Термин Юни 2023 - Тема 2

• 49 042
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Ами ние си живеем в Германия. Не знам дали се предлагат в България изобщо. Тук обаче са под път и над път.

# 241
Момичета имам едно може би малко глупово питане,но вие как процедирате с боядисването и подстригването? Намирам мнения и в двата полюса, а аз вече наистина имам нужда от боядисване. Та вие как се справяте с белите коси?

# 242
аз се подстригах, не мисля че е проблем и да се боядисате.

# 243
Аз се боядисвам. Имам прекалено много бяла коса и въпреки, че си стоя вкъщи, не мога да я понасям тази бяла коса. Последния път се боядисах с безамонячна боя, но не се получи много добре.

# 244
Naneto_L, изчаках до 16-та седмица с боядисването за всеки случай, като с фризьорката ми имаме уговорка да не боядисва до самия корен, за да минимизираме контакта на боята със скалпа. Не съм се подстригвала поне засега.

# 245
А също се боядисвам, както беше и при първата бременност. За мен не е проблем, но в крайна сметка както с всичко друго през бременността, важното е ти да си спокойна.

# 246
И аз се боядисвам - сама с безамонячна, както винаги. Не искам да ме питат в болницата не съм ли малко стара да раждам...

Да питам, защото колкото повече го мисля, толклва повече си втълпявам, че нещо не съм в ред... Сутрин като се събудя и в зависимост на коя страна съм лежала, бебето е или от ляво, или от дясно. Ясно се вижда една огромна бабуна от едната страна на корема и се напипва матката/бебето. Като стана и си слиза надолу.
При вас движи ли се така из корема или аз съм дефектна?

И да добавя: Снощи съвсем случайно се разрових сред един сайт за неща втора ръка и преди да се усетя спазарихме чисто ново креватче на Chicco next2me на половин цена. Да се чудим сега къде да го слагаме вкъщи още няколко месеца...

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 15:08 от Лютиче 2.0

# 247
Да питам, защото колкото повече го мисля, толклва повече си втълпявам, че нещо не съм в ред... Сутрин като се събудя и в зависимост на коя страна съм лежала, бебето е или от ляво, или от дясно. Ясно се вижда една огромна бабуна от едната страна на корема и се напипва матката/бебето. Като стана и си слиза надолу.
Спокойно, не си дефектна. И при мен е така, направо изглеждам като деформирана в такъв момент. JoyJoyJoy

# 248
Привет, момичета. Как сте?
Днес влизам в 19 г.с. от няколко дни  да не кажа седмица имам неразположение в областа около и под пъпа. Като това се случва в следобедно-вечерните часове. Което ме кара да си мисля, че може би получавм газове след хранене. Не закусвам и до обяд съм доста добре. Та възможно ли е да са газове и то болезнени. Направо ми става като бабунка от време на време корема, които ме заблудиха, че може да е бебето, но едва ли е то, при положение, че получих такова подуване към Коледа още. Проблем с ходене до тоалетна нямам.
Спрях прясното мляко от днес, да не би нещо да не го усвоявам.
Замислям се да не би да са контранции, но това подуване и втвърдяване не е на целия корем.
В петък съм на преглед, надявам се да са газове и да ми предпише нещо за след хранене. (направо усещам все едно надуто мехурче преминава през корема)
До тук съм +2 кг, като единия кг е от безразборното ядене по празниците.

# 249
И при мен е така. Понякога усещам даже като лека болка, която тръгва от стомаха и се движи надолу към корема. И постоянно къркори нещо, постоянно бълбука. Сега сякаш се понаместиха нещата, но към 10-11 г.с. щях да умирам. Зверска болка и бях сигурна, че ще е спонтанен аборт. Лежах, превита на две, и исках мама. За щастие повече не ми се случи.

# 250
И аз се боядисвам - сама с безамонячна, както винаги. Не искам да ме питат в болницата не съм ли малко стара да раждам...

И да добавя: Снощи съвсем случайно се разрових сред един сайт за неща втора ръка и преди да се усетя спазарихме чисто ново креватче на Chicco next2me на половин цена. Да се чудим сега къде да го слагаме вкъщи още няколко месеца...

И на мен от няколко дни ми се случва сутрин преди да съм станала. Мисля си че е бебето, защото тогава ми е най - добре и не ми е подутина корема както следибедите и вечер особено. Ако бях бомба вчера със сигурност мога да гръмна.....

# 251
Боядисвам я с амонячна. Лошото при мен е, че не ми задържа изобщо цвета, най-много 3-4 измивания... Подстригването, рязвам по-малко, че много ми е изтощена вече. Исками се и фризьор да посетя, но да видим кога.
Та мисълта ми е, тези неща не ги спирам поради бременност. Обичайно си действам.

При вас как е, минали умората? При мен доста се засили, изморявам се по-бързо и  не съм така продуктивна, само до обяд и после гледам да лежа.

# 252
Възможно ли е да имате пъпна херния? В тази седмица матката приближава пъпа. С предната си бременност бях така - цял месец ме боля много корема около пъпа в този период. Точно преди и след минатаването на матката около пъпа, 5-6 месец имах болки. След това се качи още на горе и болките спряха.

Привет, момичета. Как сте?
Днес влизам в 19 г.с. от няколко дни  да не кажа седмица имам неразположение в областа около и под пъпа. Като това се случва в следобедно-вечерните часове. Което ме кара да си мисля, че може би получавм газове след хранене. Не закусвам и до обяд съм доста добре. Та възможно ли е да са газове и то болезнени. Направо ми става като бабунка от време на време корема, които ме заблудиха, че може да е бебето, но едва ли е то, при положение, че получих такова подуване към Коледа още. Проблем с ходене до тоалетна нямам.
Спрях прясното мляко от днес, да не би нещо да не го усвоявам.
Замислям се да не би да са контранции, но това подуване и втвърдяване не е на целия корем.
В петък съм на преглед, надявам се да са газове и да ми предпише нещо за след хранене. (направо усещам все едно надуто мехурче преминава през корема)
До тук съм +2 кг, като единия кг е от безразборното ядене по празниците.

# 253
Аз газове си имам от началото, даже сега намаляха и АГ каза, че няма проблем да си пия еспумизан. Но подутина не съм имала, само подуване общо и къркорене.
А за корема, да, той си ляга с теб, тоест до теб 😄. Малкия беше много озадачен веднъж защо бебето не си стои на мястото, а пада настрани като е легнала мама.

# 254
Здравейте,момичета.Минавам само да се похваля,че днес бях на преглед.Всичко с бебо е наред,направи ми обстоян преглед АГ-то и разбрахме пола-момиченце е! Relaxed  Purple Heart За 17г.с е 200гр.

Общи условия

Активация на акаунт