Термин Юни 2023 - Тема 2

• 49 030
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви за отговорите , момичета 😊

# 271
Здравейте момичета днес бях на преглед.
Термина ми е за 13.06. и разбрахме вече че ще имаме момиченце.
Обачее съм лепнала ешерихия коли, изписа ми антибиотици и ми каза ако след лечението не излезе чиста урината ще ме вкарат на системи, защото е опасно за бебка. И също така матката ми е доста стеснена и ми изписа прахчета магнезий. Много ме притеснява тази бактерия! Дано се махне бързо.

# 272
SisiG и аз съм като вас с тая бактерия в урината .Какво ви изписаха на вас? Моя АГ ми изписа едни прахчета Монурал 2 прахчета през 3 дни ,ама аз мисля и още едно да си взема за по сигурно и едни билкови хапчета .И аз се моля да се отърва от тях .

# 273
PL.Ivanova изписа ми Монурал 2 прахчета, Аугментин и сироп с червена боровинка Уринал или Феминела урофорте /каза без значение кой/. Като пия първо 1прахче Монурал, после 7дни антибиотика сутрин и вечер и после пак 1прахче Монурал. И сиропа всяка вечер. И след лечението пак стерилна урина ще пускам. Дано се оттървем.

# 274
SisiG аз според Антибиограмата съм резистентна на аугументина и затова само на Монурал.АГ ми ги изписа 2 прахчета през 3 дни,а една позната нефроложка каза 3 прахчета през ден .Аз ги пих ро схемата на АГ (като последния прием ми е понеделник ) обаче като чета колко са упорити тия бактерии и мисля за взема още едно прахче и тая вечер да го изпия ,защото си мисля че с 2 прахчета няма да мине само .Пия и Цистостоп СР

# 275
Здравейте, препоръчайте ми добър АГ по възможност да работи по здравна каса в Пловдив, а ако и изражда ще е супер. Търся лекар, който ще знае какво сме си говорили при предния преглед и помни какво ми е изписвал. Вашите как са? На къде сте се ориентирали за раждането? Държавна или частна болница? Разгледах в други теми, че държавните имат дни на отворените врати и можеш да разгледаш, за частните не знам.

# 276
Здравейте, препоръчайте ми добър АГ по възможност да работи по здравна каса в Пловдив, а ако и изражда ще е супер. Търся лекар, който ще знае какво сме си говорили при предния преглед и помни какво ми е изписвал. Вашите как са? На къде сте се ориентирали за раждането? Държавна или частна болница? Разгледах в други теми, че държавните имат дни на отворените врати и можеш да разгледаш, за частните не знам.

Аз ходя при Др Светлана Петрова в селената , много съм доволна и работи по ЗК.. колкото до помненето като аз й припомня нещо си спомня , но не знам дали всеки лекар помни , понеже минават по много бременни на ден .

# 277
Аз ходя при Др Светлана Петрова в селената , много съм доволна и работи по ЗК.. колкото до помненето като аз й припомня нещо си спомня , но не знам дали всеки лекар помни , понеже минават по много бременни на ден .

Оказа се, че съм я посещавала, но по друг повод и честно казано въобще не ми помогна, не обърна никакво внимание на проблема ми, неглижира нещата.
Иначе за това че минават много бременни през тях, няма съмнение, но все си мислех че трябва да си водят някакви записки или нещо от сорта. Thinking Все пак на този човек разчиташ най-много в този момент, посещаваш го постоянно през тези месеци, а май се оказва че всички сме на конвейер - "Да влиза следващата, как ѝ беше името...".

# 278
malinakupina, и моите впечатления от д-р Светлана Петрова са такива, дори още по-негативни, но повече съм споделила в темата за АГ Селена, в случай че е полезно. Категорично не мога да я препоръчам на никого.

# 279
За съжаление, колкото и да се чувстваме специални, не сме. Ако не беше компютърът с всичката информация, никога няма да се сетят коя съм. Всеки път в началото АГто чете по е минута-две, за да се запознае наново със случая. На месец минават стотици жени. Хич и не очаквам по-специално отношение.
В случаят обаче докторката е незаинтересована и некомпетентна.

# 280

Здравей! Аз се следя при Д-р Радински, работи със ЗК, има частен кабинет в аптечното, изражда в Пълмед, работи със superdoc ,което за мен е супер плюс. Той изроди първото ми детенце, препоръчвам го с две ръце. Не мога да кажа, че помни всичко, някои неща му напомням, но важните помни. Според мен е истински специалист, а и има супер апаратура.

# 281
Аз съм при д-р Андрей Минчев(Ню Лайф Клиник). Работи със Здравна каса. Има уникално отношение, не бих казала, че помни всичко, но определено си води записки и всичко е отразено в системата. Почти няма забавяне в часовете и отделя време при всеки преглед. Последния преглед бях при него 30 Мин. и на края не ме изпрати без да попита дали имам въпроси. Живот и здраве като раждам ще съм пак при него в Пълмед.
За него мога да кажа само хубави неща, аз съм след инвитро процедура, а преди това съм била в Турция и Щерев в София, където не мога да кажа, че получавах такова отношение и най-вече положителен резултат. ❤

# 282
Момичета вие приемате ли Магнезий.Моят АГ не ми е изписал още

# 283
Момичета вие приемате ли Магнезий.Моят АГ не ми е изписал още

Приемам Магнерод 2х1, предписаха ми го в 18г.с.

# 284
Ясно може би още ми е рано затова не ми е предписан .Спомням си,че предвата ми бременност пиех ама нз кога точно .

Общи условия

Активация на акаунт