Модни консултации - 71

• 88 699
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
DzhuliB, аз обърках темите, но тази маска съм готова да я хваля навсякъде. 

Лале, последните обувки не ги виждам на млада жена, а бялата рокля в момента не ти отива. От показаните комбинации съм за черната с първите обувки.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 23:16 от Linofrina

# 556
  • София
Черната рокля според мен не си отива с нито едни от показаните обувки. За мен си е за класическо стилето.

# 557
Тези нежни, тънки каишки на първите 2 чифта са способни жестоко да прежулят краката, особено носени на голо и горещо. Едно е да ги пробваш с с чорапи, друго е да вървиш с тях по софийски калдаръм при 28+С. Т.е за мен такива сандали (имала съм и сатенени и кожени от този тип) са за да слезеш от колата, да седнеш на бара и да кръстосаш крака.

Бялата рокля не, черната - само за много ограничен тип събития я виждам. С две думи - претенциозна е в моите очи.

# 558
Както споменах бялата рокля я купих миналата година когато бях доста по слаба. Ще си я нося и въобще не ми дреме че "не ми отивала".
Мерси и хубава седмица.

# 559
Както споменах бялата рокля я купих миналата година когато бях доста по слаба. Ще си я нося и въобще не ми дреме че "не ми отивала".
Мерси и хубава седмица.
Остави си я, роклята е хубава...сега идва лято и може да посвалиш и пак да стои добре.

# 560
Даа, и на мен ми харесва. Аз имах предвид нещо такова като обувки. Мисля че ще стои добре. Много лятно и свежо

# 561
Черната рокля само с първите сандали е приемлива.

Бялата рокля просто е малка в момента и стои зле.

# 562
  • София/Севлиево
На мен бялата рокля ми харесва,но не с тези обувки.
Черно избягвам да нося,като тийн предимно тъй се обличах и мама все ми се караше,че никой не е умрял,пък съм се почернила и като почине тя да не нося траур(като почина носих 40 дни само черни дрехи,после мислех поне до 6 месеца да нося само шалчето, дето ми вързаха за траурно,но го забравих 40 дни след като татко почина при баба и тя повече не ми даде да го сложа,мама и татко си отидоха в рамките на по-малко от 3 месеца)и тъй приключих с черното,имам 1-2 рокли,1 панталон,1 блуза и 1 пуловер за такива тъжни събития и туй то.Иначе чанти и обувки си вземам в този цвят от време на време...

# 563
  • някъде под слънцето...
Мерси и хубава седмица.
Всяка жена има свой визуален минимум и максимум определен от моментните и физически данни(тези граници също варират , но само в рамките генеричните дадености) .
Всяка една от нас сама избира в кой сегмент  лимитаран от даденостите и, иска да де позиционира.
Друг е въпроса, че моя максимум, може да бъде, нечий минимум.
Бялата рокля е дори не е "златната среда"  на въпросния марж, по скоро е  в долната му граница.
Скрит текст:
Също имах своята "война" за стила си с мама.
Мама има психологическа травма от детството , свързана със суетната втора съпруга на баща и, която е превърнала детството и, след загубата ма майка и,  в ад.
Проектираше цялата си болка върху суетните , добре излеждащи жени и се стремеше, със сестра ми да не станем като тях.
Бунтарският ми дух правеше бойкоти и избраните от мама дрехи си стояха без да бъдат обличани.Добре, че имаше униформи в училище.

Трябваше сама  да се науча да се обичам за да мога да  открия начините се позиционирам  в горния край на "моята си  скала" .

Бялата рокля , сама по себе си е красива и би могла да ти стои страхотно в даден момент.
Ако  тя може да те мотивира  да го постигнеш, запазването и би било  много добра идея.
До юни, остават 4 месеца, това означава, че  с много воля  и усилия  ще имаш време да  стигнеш до момента в който ще ти стои добре и "ще работи за теб".
За съжаление в момента не само, че "не работи за теб", а дори работи "срщу теб" .

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 15:44 от sl

# 564
Като се снима човек с отеснели дрехи, няма как да не се коментира фактът. Килограмите се качват и свалят, не е драма, още по-малко причина за сърдене.
Сандалите с каишките според мен не са ок. Такива сандали стоят добре на жени с много тънки крака в долната част. А това дали ще ти е супер фин крака от коляното надолу даже не е въпрос на кила. Иначе стоят супер женствено и красиво, аз същи харесвам такива обувки. Може да се замаже положението като се вземат в телесен цвят.

Бялата рокля ми е ежедневна за такива обувки, бих я носила с ескадрили Simple Smile

# 565
Така или иначе жената ще си носи роклята, ясно го заяви, ама да си кажа и аз. Grinning

Бялата рокля бих замразила дълбоко до момент, в който ми стои перфектно и безкомпромисно. Не мога да си представя да се напъхам като вурстче в тясна рокля на 35 градусова жега, пък ако ще роклята е да е златна.

А подобни фини сандали с каишка около глезена са за високи и стройни мацки с крака до сливиците и изваяни глезени, във всеки друг случай оптично скъсяват крака и го правят да изглежда масивен.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 09:30 от Sysly

# 566
Не е само до кг! Стилът на бялата роклята (романтично невинен) и типажът на съфорумката (много женствен, много секси) не се съчетават добре! В този ред на мисли черната е много по-добро попадение и съчетание, което не я прави обаче универсална и базова, което ако не се лъжа се търсеше в задачата.

# 567
Аз съм доста слаба, но честно казано избягвам сандали с такива тънки каишки, защото са ми супер неудобни и не мога да ходя на тях😂 преди години имах от HM и беше трагедия
Сега имам такива, супер удобни са ми

# 568
На мен тъничките глезенчета са ми болна тема, затова ще продължа са си коментирам този тип обувки. Дъъъълки и слаби крака са безспорен плюс за такива обувки, обаче ето я  Дженифър Лопез, която нито е много слаба, нито висока. И въпреки това има супер фини глезени и ѝ стоят:

На първата снимка обувките са малко по-различни, но пък роклята е бяла и дантелена. Идеята е, че тя си има тая особено от коляното надолу и е ок с каишките.
Между другото аз преди години наивно не пропуснах да си купя черни лачени сандали на тънък ток и каиша, обаче ги нося само със скини дънки/панталони. И то само за “малко ходене”. Доста ограничения ми създават и ако трябваше тепърва да си купувам, бих се въздържала.

# 569
Таничка, от коляното до глезена краката са и тънки. Нагоре обаче не са.

Общи условия

Активация на акаунт