и го ползвам ежедневно, обикновено с него се мажа сутрин, преди да изляза за работа, за да не са ми мазни ръцете, а същевременно ги усещам защитени.
Вероятно големите опаковки са с различна консистенция, чувам оплаквания от много мои приятелки, че малките опаковки от козметични /и не само/ продукти са с много по-добро качество от големите опаковки.
Аз самата си купих душ гел Дав 700 мл. на много изгодна цена -6,90 лв., да ама няма същия аромат, като малката опаковка, хубавото е че поне като измиване съм доволна от него.

# 264
Този сух шампоан. Не го бях виждала до сега, не знам дали е нов. 🤔

# 265
Хахах, другия път като мина през това магазинче пак ще влезна да видя има ли и от тубичките 😆 и тях да пробвам щом ги хвалете. От този вариант не съм ползвала дори не знаех, че имат такива.

# 266
  • Deutschland
Ето моите :

# 267
Откъде са купувани, Фрау?
Моят с помпичката вече привършва, а четейки, че са развалили качеството, бих пробвала тези в тубичка.

# 268
  • Deutschland
От някакъв малък хранителен магазин в България. Мисля по път за Сандански като спирахме някъде. Този с бисквитките е от миналото лято, затова е по-евтин. Сега за Коледа купих този с ванилия и вече е на по-висока цена. Имаше и с манго някакъв.

# 269
  • София
В квартални аптеки ги има.

Общи условия

Активация на акаунт