Не знам къде да отида, искам да умра

• 13 820
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Вземи си багаж и отивай при вашите. Ако са в друг град - отиди на автогарата и изчакай там на топло първия възможен автобус. Пусни си болнични, за бременна не отказват. И си помисли сериозно как да си наредиш картите.

# 166
Божее, излязъл да ме търси.
На разходка е. Обичайно по това време се разхожда и си прави десетте хиляди крачки, че иначе не можел да спи.
Не му пука въобще.
Като му казах: щом мен не искаш да пазиш, поне пази бебето, той отвърна: аз не съм искал да забременяваш.

# 167
Да се прибера при човека, който ме обижда и ми казва да се махам ли?
И всичко това да го търпя бременна?
Опитах се да поговоря човешки с него. Той се държи налудничаво, повтаря само да изчезвам.
Ами като нямаш къде да отидеш, бременна и посред зима, си седиш тихо и кротко на д-то в другата стая, докато не намериш къде да отидеш. Сега се върни тихо в другата стая, докато не измислиш вариант, извини му се и помисли за психиатър.

# 168
Сега си лягаш в леглото на топло, защото навън вали сняг и си бременна в 6 месец. Споко, утре като изгрее слънцето ще го мислиш.

# 169
Но той как може да е толкова немилостив. Sad
Окей, добре, явно не съм лесна. Ама имам бременни приятелки, които се държат като мен и мъжете им ги обгрижват.
Е, не е възможно само аз да съм отговорна за тази ситуация.

# 170
 Ми ти си го подлудила човека, как да е милостив.

# 171
Но той как може да е толкова немилостив. Sad
Окей, добре, явно не съм лесна. Ама имам бременни приятелки, които се държат като мен и мъжете им ги обгрижват.
Е, не е възможно само аз да съм отговорна за тази ситуация.
Е, кой както я нареди! Grinning

# 172
Опитваш се да тестваш лимитите му или? Какво значение има отношението на партньорите на други бременни??? Ти не живееш с тях! Имам неприятното усещане, че скоро тормозът няма да е само психически. Надявам се да не съм права.

# 173
Как се държат, лигаво, ревливо и с претенции?
Ми не ги гледай тях, техните бебчита може да са били желани, и за това да ги търпят. А и не си им в къщите, че да знаеш как точно се държат.

# 174
Ами не ги умея женските хитрини.
В депресия съм и съм преобладаващо отчаяна. Обаче той е същият.
Факт е, че непрестанно се оплакваме един на друг.
Ама аз не съм го обиждала, той сериозно прекалява.

# 175
Обаче тактично пропускаш доста постове с въпроси, които не ти изнасят. За€би телефона и форума и си прочисти главата.

# 176
Виж, време ти е да пораснеш и да разбереш, че както си наредиш живота, такъв ще е. Не търси оправдания в това, че си бременна, жена, в депресия и т.н.
Тръгвайки си от къщи, не очаквай, че някой е длъжен да върви след теб и да те прибира. Не си бебе, голям човек си.
На бременността няма да навреди чаша вино. После лягай и почивай. Утре мисли какво искаш да правиш и носи последствията от решението си. Не очаквай някой друг да го прави.

# 177
Не се опитвам да тествам лимитите му.
Днес или мълча, или се опитвам да говоря нормално с него.
Е, той е като озверял.
Как да издържа аз. Ами не мога.

# 178
Мъжете на приятелките ти ги обгрижват, защото ги обичат и децата им са желани (и пак не е готино, когато една жена използва бременността си като извинение за ужасното си отношение). Ти сама казваш, че нито един от вас двамата не е искал това дете и сте били пред раздяла. Не знам защо очакваш да бъдеш обгрижвана от него при това положение. В момента той те търпи само заради детето, а ти въпреки това си решила да му се качваш на главата с всичките си капризи. Нормално е в един момент да му писне. Отдавна е трябвало да се изнесеш и да направите план как ще процедирате с грижите за детето след като се разделите.

# 179
Не се опитвам да тествам лимитите му.
Днес или мълча, или се опитвам да говоря нормално с него.
Е, той е като озверял.
Как да издържа аз. Ами не мога.
Какво искаш от него точно днес? Явно има причина да озверее, помисли какво го предизвиква. Докато мислиш започвай да си събираш куфара и при мама. Поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт