Модни консултации - 71

• 88 702
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Трябва да ме биете през ръцете да не купувам нищо черно, нито обувки, нито чанти, нито дрехи. Трябва да нося цветни дрехи, крайно време е.
Много адмирирам подобна позиция!!!
По подобен начин го чувствам и аз последните 8-9 години. Навремето носех много черно и тъмно сиво (особено зимата) писна ми и постепенно подмених гардероба с кафяво и нюансите на беж и т. Н. Лятото задължително нося мн бяло и различни други цветове.
И сега бягам от черното, особено до лицето. Имам 1 черно палто и по 1 черен артикул от основните дрехи и това ми е повече от достатъчно.
Вече рядко харесвам черни визии, свързвам ги с мързел (най-лесно е така) липса на въображение, на усет за съчетаване на цветовете, за създаване на елегантна визия и хармония от 3 цвята се изисква мн повече усет и стил от простото навличане на черно (+макс още 1 цвят)

# 541
  • София
Аз пък както и да въртя тоалетите, като си сложа черно, друго си е. Много ми отива точно до лицето, защото съм много бяла.

# 542
Аз пък съм обратен случай.
Преди десетина години на една лятна екскурзия се скарах жестоко с най- добрата си приятелка- като отвори куфара, имаше едни- единствени сини обувки, всичко от бельо до аксесоари беше черно. Твърдеше, че така се обличат стилните жени, вталява и т.н , и т.н. По това врвме нямах нищо черно, дори зимно, избягвах го даже за чанти и обувки.
Е, от 4-5 години станах като нея . Много често съм в изцяло черни дрехи, ни вталяване ми трябва, ни удължаване, просто се харесвам така. Една колежка, с която пазарувам , все ми се кара , но и тя дойде на моята - когато пробвам няколко цвята блузи, връхни дрехи, рокли, просто е съгласна, че най- добре изглеждам в черно.
Зимата без тен направо ставам цветотип зима, вероятно затова. Другият цвят, с който се харесвам, е бяло.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 20:59 от Mateah

# 543
В гардероба ми преобладават черно, бяло и синьо. Simple Smile Тук там червено и сив меланж.

# 544
На мен също страшно много ми отива черно. Особено около лицето. С черно високо поло се харесвам най-много.
В моя гардероб за блузи, пуловери и тениски преобладават бяло, черно и зелено /тъмно или маслено/.
Харесвам и визии изцяло в черно.

# 545
Според мен няма такова нещо като "трябва" в случая. Индивидуално е до толкова доколкото на даден човек му отива определен цвят.
Аз също съм високо контрастна и в черно и бяло се харесвам много. Разните там нюд и подобни не са за мен определено, защото ме правят да приличам на мъртвец.
Така че, Лале Лили, ако черно ти отива, носи си го смело. Разбира се, винаги може да вкараш допълнителни цветове, но това не означава изобщо да спреш даден цвят, ако изглеждаш хубаво в него.

# 546
Аз съм за вариант 3.
Вариант 1 не ми харесват обувките. Скъсяват ти краката визуално.
Във вариант 2 мисля, че роклята ти е малка. Копчетата са много оптегнати.
Вариант 3 ми най-харесва. Като цяло роклята според мен търпи леко скъсяване - да дойде под коляното точно. Какъв всъщност е поводът, че съм изпуснала? 🤗

# 547
Първата визия е чудна , макар да си представям какво изпитание за краката са такива токчета.

# 548
Бялата рокля ми е от миналата година. Тогава не бях с 10 кила отгоре 🤭
Конкретен повод няма, сменям си гардероба и искам да имам дрехи за срещи, официални излизания или просто когато искам да си по "екстра".

# 549
  • Пловдив
Лале,първите черни обувки к наистина малко скъсяване на роклята.
Бялата рокля не я виждам с никой от трите чифта.

# 550
Черната рокля с високите обувки с каишки. Според мен също трябва леко да се скъси, да дойде 3 пръста под коляното. Бялата рокля не е за твоята фигура и не върви с нито един чифт от показаните обувки.

# 551
Първите, по-нежни сандали са ок.
Такива, но бежови или сини биха били подходящи с роклята на цветя, която беше показала преди време. Тя ти стоеше добре.

Скептична съм относно и бялата, и черната рокля.

# 552
  • София
Следя ви, но рядко пиша.
Лале Лили, аз съм за първите обувки. Иначе съвсем откровено и двете рокли според мен са ти малки. За черната трябва съвсееем мъничко да отслабнеш, бялата ти е доста тясна. Тръгнала си в правилната посока и ще станеш топ мацка!

# 553
За мен нито един от двата чифта обувки не ти отива с роклята.
На първите каишката скъсява крака ти, определено.
А вторите черни обувки са прекалено ежедневни за роклята.
Бялата рокля в комбинация с черните сандали не ми харесва. Обувките изглеждат по- официални, а роклята е доста ежедневна.

# 554
Linofrina, запазвам си тази маска, защото и моите устни нямат спасение Simple Smile

Лале, запази си първите обувки според мен.
Бялата рокля според мен ще си ходи с едни бели кецове или еспдрили.

Общи условия

Активация на акаунт