Не знам къде да отида, искам да умра

• 13 823
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Как Сийка, най-много някой да не издържи и да й даде съвета, който дири, та после да го отнесе той.

А, защо той да го отнася?
Нали тя търси къде да отиде? Ами ще я настанят където трябва – според зависи дали е трол, дали потенциален самоубиец. Изборът не е богат.

# 136
Хора, наистина ми е тежка ситуация.
Навън съм и се чудя къде да хвана.

# 137
  • USA
Върви при приятелка, комшийкааа ..все има 1 човек дето ще те прибере.

# 138
  • Варна
Отивай при родителите си, стягай се и започвай да си носиш отговорностите, да си гледаш детето и да работиш. Като те налегнат грижите по работа, дете, ежедневие и пари ще видиш как няма да ти остава време да се самосъжаляваш.

# 139
  • Варна
Е, ти досега не си се изнесла, точно тая вечер ли достойнство ще демонстрираш? Когато и двамата сте в състояние на афект? И утре е ден. Само че тази вечер я оползотвори да си съставиш план по точки, какво, къде, как, нямаш право на грешки и най-важното да осъзнаеш, че си на второ място. Ама ме е страх, че кофти каша сте забъркали с детето и ще го отнесе горкото при всички положения.

# 140
Хора, наистина ми е тежка ситуация.
Навън съм и се чудя къде да хвана.

Спокойно. И навън ще те намерят и ще те настанят.
Ако се спреш на едно място, ще стане ма-а-а-лко по-бързо.

# 141
Той е безжалостен.
Да ми кажа да се махам бременна. Заваля сняг и духа много.

# 142
Направо си представям как бременна жена се кара с приятеля си и притичва пред 2 мин да докладва във форума какво става..ей сега ми рече изрод..после махай се ..вече съм на вратата..сега пред блока..
Много забавна тема направо като турски сериал само липсва участието на гаждето и той да споделя по нещо.
Аха и сняг завалял след малко торнадо и земетресение следва Laughing

# 143
Не е забавна!
Наистина не знам какво да правя.
В.момента съм на топло в магазина под нас и не знам накъде да хвана.

# 144
На първо време иди в някой хотел за ден, два. И после при мама. Там е най сигурно и най добре на първо време.

# 145
  • USA
Да беше взела поне кучето с тебе...че кат ти писне да се моташ можеше да с еприбереш...все едно си изкарала навън кучето...и ся зарядно за телефона имаш ли кат падне след малко батерията как ще ни информираш какво става.

# 146
  Прибери се, легни си, успокой се и престани да се чудиш за какво да се тръшкаш. Не е моментът да си играеш на наранено его.

# 147
Лягай да спиш, престани да се караш с него, утре на автобуса/влака и при мама.

# 148
  • Варна
Ама пишеш тук? Момиче, ако има и грам истина във всичко - отивай веднага в някое спешно. Давай им да четат темата и те да те решат какво да ти дават, че си бременна, я.

# 149
Стой там и не мърдай. Споко! Нали ти казах, че всеки момент ще те приберат?

Общи условия

Активация на акаунт