Модни консултации - 71

• 88 668
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Сигурна съм, че въпросът не ми е за тук. Но ако може да ми помогнете ще съм благодарна 😉
Боядисвали ли сте яке от естествена кожа в къщи? Якето ми е от 5 години, но си е актуален модел и много си харесвам, съчетавам си го със всичко. Но ето, че искам да си го освежа малко, черно е. Преди време една позната си го беше дала за боя на кожухар, но то се втвърди 🧐 после. Затова мисля самичка да пробвам. Знам, че има много бои, гледах ги, но ако има някоя мацка като мен, която е експериментирала в къщи ще се радвам на съвет. ❤

# 601
Елена Галант само на снимки мога да я гледам.
Гласът ѝ ми е супер дразнещ и не я издържам дълго.

# 602
Чудесно тогава, носи си поличките с кеф Simple Smile
С маратонки защо не, става разбира се. Аз лично харесвам ретро стил маратонки или кецове.
Или класически Converse или Vans old school.

Имам абсолютно същите като показаните. Никога не мога да си представя да ги сложа с полички като показаните.

# 603
Привет!
Поръчвали ли сте от този сайт? Как е качеството? Българско производство е. Влюбих се в тези кецове. Естествена кожа с ортопедична стелка.

# 604
Хм, Анастасия много са хубави. Не съм ги чувала, но ще разгледам сайта

И аз съм на вълна бели кецове. Взех тези на Полански, много удобни се оказаха, с нетърпение чакам да си ги нося

# 605
  • София

Моля за линк към профила й! Благодаря!

# 606
Ами ... поръчах ги!
Ще дам отзив веднага щом дойдат.

И едно палто харесах, но се чудя да го поръчвам ли в края на зимата...

# 607
Здравейте, моля ви за помощ относно размерите на сникърсите на Love Moschino.
Кракът ми е 24.5, но в различните сайтове, различен размер ми излиза да поръчам.
Сникърсите са от този тип

# 608

Моля за линк към профила й! Благодаря!

Само преди страница Агентчето е дала всевъзможните й соц. мрежи и канали.
Заповядайте - любимата ми украинка, която следя от години. Апропо - съфорумка я препоръча точно в тази тема когато още имаше само блог, а нямаше Ютюб канал или ИГ: Елена Галант
https://youtube.com/@EllenaGalant
https://www.tiktok.com/@ellena.galant
https://www.instagram.com/ellena_galant_girl/?hl=en
https://www.pinterest.com/gallantgirl/

# 609
Здравейте, моля ви за помощ относно размерите на сникърсите на Love Moschino.
Кракът ми е 24.5, но в различните сайтове, различен размер ми излиза да поръчам.
Сникърсите са от този тип

По принцип Mochino отговаря на размер,но да имате в предвид от модела много зависи.Аз нося 37 а съм 24/,1,2 см значи за вас 38 би трябвало

# 610
  • Някъде по Дунава
Привет!
Поръчвали ли сте от този сайт? Как е качеството? Българско производство е. Влюбих се в тези кецове. Естествена кожа с ортопедична стелка.

Имам боти на марката, купувани от физически магазин. Доволна съм. От сегашните намаления поръчах кубинки, същия номер като моите боти, но ми бяха големи и не ми харесаха на живо. Върнах ги.

# 611
  • София
Сигурна съм, че въпросът не ми е за тук. Но ако може да ми помогнете ще съм благодарна 😉
Боядисвали ли сте яке от естествена кожа в къщи? Якето ми е от 5 години, но си е актуален модел и много си харесвам, съчетавам си го със всичко. Но ето, че искам да си го освежа малко, черно е. Преди време една позната си го беше дала за боя на кожухар, но то се втвърди 🧐 после. Затова мисля самичка да пробвам. Знам, че има много бои, гледах ги, но ако има някоя мацка като мен, която е експериментирала в къщи ще се радвам на съвет. ❤
Аз не бих рискувала в къщи. Има кремове за кожа, които са чудесни за освежаване, аз ги ползвам всеки сезон за чанти и якета. Ако искаш плътен цвят, по-добре в някое химическо чистене (мога да препоръчам конкретно в София), където имат такава услуга, не стават твърди и имат разнообразие от цветове. Обущарят най-вероятно е боядисал с кожа за обувки, която е плътна и попила в кожата.

Елена Галант и аз знам от темата, не разбирам почти нищо от руски, само чуждиците, които използва и отдавна не съм я гледала, стана ми еднообразна. Харесвам много Justine le Conte, която е с по-различен фокус и обяснява много добре.

# 612
Харесвам много Justine le Conte, която е с по-различен фокус и обяснява много добре.
Гледала съм няколко нейни видеа, доста семпла и скучна ми е, за мен й липсва излъчване и стил, което е основно за един моден влогър.

# 613
Justine си я слушам понякога, тя има различен бекграунд и поглед, на мен ми е интересна не като образ за подражание и копиране, а като човек от бранша от който научавам нови неща. Интересно ми е след като се премести от Берлин в Южна Франция/Прованс дали и доколко ще се промени стила и дали тази промяна ще е съпоставима с тази на Елена (Одеса - Португалия). Едва ли, нейното изходно състояние беше достатъчно минималистично.

# 614
  • Варна
Здравейте, идея къде бих могла да открия тези кецове ?
Дори незнам марката Sad
Видях ги но снимка и се влюбих .

Общи условия

Активация на акаунт