🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 698
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 885
До средата на септември са снимките.

# 886
  • София
Е, как за по-малко от 2 месеца ли?
Това ще е рекордно бързо заснемане на сезон.

# 887
Добре де, специално потърсих това мнение на Diavolo:

Нови и непознати!?

Не искам никакви Алеси и тем подобни...

# 888
Не са уточнявали за кого непознати - на баба Пенка от Меричлери Алесите не ѝ говорят нищо.

# 889
И на мен не ми говорят. Не ми се влиза да проверя що за птици са, ако някоя добра душа напише с две думи с какво се занимават, ще съм благодарна и осведомена.
Ако са инфлуенсъри,  напишете просто една нула, аз ще знам.

# 890
Шият парцалки Алесите. Модни.
За арената, както казах - пак ще се молим на боговете... Какъв дъжд се изсипа днес, примерно, арената ще стане тепих за кални борби. Пък ако не се молят на Зевс както трябва и някоя гръмотевичка може да тресне тия метални стълбове, дето се извисяват там, не дай си Боже, та да видите вие чудо!

# 891
  • при късмета
Привет!
Чакам новия сезон и аз. Както винаги, първото на което се надявам е добър каст, че в противен случай нищо не става, каквато и интересна концепция да са измислили, смотаняците ос...ат всичко. Нищо не ми говорят разни Алеси. За Антония съм против. Не съм доволна, че арената пак е открита. Ми има възможност да се покрива при лошо време, лесно е и не е скъпо, не знам защо рискуват. Ако стане сакатълк, колкото и да са загрижени, да осигуряват медицинска помощ и да плащат е по-добре да го предотвратят. На Георги преди 2 години му струваше участието, нищо че нямаше трайни физически последици.
 За протокола, миналогодишния сезон ми хареса повече от 6 и 7. Ще останат в дъното на класацията ми завинаги. Надявам се. Ако направят нещо по-слабо, то няма и на къде. Не знам кой от двата сезона ми е по-слаб, трудно е да определя. В 7 нямаше випове мипове, но се изложиха не по-малко от участниците в 6, че и повече. Не знам кой ми е по-противен червеноско, псевдопилота и тъпото или пиянката и цигането.
Щом няма да има епизод през уикенда, значи ще гледам само с час закъснение, колкото да пропусна рекламите. Миналата година пропуснах всички дуели и тази се очертава уикендите да ни няма. Надявам се на добър сезон, макара да не обичам чак толкова промени. Винаги съм мислела, че колкото повече се връщат към първоначалната концепция, толкова по-добре. като променят нещо съществено, става мазало. Справка сравнението на сезоните до 5 и тези нататък

# 892
Ако това е Арената, отново е без покрив.

Това е и преди няколко дни ви пуснах близки снимки на нея. Да без покрив е, това си е миналогодишната конструкция. Ще има игри и на петното в дясно на снимката(фермата) Wink

# 893
Ковид, я сподели дали сме на прав път за Алесите Simple Smile
Непопулярно мнение, но аз предпочитам да имам поне няколко познати лица в едно предаване, отколкото да имам изцяло непознат каст. Не съм фен на изцяло celebrity форматите, защото са по-нагласени и хората са там с други мотиви, но начинът, по който работи Фермата ми допада. Ще се надявам да няма само нови лица.

# 894
  • Разпиляна във въображението
Надявах се на повече строежи.

# 895
Че и басейн се вижда, ама той може да е от конструкциите от някоя нечувана и невиждана нова игра с менци 😉

# 896
  • Вестерос
Новата водеща май щяла да е Гергана Гунчева, прочетох го във фб, не е от моите източници

# 897
  • София
Мисля, че дори е официално обявено за Гунчева.

# 898
  • София
Обявиха я преди около седмица и я коментирахме, Гунчева ще е. Не се сещам да съм я гледала в такава светлина, може и да ѝ се получи.

На мен не ми пречи и да има 2 по-известни, Дидо много ми допадна вътре, но да са адекватен избор.

# 899
  • на село
Освен Дидо, на мен и Владо Николов много ми хареса и все още си го харесам Grinning

А тези Алекси, бранда им ли се казва така, звучи ми като съкращение от Али експрес  Joy Въобще не ги знам кои са, ама аз съм от бабите от Долно Сусурлево.

Общи условия

Активация на акаунт