Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 371
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
На Биотен с дюлята, на прима виста.
Лек е доста като усещане, то е между крем и гел, но според мен си върши работата. За мен е по-добър от желето на Гарние с алое, примерно. Със смесена към мазна кожа съм, за ориентир.
Вероятно и аз ще се върна към него като свърша текущия си крем, който не зареждат в момента и не се знае дали и занапред ще го има.

https://remedium.bg/bioten-skin-moisture-hidratirasht-krem-za-li … ha-h50-ml-21190/p

За този ли става дума?
Благодаря за препоръката.

Моята кожа не мога да я определя като мазна, но не е и от-най-сухите. Но със сигурност има нужда от хидратация.

# 646
За хидратация харесвам Микса.

# 647
Здравейте,
Има ли крем за лице, лек, хидратиращ, който бихте ми препоръчали?
Ще ми е не повече от 15-20лв (даже и по-ефтинко ще е супер) но да сте останали с добри впечетления. Simple Smile
Много съм доволна от Микса, много нежна текстура, хидратира много хубаво и има много лек и приятен аромат.

# 648
Здравейте,
Ще ми е не повече от 15-20лв (даже и по-ефтинко ще е супер) но да сте останали с добри впечетления. Simple Smile
С добри впечатления съм от

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/l-oreal-paris-dneven-krem-age-sp … 600522550051.html

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bioten-dneven-krem-za-litse-hyal … 201314128687.html

# 649
Здравейте,хидробуст гел на Neutogina е добро попадение,много го хвалят,дотолкова,че и аз смятам да си го купя след като ми свърши алое джелито на Гарниер.
Фрау,за този

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 09:42 от marga1977

# 650
  • Deutschland
И аз съм много доволна от Нютроджина кремовете. Сутрин лицето ми изглежда свежо, кожата ми няма следа от сухота. Засега само нощен крем ползвам, но смятам да си взема тия дни и дневен.
Биотен също са много хубави. Хиалуроновия, колагеновия, няма да сбъркате с тях.

# 651
Здравейте,хидробуст гел на Neutogina е добро попадение,много го хвалят,дотолкова,че и аз смятам да си го купя след като ми свърши алое джелито на Гарниер

Ползвам вече 3та опаковка, много съм доволна от Neurogena.

# 652
  • Deutschland
За този ли става въпрос?

# 653
Някой ползвал ли е базата на катрис за червенина на лицето доволни ли сте от нея държи ли дълго грима и търся четка за фондютен до 10 лева да е хубава и да сте доволни от нея[video][/video]

# 654
  • София
Тази четка е добра – https://makeup.bg/product/412806/

# 655
Бихте ли ми препоръчали маска за коса, която да оставя леко мазен филм, за да имам възможност да се разреша под душа. След изсушаването косата да остане мека и "въздушна".  Не знам дали го обясних точно.

# 656
от дм коя четка за фондютен сте ползвали и мнение за базата на катрис имам червенина на бузите

# 657
  • София
Здравейте,
На биоаптека синия

Макар да е за ръце, аз го ползвам за лице, моята крайно нетолерантна към кремове кожа го обожава. Попива бързо, без да лепне, през деня кожата е мека и не запушва пори.

Хваля и шампоана

Косата ми е към суха, нетретирана, доста рядка. Измива фантастично, косата ми е чиста после поне 4 дни, нямам дори лек сърбеж на скалпа (почти всички шампоани, които не ми предизвикват пърхот, ми дразнят скалпа).

Доволна съм и от кокосовия крем за коса на ДМ

Моят е с малко по-различна картинка, но явно са му сменили опаковката.

# 658
Бихте ли ми препоръчали някакъв фон дьо тен, който да не стои като маска на лицето, а някак да стои ествествено?
С мазна кожа съм и с доста разширени пори, изпокупих: Пудрата за лице 24H Fresh Wear на Loreal Infaillible, Photo Focus на Wet n Wild, All matt shine control  на Catrice и няма братче направо порите ми се виждат от 100 метра. Grinning Като основа за грим използвам Bell HypoAllergenic Pore Correcting Primer и той нищо не върши.

# 659
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Порите няма как да скриеш... от личен опит.
Аз съм най-доволна от Missha M Perfect Cover 3 in 1 BB cream.

Общи условия

Активация на акаунт