Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 510
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Предложете гел за коса, който да фиксира косата силно и тя да става твърда, на "клечки". Купих вече няколко вида, но стоят повече като вакса, макар да пише, че са със силна фикция или пък дават мокър ефект, но не бетонират косата.
Това е много популярно и за коса и за вежди - бетонира ги Grinning
https://shop.lillydrogerie.bg/got2b-gel-vodoustojchivi-iglichki-150-ml

# 526
Някой има ли представа защо лифтинг серума от серията "Yoghurt of Bulgaria" на Biofresh вече не е включен в ревютата на техния сайт?
Освен това изчезна и от физическите магазини, все още се намира онлайн, но някой знае ли каква е причината да го спрат от производство.
Веднъж да  ми хареса нещо произведено в България и след 2-3 месеца да изчезне от пазара.

# 527
  • Deutschland
Създателката им е наша съфорумка, мисля иланг-иланг беше. Може да я попитате.
Това е неписан закон. Има ли нещо читаво, след време изчезва.

# 528
В Ремедиум видях, че са с нови опаковки, а май и състав. Предполагам това е причината.

# 529
  • Сливен
Мацки много ми хареса аромата на моной на спреа със златни частици на Балеа.Има ли подобен парфюм или дезодорант?

# 530
На Ив Роше има един спрей с маной.

# 531
  • София
Мацки много ми хареса аромата на моной на спреа със златни частици на Балеа.Има ли подобен парфюм или дезодорант?
Точно днес се чудех дали има парфюм като лосиона на Балеа с моной Joy
И на мен ми хареса този аромат.

# 532
# 533
  • София
Ау, мерси Simple Smile

# 534
Последните ми дрогерийни покупки.
Скрит текст:
Пяната от Лидл ми е втора опаковка. Добре, че имаше една изостанала в магазина, който ползвам. Много ми допада.
Исках и някакъв автобронзант и не съжалявам, че взех този на Дав - два пъти го ползвах и добре се получи потъмняването. Първите няколко часа мирише добре, но след това си избива миризмата на DHA.
Нощният пилинг на Балеа ще го оставя за по-студени времена. Изкуших се и го ползвах един път, но май прекалих с количеството и почти не попи, направо си става олио върху кожата. Трудно ми се вижда лятото да го ползвам, пре все че съм със суха кожа. 
Слънцезащитата на Cien предстои да ползвам, ако е като зелената значи ще си паснем.

# 535
  • Deutschland
Обожавам лосионите на Дав Дерма спа, попиват бързо, не ми лепнат и миришат много луксозно, ако мога така да се изразя.

# 536
  • Somewhere in the World
Здравейте, момичета.
Да препоръчате бюджетен балсам/олио за тяло с блестящи частици?

# 537
  • Deutschland
Балеа имат серия със златни частици, Им и лосион и олио за тяло.

# 538
Марката на Лили - Велнеа също имат такава серия.
На Балеа частиците са по-фини и стои като загар, а на Велнеа е с по-едър брокат - те имат няколко цвята - златист, сребрист и розов.

# 539
  • Deutschland
Dove имаха миналата година блестящ лосион също, но моя милост така и забрави да си купи. Тази година го няма, разбира се.
Балеа Плекс 2 в 1 го доизхабих като преуош, просто не става за друго на косата ми.

Общи условия

Активация на акаунт