Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 587
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, каква марка бб ползвате? Аз на Гарниер, но се оглеждам и за нещо ново.

# 391

За 2 години редовно ползване се сдобих със страхотни мигли.
Бял ли е на цвят?

# 392
  • При децата ми
Бюджетен праймер за мигли съществува ли?

От тази база съм доволна аз:

# 393
  • София
И аз ползвам  на Есенс в розовата опаковка. Не съм доволна! Sad
Мойте мигли са дълги и на Евелин със зелената капачка нищо не прави. Дори не ги подрежда.

# 394
От трите серума/бази на Евелинп и аз съм най-доволна от 5 в 1. Ползвала съм и трите.

# 395
  • София
На биотен околоочният крем е прекрасен праймер за мигли.
Страхотно ги подрежда и уплътнява, спиралата се нанася прекрасно след това.
Слагам с пръст.

# 396
  • Сливен
Figs бял е.Аз го нанасям всяка вечер преди лягане.

# 397
  • София-Младост
Аз ползвам този ФДТ https://aromatimoda.com/index.php?route=product/product&path=166 … 17&product_id=598
Моля препоръчайте ми и други видове с по-голяма покривност.
Аз ползвам и препоръчвам този на Missha.

Търся мнение за озаряващите перли LLums от Лили дрогерия.

# 398
Кой беше сайта за сравняване на фон дьо тени?

# 399
# 400
Имайте предвид, че този сайт сравнява приблизително точно цвета на ФДТ, но не и подтона.
Аз съм с много жълта кожа и каквото съм взела с проверка по този сайт, ми е било изключително розово и съм като Пинко Розовата пантера.

# 401
Влизам да похваля 4 продукта, от които съм много доволна.

Първият е течният пилинг за лице с 2% BHA на Balea Beauty Expert - достоен заместик на известния аналогичен продукт на Paula's Choice, дори бих казала, че са на едно ниво. Съдържа само 6 съставки: пропанедиол, вода, салицилова киселина, глицерин, екстракт от чай и хиалуронова киселина. Не съдържа парфюми. Текстурата е същата като Пауловата, мл също, само че цената е около 10 пъти по-евтина. На Паула е към 70 лв, на Балея е 8.99. 10/10.

Вторият е тоникът за лице на Balea Med - отново супер изчистен състав за смешните пари от 5-6 лв. Това си чиста вода, не прави нищо освен да хидратира, но ако ползвате активи в другите стъпки от рутината и си търсите изчистен продукт за стъпка "тоник", е идеален продукт. Също не съдържа парфюми. 10/10.

Третият е розовият серум с пептиди на Eveline - за дрогериен продукт е направо джакпот и може да се мери с пептидите на ТО и някои корейски серуми. Отделно съдържа много серамиди и има богат, силно насочен антиейдж състав без глупости и пълнители, въпреки сравнително дългия списък със съставки. Гъст е, но не прекалено, попива бързо и не прави кир ефект. 10/10.

И последният продукт е едни малайзийски парфюми, произвеждани във Франция, които открих в Лили. Марката е Adopt и ги продават в симпатични 30 мл бутилки за 17 лв и стотинки. На кожа имат трайност не повече от 3-4 часа, но на дрехи нямат измирисване. Не оставят петна и не миришат на алкохол както повечето парфюми от този ценови клас. Аз си взех Bouquet D'Amour - страхотен цветен аромат - но и другите не са никак лоши. 9/10.

# 402
Reddish Brown благодаря ти за ревюто на Eveline. Само ако знаеш как го заглеждах. Утре ще тичам да го купя 😉

# 403
Редиш Браун, благодаря за ревюто!
Мисля за пептидния серум на Евелин🪬🦦

Очаквам с интерес новите ти ревюта!

# 404
  • София
Каква е цената на пептидния серум на Евелин?
Заинтригувахте ме с този серум.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 09:47 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт