Не знам къде да отида, искам да умра

• 13 832
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • Paris, France
Така.
Току-що го чух как ме обижда от другата стая.
Нарича ме "тъпа кифла" и "изрод" и казва "изчезвай".
Още ли мислите, че не съм подложена на психически тормоз?

А откъде знаеш, че те обижда? Може да гледа някакво предаване на телефона си и да квалифицира героиня от филм  примерно. Нали си в друга стая?

Каква е предисторията? Говорихте ли нещо? И на мене някой да ми реве денонощно, и аз ще изкукуригам и ще се депресирам.

Въпросът сега е как да реагирам на тези негови обиди и къде да отида.

Никак не реагираш веднага. Обмисли да се изнесеш у приятелка или колежка, у познати за 10 дена, месец.

Има във фейсбук група "Под наем без наем". Потърси жилище в или до твоето населено място. Ще плащаш само режийни. Остани сама и си събери мислите!

Когато двама души са в непрестанен  конфликт и неразбирателство, оттегляне за известно време помага.

И звънни на личния лекар!

# 121
Знам, защото го попитах.
Каза, че съм изрод, да, и да се махам.
В момента трябва да включа на режим оцеляване и да измисля къде да отида.

# 122
Прочети си хубаво коментарите.
Всичко започва от теб - изисква - първо даваш. Имаш претенции - отговаряш ти самата на собствените ти такива.
Къде щеше да отидеш, ако не беше забременяла? Нали сте щели да се разделяте с приятелят ти?

# 123
Знам, защото го попитах.
Каза, че съм изрод, да, и да се махам.
В момента трябва да включа на режим оцеляване и да измисля къде да отида.

Спокойно. Въпрос на време е някой да не издържи и да подаде сигнал където трябва.
Полицаите ще ти открият адреса за нула време, ще дойдат, ще те изслушат, ще те настанят...

# 124
Така, хем ми каза "махай се", хем "тръгнеш ли си сега, няма да се върнеш".
Е, какво да правя?

# 125
Почвам да симпатизирам на мъжа.
То с такова чудо няма оправия.

И той като ти каза изрод, ти какво направи?

# 126
  • Варна
Стига бе, тоя нежния, разбиращ и мил дето те спасяваше от предния с патологичните изменения?
Приятелката дето щеше да се самоубива не може ли да ти е опора сега пък тя?
Звуча грубо, усещам се, но наистина си против всичко - самосъжаляваш се, това разбирам, случва се, обаче поискай да си помогнеш бе, жена.

Как Сийка, най-много някой да не издържи и да й даде съвета, който дири, та после да го отнесе той.

# 127
Така, хем ми каза "махай се", хем "тръгнеш ли си сега, няма да се върнеш".
Е, какво да правя?

Е как какво? Продължаваш в същия дух, докато той те изхвърли в снега с или без бебе. Тогава идеите къде да идеш идват бързо.

# 128
Извинявайте, но аз не съм на себе си.
Разбира се, не мога да остана тази вечер вкъщи.
Но какво значи хем махай се, хем тръгнеш ли си, не се връщай повече.

# 129
Държиш се като малко, лигаво, разглезено дете, което не знае какво иска, а не като възрастна, отговорна жена, която ще става майка
Това, че си бременна, не значи, че някой по цял ден е длъжен да ти държи ръката и да ти бърше сълзите. Стегни се и се дръж нормално, тоя милия и нежния да не те изхвърли бременна, посред зима.
Аз не разбрах какво всъщност искаш от него - ти да ревеш по цяла вечер, а той да те успокоява? И за какво точно ревеш, че не разбрах? Криво ти е, и оттук следва, че и на околните следва да им е криво?

# 130
В това положение си, защото отдавна явно не си на себе си. И защото преиграваш и се самосъжаляваш.
И за сегашната ситуация преиграваш - къде да ида?!? О, къде да ида, той ми каза да се махам! О, горката аз как ще се махна и той ще ме моли да се върна. Ама .... трябва да е луд да те вика обратно!

Така, че внимавай къде ТОЧНО отиваш....

# 131
  • USA
Вместо да седиш тук и да ни с еоплакваш, върви в другата стая при него.Прехапи усни, спри да хленчиш, ревеш и да се оплакваш и без нападки поговорете..."Добре не се разбираме...какво може да направим ....ако не искаш да сме заедно, къде мога д аотида...ще плащаш ли издръжка за бебето...за осиновяване ли ще го оставяме...." големи хора сте ще се разберете...и спри да се правиш на жертва..не си!

# 132
Това направих!
Отидох в другата стая и го помолих да поговорим човешки.
Той каза: "Нямам какво повече да ти кажа, махай се".

# 133
Изчакай до утре, да се успокои. И на него му е писнало от вечните ти ревове и скандали.

# 134
Сериозно ли вие бяхте стояли при изречението "Махай се!", повторено 100 пъти?

Общи условия

Активация на акаунт