Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 519
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
На шега преди време си взех душ гел на Велеа от Лили. Еми за под 2 лв. въобще не е лош. Няма някакъв траен аромат, но след баня кожата ми е мекичка, което не след всеки душ гел се получава. Използвам с гъба, ако има значение.
Скрит текст:

# 511

Снимката е взета от нета,искам да попитам ползвали ли сте желето на Гарниер и дали сте доволни,искам да го нанасям преди крем със слънцезащитен фактор ,кожата ми е склонна към омазняване.
Досега ползвах серума с вит.С на Ейвън около 12 паунда на промоция  и толкова пари не ми се дават.
Аз го поръчах така или иначе,защото беше на промоция за 4 паунда.Исках да поръчам тази на Лореал,но я нямаше налична.Преди години съм я ползвала,нямала съм проблем с нея.
Благодаря и хубав ден

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 10:26 от marga1977

# 512
Аз съм ползвала желето. Не ми е било мазно, но ми е седяло лепкаво. Да кажем 30 минути след нанасяне. Мисля, че е заради алоето. Със смесени чувства бях. Преди години излезе един серум на Лореал с алое, подобно усещане имах и от него. Абе въобще алоето нанесено на лице, не ми харесва. Ако не си ползвала продукти с алое, по-добре опитай да тестваш преди да купиш.

# 513
Преди крем бих нанесла някакъв тонер или серум. И в този ред на мисли да похваля Neurogena Hydro boost cream. Мисля, че има и по-лека формула, но попива изключително добре на моята кожа и няма аромат (не обичам парфюми в козметика) и хидратира порядъчно, понякога нанасям и по два пъти, като гледам да има по около 20 минути разлика.

# 514
  • Сливен
Мацки,някой ползвал ли е новия околоочен крем на Гарние с вит.С?

# 515
Препоръчайте ми моля, хайлайтър с glow? (нз така ли се казваше точно)  ефект.
И термозащита, може и по-скъпа, да е добра ми е по-важно Simple Smile
Също някъде да сте засичали на добра цена СС кремът на Лумене ?

# 516
Доволна съм от термозащитния спрей на сайос. Започнах да използвам преса често за дължините и не виждам поражения. Косата ми е нежна и тънка. Не оставя никаква текстура и филм по косата, както други продукти .

# 517
Препоръчайте ми моля, хайлайтър с glow? (нз така ли се казваше точно)  ефект.
И термозащита, може и по-скъпа, да е добра ми е по-важно Simple Smile
Също някъде да сте засичали на добра цена СС кремът на Лумене ?
Термозащита - https://shop.lillydrogerie.bg/tresemme-keratin-smooth-sprej-za-t … hita-200ml-520913
Хайлайтъри - https://www.essence.eu/bg-bg/p/9360860001/kissed-by-the-light-illuminating-powder
https://www.notino.bg/thebalm/mary-lou-manizer/p-435205/ Този ми е любимият, страхотен блясък!

# 518
И аз ползвам тази термо на Тресеме, ок е.Хайлатъри имам на Есенс, Катрис, доволна съм.

# 519
За хайлайтър бях се зачудих и аз на този на thebalm но ми се видя скъп, понеже ползвам рядко и нз дали ще ми допадне на мен как ще стои Simple Smile благодаря, ще го помисля още малко

# 520
На Revolution са им хубави хайлайтърите. Може да погледнеш и на Wibo. Има ги в Лили.

# 521
Предложете гел за коса, който да фиксира косата силно и тя да става твърда, на "клечки". Купих вече няколко вида, но стоят повече като вакса, макар да пише, че са със силна фикция или пък дават мокър ефект, но не бетонират косата.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 14:16 от беба28

# 522
Здравейте,ето ми я поръчката,пробвах гела,на първо четене съм доволна, попива бързо,не лепне.
Хубав уикенд

# 523
Здравейте, препоръчайте ми крем за лице и околоочен с лека текстура за първи бръчици.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт