Модни консултации - 71

• 87 953
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Момичета имам питане. Сникърсите на Love Moschino отговарят ли си на размер? Преди време мерих моя номер в един аутлет и ми беше точен. Но по групите гледам все пишат, че са уголемени.. Искам едни намалени от Фешън дейс да поръчам, но се колебая за номера въпреки, че мога да ги върна. Но нали не може да се мерят преди да се платят, та се чудя Simple Smile

# 121
  • Street of Dreams
Пляс при вас. Откога не съм писала в темата!

Та, в София съм за един месец и се отказах неподготвена. Много е топло, а нещата в куфара ми не пасват. Ще се пазарува и ми трябва инспирация. Парадайз ми е много близо, но не издържам повече от 30 мин в мол.

За протокола - на НГ бях с вишнев гащеризон със златиста  ламета (естествено), какво носих на Коледа така и не можах да си спомня... Целият декември беше пълен с подобни събития, поне 6-7 пъти бях домакин и още толкова - гост. През останалите дни се празнуваше нещо навън...

# 122
  • NYC
Аз бих избрала 1-2 марки в мола (няма как, магазините с много дрехи от които да избираш са там), които имат разнообразие от дрехи и бих направила един фокусиран шопинг там, без да обикалям навсякъде. Лятото авиолинията ми загуби багажа и за много кратко време се обзаведох няколко базисни неща от H&M и Бершка - и продължих да ги нося и след като ми дойде багажа. Просто помисли какво ти липсва за да ползваш това което си взела вече.

Другия вариант е онлайн - но там има момента с мерене и връщане.

# 123
Дами, търся си такова късо пуловерче, без ръкави и точно така изрязано по врата.
Ще се разровя да потърся, но ако някой е виждал някъде, моля да сподели Flowers Hibiscus

# 124
Аз миналата година си поръчвах подобно от Factcool на марката Trendyol.
Вече избягвам да поръчвам, но специално от тези пуловерчета съм доволна.

# 125
  • София
Пляс при вас. Откога не съм писала в темата!

Та, в София съм за един месец и се отказах неподготвена. Много е топло, а нещата в куфара ми не пасват. Ще се пазарува и ми трябва инспирация. Парадайз ми е много близо, но не издържам повече от 30 мин в мол.

За протокола - на НГ бях с вишнев гащеризон със златиста  ламета (естествено), какво носих на Коледа така и не можах да си спомня... Целият декември беше пълен с подобни събития, поне 6-7 пъти бях домакин и още толкова - гост. През останалите дни се празнуваше нещо навън...
Споделям непоносимостта към мол-ове, конкретно Парадайз посещавам само в краен случай, само извън пиков час, след последното ми посещение - трябва и с охрана.
Аз напоследък съм фен на Reserved за бързата мода, имат магазин и в Сити центъра, където няма истерясали и агресивни жени.

# 126
  • Бургас
Дами, търся си такова късо пуловерче, без ръкави и точно така изрязано по врата.
Ще се разровя да потърся, но ако някой е виждал някъде, моля да сподели Flowers Hibiscus
Скрит текст:

Виждала съм в Страдивариус, но от доста време не мога да отворя сайта и не знам дали има в момента.

# 127
  • Street of Dreams
Как така охрана? Какви агресивни жени? 🙈

Бях в магазина за малко, но ми идва голям направо ми се размазва пред очите от толкова дрехи. Освен това имам спомен много отдавна да съм поръчвала от там и да са идвали дънки с 2 номера по-малки. Тоест да не си отговарят. Но може и да ме лъже паметта.

Имам и 1-2 доста успешни попадения от Waikiki и исках пак да се възползвам, но този път нищо не ми хвана окото. Стандартни дрехи - дънки и пуловери.

Сега гледам онлайн и не знам защо, само рокли харесвам 😆Зимата като цяло ми е трудна в модно отношение.

# 128
Здравейте момичета, с какво бихте съчетало ето тази пола сега зимата?
Много ми е сладка но се чудя дали не е твърде прекалена за зимата..

# 129
  • Street of Dreams
С overknies

# 130
На колко години си? Много тийнейджърска ми е тази пола. А цветът дори не искам да коментирам, абсолютно не си го представям за някой извън училище.

# 131
  • Street of Dreams
На колко години си? Много тийнейджърска ми е тази пола. А цветът дори не искам да коментирам, абсолютно не си го представям за някой извън училище.

Стига, де. Тъкмо сложих в кошницата две рокли в такова розово - много ми се приноси. Няма да ти кажа на колко съм. 😁

# 132
Ох, не знам, аз от най-ранна детска възраст имам непоносимост към този цвят. Не ме слушайте какво приказвам.

Иначе харесвам отделни предмети в розово, но дрехите ги намирам ужасни. Ще се въздържа от последвал коментар за тази пола, защото не искам да обидя потребителката, ама наистина все едно Барби в гимназията, с тея плисета и тоя цвят.

# 133
Оо розовото ми е любим цвят, намирам зс много кукленски и сладки подобни поли, и рокли. Е не съй на 16 но нр съм и твърде стара, че да мисля че е непподходяща тази пола.
OnDine хах аз мислех за дълги черни ботуши до коляното или по високи боти с дълго черно палто. 😁

# 134
Цветът ми харесва, но кройката е твърдо НЕ. Много е детска... за тържество в края на четвърти клас е идеална.

Общи условия

Активация на акаунт