Модни консултации - 71

• 88 663
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Заповядай, Ето ги

# 646
Прекрасни са, но не са налични. Ще ги издирвам и аз.

# 647
Да, не са налични, а и по принцип не държа да са точно тези или да са на Liu Jo, преди време виждах една мацка да носи подобен модел, даже май бяха на Michael Kors и седяха много хубаво на крака и от тогава съм в издирване на такъв модел обувка 😁 Да кажем - сникърси без език 😁 Та търся подобен модел, ако някой е мяркал по сайтовете без значение от марката!

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 00:38 от ForestFairy13

# 648
  • София
Ех, съжалявам, изобщо не обърнах внимание, че не са налични. Дано да си намерите същите или подобни Simple Smile Ако видя, ще свиркам.

# 649
# 650
Благодаря, намерих ги в сайт, в който има номера от тези, но да видим как ще е с поръчката до Бг 😁

# 651

Мацки, търся тази тениска. Моля, ако знаете къде мога да я намеря( предпочитам онлайн) ще съм ви много благодарна ❤

# 652
Какви модели слънчеви очила ще са на мода това лято? Имате ли представа?

Такива, каквито ти отиват. Grinning
Специално за слънчеви очила модата често е толкова подвеждаща, че по улици и плажове става страшно. Grinning
Аз съм леко лудичка по темата (целогодишно без очила рядко си показвам носа навън), доволно често инвестирам в този така любим аксесоар, но никога не се водя от модерната за момента тенденция.
Накратко: отиват ли ти, харесваш ли се в тях, можеш ли да си ги позволиш- купувай, модерни са! Blush

# 653
Трудно ми е да определя кои точно са модерни, според мен е по-добре да се избират според лицето. Онзи ден си взех тези и съм много доволна. В момента по повечето оптики има промоции. В Модиво викаги са на добра цена очилата, обаче не съм поръчвала Simple Smile

Какви модели слънчеви очила ще са на мода това лято? Имате ли представа?

Такива, каквито ти отиват. Grinning
Специално за слънчеви очила модата често е толкова подвеждаща, че по улици и плажове става страшно. Grinning
Аз съм леко лудичка по темата (целогодишно без очила рядко си показвам носа навън), доволно често инвестирам в този така любим аксесоар, но никога не се водя от модерната за момента тенденция.
Накратко: отиват ли ти, харесваш ли се в тях, можеш ли да си ги позволиш- купувай, модерни са! Blush

# 654
Тези чудесни Furla ми грабнаха сърцето в крайна сметка

В оптиката се опитваха да ме убедят да взема едни прозрачни D&G с глитер, настоявайки,че са много актуални в момента, а на мен ми се струва, че отмина тази тенденция

# 655
Купих си тези много ме кефят, аз също съм като ТиЛи
без  не мога да виждам

# 656
Подариха ми тези за осми март, но са ми големи. Сега ще се чудя какво да ги правя.

Не се водя от модни тенденции, нося това, което ми отива.

# 657
Аз преди 2-3 месеца си взех тези, обичам огледални очила Simple Smile

Но съм съгласна, че слънчевите очила първо трябва да подхождат на лицето, и после да се гледа какво е модерно, макар че във времената, които живеем, малко хора ще си помислят, че някой е с демоде очила, или поне аз не бих. Но ако трябва да изтъкна някаква тенденция, то е, че в последно време много се носят очила в стил 90те.

# 658
Goddess-outnocontact, защо не пробваш да ги продадеш?

Аз взех тези наскоро

Също избирам модели които да ми отиват.

# 659
  • Street of Dreams
Най-често по улиците виждам подобни на тези от поста на Деви

Още нямам мнение дали ми харесва тази ретро мода 😅
Но се радвам, че големите очила май после излизат от мода.

Общи условия

Активация на акаунт