Модни консултации - 71

• 88 705
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
В този ред на мисли, Мими, от години с две ръце се кръстя модата тип "алпийска краварка" никога да не се връща. По спомен това ужасно недоразумение беше тренд някъде 2002- 2003 и още тогава бях покрусена как модните разбирачи само и само за да са вкрак с тенденцията, заприличваха на карикатури. Всичко бих преживяла- и супер ниските талии, и скинитата, безумните платформи и балеринки, които супер рядко са съчетани адекватно и стоят красиво, всичко ще преглътна с усмивка, само и само да не виждам отново краварки по всички ъгли. Grinning

# 511
Kaква е тая мода тип краварка, че точно от Кицбюелските Алпи слизам и около мен са само манекенки?

# 512
  • София/Севлиево
Да, и аз съм любопитна каква е тази мода.2002-2003-бях на 19-20 и ходех предимно с дънки,лепнали блузи,къси потничета и ботуши с платформатук там някой панталон с ръб и пуловер за студеното.Балеринки никога не съм носила, въпреки че харесвам,но съм с плоски стъпала и равните обувки са смърт за краката ми(както и токчета над 3-4 см, че пък не мога да ходя на тях,но пак преди 20 години се катерех из баирите на Търново с балните си обувки, единствените ,които съм имала с ток почти 15 см, сега се чудя къде ми е бил акълът).

# 513
Мода тип “алпийска краварка” свързвам единствено с Октоберфест. И на мен ми е любопитно за какво точно става въпрос.

# 514
Още сме в период на карнавал. Да не да някакви костюми?

# 515
Не искам да си го  причинявам да го виждам отново, затова и няма да търся, че да онагледя въпросния тренд. Blush Полит- коретно най- вероятно се води някакъв тип романтичен стил. Общо взето- дантелки, финтифлюшки, воали, пришити към деним или друг плат на каренца.

# 516
  • София/Севлиево
В Плевен, където живеех,и в Търново, където учех по онова време не съм виждала такива(ама в университета се нагледах на страшно много зле облечени млади хора)...

# 517
Аз изобщо не знам за какви дрехи става въпрос 🤔

# 518
  • София
Не разбрах кой е този стил, а ми стана интересно.
Ще си остане енигма Simple Smile

# 519
Дами, виждате ли я тази рокля подходяща, примерно за сватба?

# 520
  • Street of Dreams
Разбира се, жестока е.

# 521
Виждам я да, но без черния сутиен. Бельото не трябва да се вижда в никакъв случай.

# 522
Не. Основният фактор обаче е каква и къде е сватбата.

# 523
Виждам я за бар.

# 524
С какво да съчетая, според вас, тази пола? Нещо не успявам да я съчетая . На снимката от сайта хич не ми харесва, а вкъщи въртях суках и не успях да съчетая подходящо. Реално само с бели кецовете не я облякох, щото нали стандартно с тях всичко си отива.

https://www.iroparis.com/us/p/ginka-asymmetrical-midi-skirt-WM31 … NKA22W_BLA01.html

Общи условия

Активация на акаунт