Модни консултации - 71

• 88 703
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Ми как да стане, като прилича на евтин немачкащ се полиестер. Такава завързана като престилка, ама безформена. Пробвай с кубинки и гръндж визия.

# 526
Eе Аня.знаех си, че няма да одобриш, хехе Smiley.

Мислех да я комбинирам евентуално с някакъв блейзър и с едни от тези обувки плюс тази чанта.

Има време де, може да се спра и на нещо коренно различно, но веднага започнах мислено да градя аутфит с това, което имам в гардероба.

# 527
Ми как да стане, като прилича на евтин немачкащ се полиестер. Такава завързана като престилка, ама безформена. Пробвай с кубинки и гръндж визия.

С кубинки гооооре долу се одобрявам, ама нагоре също зле. Пффф язък й за парите

# 528
Dewi,
Още по-кошмарно ще стане.

# 529
Не бих тръгнала с такава рокля на сватба. Всъщност, никъде не бих я облякла. Нито чантата и обувките. Всичко страшно евтинее и чисто цветово, също не стои добре.
Но, предполагам, че зависи къде е сватбата и какъв е дрес кода така да се каже. Ако всички гости са с подобно облекло, предполагам, ще е подходящо.

# 530
Въпросната рокля за сватба- не!
Полата ме кефи като цяло. Всъщност, много зависи от какъв плат е. Доста може да се поиграе с обувки, но в никакъв случаъй с такива, с каквито е снимана. С челси боти примерно, с офицерски ботуш, с маратонки/ кецове (но не платнени Конвърски) я виждам; даже бих пробвала и със сандал на висок ток. Нагоре- според зависи от обувката, но от топ, през тениска (изчистена или с щампа), даже може и сако да й лепне.

# 531
  • София
Полата на мен ми харесва и то дори с тези ботуши, но не и с потника. Може би с  изчистен черен топ с поло яка и без ръкави, топ с тънки презрамки или бюстие?

# 532
  • София
А пък аз си търся бяла риза с дълъг ръкав - по възможност коприна или някаква подобна фина материя. Иска ми да не е съвсем обикновена....

# 533
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Чудя се дали може да ме посъветвате. В началото на май ми предстои да прекарам седмица в Хелзинки. Прогнозната максимална температура е 13/15 градуса. Не знам каква връхна дреха и обувки да взема и дали само един чифт да са обувките, предвид факта, че в България вече  ще е е топло и не върви да тръгна с боти/ботуши. Имам 23 кг чекиран багаж и още 8 кг ръчен, та място ще има  Smile

# 534
Здравейте. Чудя се дали може да ме посъветвате. В началото на май ми предстои да прекарам седмица в Хелзинки. Прогнозната максимална температура е 13/15 градуса. Не знам каква връхна дреха и обувки да взема и дали само един чифт да са обувките, предвид факта, че в България вече  ще е е топло и не върви да тръгна с боти/ботуши. Имам 23 кг чекиран багаж и още 8 кг ръчен, та място ще има  Smile

Задължително още един чифт обувки  при толкова много багаж.
Там духа много силен вятър, имайте го предвид

# 535
Guinness,
В Хелзинки има толкова приятни места за пазаруване, че и с полупразни куфари да потеглиш - по-добре.
Едно преходно яке/палто за връхна дреха е достатъчно.
Не виждам причина да не си с боти, стига да са ти удобни, както и кожени спортни.

# 536
  • Някъде по Дунава
Guinness,
В Хелзинки има толкова приятни места за пазаруване, че и с полупразни куфари да потеглиш - по-добре.
Едно преходно яке/палто за връхна дреха е достатъчно.
Не виждам причина да не си с боти, стига да са ти удобни, както и кожени спортни.
Сподели, ако обичаш, кои са тези места за пазаруване ? Ще бъдем в района на Kamppi.

# 537
В Хелзинки преди няколко години ми се стори ужасно скъпо. Иначе има невероятни бутици, има разбира се и H&M и т.н...но аз не обичам да отида някъде и да се хвърля по магазини да пазарувам. Имам купища дрехи и при положение че има чекиран куфар, не виждам нужда да дава пари за бърза мода там.

Ако харесваш кехлибар, има невероятни бижута.

# 538
Не искам да си го  причинявам да го виждам отново, затова и няма да търся, че да онагледя въпросния тренд. Blush Полит- коретно най- вероятно се води някакъв тип романтичен стил. Общо взето- дантелки, финтифлюшки, воали, пришити към деним или друг плат на каренца.
Хах, къде ме върна! Помня, разбира се. Рустикален стил му казваха у нас, и който държеше да е в крак с модна Прага беше в бродирани ризи с широк ръкав, или деним с дантели. Като пастирка на гъски от селата на Южна Бохемия, или като илюстрация от книжка с приказки.

Ще ви следя.

# 539
Момичета чак сега успях да ви прочета. Много работа, много нещо.
Днес си купих 2 чифта стилето, за да пробвам с роклите с уговорката че ще върна единия чифт. Ще се снимам с роклите и ще ви се покажа, само да взема дъх, че бях на фитнес и краката не ме държат. (премерих се 65 кила съм 😭).
Идеите за карирано сако... Умирам за такова сако и снимките с този стил ме побъркват от кеф, но все още не мога да намеря "моето". Едно в Манго ми хвана окото есента, все още го има, но на показаните от вас снимки саката са по-готини. Ето ме от есента с него снимана в магазина.
Скрит текст:
Имам подобни чанта и обувки като на едната от снимките, дънки ще купя че имам само Мом fit в момента, но по готино е да не са черни обувките и пантата. Ето днес видях една чанта, останаха ми очите, викам купувам я, да ама е черна. Трябва да ме биете през ръцете да не купувам нищо черно, нито обувки, нито чанти, нито дрехи. Трябва да нося цветни дрехи, крайно време е.
Ще снимам доста неща и ще пиша отново довечера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт