Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 385
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Доволна съм на първо четене от пудрата на Палете за корени. Лесно се нанася, поприкрива бели коси, не цапа.
Цената е 6 лв. (от ДМ взех).

А може ли нещо като линк за тази пудра, любопитно ми е дали върши работа наистина.

# 631
Здравейте!
Някой да препоръча нещо бюджетно за суха, руса коса. Нещо, което да я хидратира наистина добре. Да се използва след баня, в смисъл да не е шампоан, маска или балсам ?
Ще се радвам на мнения и препоръки.
Благодаря.

# 632
  • София
Здравейте!
Някой да препоръча нещо бюджетно за суха, руса коса. Нещо, което да я хидратира наистина добре. Да се използва след баня, в смисъл да не е шампоан, маска или балсам ?
Ще се радвам на мнения и препоръки.
Благодаря.
Олиото на Лореал.

Защо вече няма спрейовете без отмиване на Лореал Sad ? Има само два вида, които са доста....скапани.
Тези на Глис не ги харесва моята коса и това е! На щерката й правят косата разкошна, обаче моята буквално ги мрази, става още по-суха Head Band

# 633
Масло, кристали, елексир , спрей с разни екстракти - слагаш на влажна добре подсушена коса в крайчетата и след това през деня отново.

# 634
  • Варна
Момичета, моля да препоръчате душ гел и мляко за тяло за суха кожа. Иска ми се свеж, хубав морски аромат. Благодаря предварително.
кожата ми е суха, зимата ми е атопична и ползвам на микса атопи серията. Знам че за суха кожа не е ок да има парфюм в нея така, че не знам има ли такова животно каквото търсиш 🧐Лятото си позволявам парфюмирани боди лосиони.

# 635
шанън лий,
От телефон съм и давам снимка.

# 636
  • на дъното
Здравейте 🙂
Само да споделя,че в Ивисите Бургас са заредили Mon Reve

# 637
Здравейте,аз съм много доволна от четката на Парадонтакс,вярно скъпичка е,но с нея не ми кървят венците толкова.Ще на промоция в Кауфланд другата седмица,препоръчвам

Душ гелове за атопична кожа на Санекс,много са хубави

# 638
Момичета, моля да препоръчате душ гел и мляко за тяло за суха кожа. Иска ми се свеж, хубав морски аромат. Благодаря предварително.
Скрит текст:
Препоръчвам този душ гел - при мен не изсушава, а ароматът е страхотен, свеж, морски и дълготраен.

# 639
  • Deutschland
Палмолив са чудни. Още страдам за един, който спряха и не го намирам никъде. Ако знаех, щях да заредя кашон.

# 640
Скрит текст:
Препоръчвам този душ гел - при мен не изсушава, а ароматът е страхотен, свеж, морски и дълготраен.
[/quote]
И аз харесвам този душ гел и нито един твърд сапун на марката 🤨

# 641
аз бих препоръчала този душ гел - изключително икономичен, бюджетен и ароматен.

# 642
Бих препоръчала тези душ гелове. Траен  аромат, кожата става мека и не изсушават.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-krem-soft-p4066447238839.html
https://shop.lillydrogerie.bg/lio-ot-konopeno-seme-500m

# 643
Здравейте,
Има ли крем за лице, лек, хидратиращ, който бихте ми препоръчали?
Ще ми е не повече от 15-20лв (даже и по-ефтинко ще е супер) но да сте останали с добри впечетления. Simple Smile

# 644
На Биотен с дюлята, на прима виста.
Лек е доста като усещане, то е между крем и гел, но според мен си върши работата. За мен е по-добър от желето на Гарние с алое, примерно. Със смесена към мазна кожа съм, за ориентир.
Вероятно и аз ще се върна към него като свърша текущия си крем, който не зареждат в момента и не се знае дали и занапред ще го има.

Общи условия

Активация на акаунт