Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 106
  • 984
  •   1
Отговори
# 975
Хепи, аз мислех, че факта, че е семеен ще попречи на това прецакване. Да ама не.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 22:32 от Анонимен

# 976
  • София
Кат му знаеш мурафетите що се връзваш, а?
Слагай го на място и спри чатчетата.
Или не можеш се отказа или не искаш?

# 977
Анонимна, удовлетворих молбата ти. Изтрих. Имаш нужда от сериозно лечение. Съжалявам.
Благодаря ти много. Не знам дали от лечение имам нужда. Не мисля, че съм някакво психо, но с този може и да стана. Сигурно така изглеждам от страни, но параноята ме е обзела сериозно. Моята работа стана, че първо действах, после мислих за последствията.

Кат му знаеш мурафетите що се връзваш, а?
Слагай го на място и спри чатчетата.
Или не можеш се отказа или не искаш?
Искам да се откажа наистина и аз съм се отказала, той е този, който продължава, а аз му отговарям от страх. Страх ме е да не ми навреди на семейството и работата. Оплесках се, признавам. Предупредихте ме, но аз бях с замъглен мозък

# 978
  • here and now
А какво ти пречи да отричаш, ако се разприказва, или има "доказателства" някакви?

# 979
Значи.  Няма никакъв смисъл да повтаряш “аз не съм”, защото и двамата сте.  Малко като един колега на нашите, дето го викнали пред ръководството да обясни защо пие на смяна. “Аз? Аз не исках, наливаха ми”.
От страх още повече ще се оплескаш. Намери му слабото място и дай контраудар. Без да го убиваш и да се самоубиваш.

# 980
Това с триенето е много некоректно. Като нямаш топки, траеш си.

# 981
Затуй хората са го казали - където си вадиш хляба, не си вадиш онази работа. Щото при такава ситуация вече трябва да се напусне и работата....

# 982
Затуй хората са го казали - където си вадиш хляба, не си вадиш онази работа. Щото при такава ситуация вече трябва да се напусне и работата....
Абе, те наистина хората казвали мъдри неща, но пък има хора, докато не се увъртолят и не си счупят главата сами,няма да се научат.
А, всъщност си много прав.

# 983
Особено за семейни.
За свободни е нормално да завързват връзки по месторабота, все пак човек прекарва повече от времето си там, но семейните не трябва да го допускат.

# 984
  • София
Абе щом все едни и същи дефекти откриваш май проблемът е в теб. Тъй де, всички са криви, само аз съм правата.

Общи условия

Активация на акаунт