Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 551
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И аз съм в търсене на червило, от 100 години не съм си купувала... Та, има ли такова чудо като дълготрайно червило, което хем да прави устните по-плътни, хем да не оставя следи и да няма бляскави частици? Харесвам матовите, но те визуално смаляват устните и ако не са хидратирани, не изглеждат добре. Които от вас харесват нюд нюанси, как си ги избирате?

# 436
Тези червила трайни ли са на устните?
Скрит текст:

По-рано имаха едни Long lasting, бяха много добри...та им търся алтернатива.
В крайна сметка видях тестер и реших да си взема. Червило го водят, взех 401 номер, розовеещо, ще дам отзиви скоро.
В търсене съм на нещо подобно като цвят.
Скрит текст:
Така изглежда на бялата ми кожа до китката. Хубав, наситен цвят, стои много сочно на устните, не е мат и беше сравнително дълготройно за около 5-6 лв. /марката е Есенс, както споменах в предния си пост, но вече го няма/. Дори да отива и към розово, ще е супер, просто да е по-тъмно като цвят.
Някой, ако е виждал или има, моля да сподели. Innocent

# 437
Много ми хареса тази спирала.

И този измиващ гел и тоник на Балеа.

# 438
На тази спирала и аз й се каня от известно време.

# 439
От ДМ. Перлената маска на Миша ми е от любимите. Нанасям я и на околоочната зона. Интимния гел използвам от години.

# 440
  • Димитровград
За трайно и не матово червило, мейбълин винил е такова, но не е много евтино. Аз го получих от кутия.

# 441
Не матово червило и трайно, от което съм доволна ето това:

На марката пробвах и матовите течни червила, ужасни са.
И матови и най-трайни, на които с години не намирам заместник са на Мейбълин. Преди да нанеса каквото и да било червило, гланц винаги сутрин слагам маска за устни. Дълго използвах корейски, но намерих това на Есенс и много ми харесва, като не влияе на трайността на червилото.

# 442
  • София
Аз използвам от години двете червила, които The rouse е показала и съм много доволна. Купя ли друго, подарявам го.

# 443
  • София
Това на Ревлон ми допада, ще ходя да го диря, благодаря.

Каква термозащита ползвате? Имам от тези малките опаковки на CHI, но не знам те водят ли се като термозащита?

# 444
Доволна съм на първо четене от Revlona! Blush
А на тема против изпотяване? Какво ще препоръчате? Има ли нещо ефективно без алуминиеви соли?
Миналата година бях доволна от спрея на Биотен (Rose), без ал. соли, но сякаш сега няма същия ефект и искам да го заменям.

# 445
Термозащита вече не знам коя подред опаковка използвам крема на Олиосета. Chi също има защита, но за мен не е достатъчно и след него пак слагам крема.
Против изпотяване наскоро пробвах на Балеа от ДМ, предвид това, че са на двойно по-ниски цени. Ами много са добри и вече започвам да използвам предимно тях.

# 446
Здравейте, момичета. Моля препоръчайте ми нещо за подпухналост под очите, не само сутрин като стана, но и през целия ден съм подпухнала. На 25 години съм и нямам никакъв опит все още с никакви кремове в околоочната зона.

# 447
Околоочния на Skincyclopediа с матриксил.

# 448
  • При децата ми
Още един глас за крема на "Олиосета"! Имам го от около месец и съм много, много доволна.

# 449
  • Шумен
Подпухналостта под очите си има причина - щитовидна жлеза, бъбреци, сърце, редовно недоспиване и др. Докато не се отстрани причината, мазането ще е с минимален ефект.

Общи условия

Активация на акаунт