🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 708
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 870
На там отиват нещата. Тук ще има пипкава работа която само жените умеят по-принцип. Мъжете не ги виждам как ще успеят. 😄

# 871
Не знам колко е вярно, но тук пише, че Антония Петрова ще влиза във Фермата:

https://www.marica.bg/lajfstajl/mis-balgariq-shte-rine-obora-vav-fermata-snimki

# 872
Сестри от моден бранд май ще влизат поне така ми се стори от промото.

# 873
Алесите?

# 874
Алесите?

И аз за тях си помислих, дано не са те. Изглеждам ми абсолютни кифльочи.
Дано няма "известни"

# 875
Алесите?
На тях приличат

# 876
  • София
Ако вкарат Антония е пълна подигравка. Не че се чува нещо за разследване, но определено не е без огън димът.
Може да не го правят, докато не се изясни.

# 877
  • Другата България
Алесите?
На тях приличат
И тук ме загубиха ако е вярно.
За Батинкова да не говорим.

# 878
Ще ме загубят завинаги, ако това нагло същество влезе! 😵 Не че аз съм им важна, но гарантирам че ще има сериозен зрителски отлив.
Не прекалявайте с търпението и не подценявайте интелигентността на публиката си!

# 879
  • София
Относно сестрите Мими и Мая от Alessa ако са те (от това което се вижда за малко на клипа са те на над 90%), то това ще е голям удар за И/А, защото сестрите са страшно популярни. В смисъл много хора влизат, за да добият популярност. Те отдавна я имат и нямат нужда (е, винаги има нужда...) от нея. По-скоро заради тях някои по-млади хора (особено жени) ще загледат Фермата. Не знам как Тупарев досега не ги бе прикоткал ама те може и да са му отказали (просто си разсъждавам). Браво на И/А за този им ход! Аз лично ги следвам от доста години и ще ми е любопитно да ги видя в една подобна среда и как биха се справили.

Относно бившата миска обаче си мисля, че И/А ще сбъркат много ако наистина са я поканили. Разгледах инстаграма и фейсбука и. Ами тя доста редовно качва снимки и клипове от дни и седмици насам, така че как да е влязла? Абсурд. То Фермата започна да се снима преди няколко седмици. А и на тези постове 'говори' от 1.л.ед.ч, т.е. едва ли качва някой друг. Даже и нея самата я има на снимките.
За скандала. Не бях гледал предаването на Валя Ахчиева, но то направо избухна бомба и от Бг мама разбрах и след това се запознах и със случая. Интересно защо властта не се е задействала както трябва? Или информацията не е вярна (изключвам обаче Ахчиева да пусне непроверен и несигурен материал от подобен ранг) или няма ясни доказателства или има голям чадър отгоре (най-вероятно е това). Но бившата миска се покри след това, гледам и не може да се пише в постовете и в инстаграм. Също така знам, че въпросната персона беше направена на мармалад тук. 'Бг мамите я кенсълхнаха' ако мога така да се изразя в темата с актуалните дискусии и проблеми, както и в компроматите, т.е. тя е нещо като персона нон грата за този форум.
Е, Иван и Андрей не вярвам да си направят публично самоубийство ако дадат трибуна за изява на подобна личност. Аз лично ще съм разочарован от тях и този им ход. Знам че четат и искрено се надявам информацията да не е вярна, защото винаги съм ги харесвал и защитавал доколкото мога. Разбира се и критикувал, но само градивно.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 16:46 от Diavolo

# 880
Фермата от птичи поглед Wink

# 881
  • Другата България
Зрителите искат обикновени хора, аман от ВИП-ове, мутреси, контеси и Алеси....

# 882
Ако това е Арената, отново е без покрив.

# 883
  • София
Ами без покрив е за съжаление.
Видяхме я добре, по-назад в темата имаше снимки.
Август е супер времето, ама като дойде октомври какво правим?

# 884
Падаме в калта и се молим крайниците ни да са здрави, какво да правим. 😂

Общи условия

Активация на акаунт