🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 706
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 915
  • Вестерос
Винаги трябва да има някой от САЩ Grinning

# 916
И що тъй?

# 917
Аз съм много предубедена за Алесите. Вадят изключително голямо самочувствие, дрехите им са доста кич (поне за мен), на безумно високи цени и с размери само като за тях двете. Но съм убедена, че в играта ще се хвърлят, за да доказват че не са типичните кифли.
Иначе и аз харесвам да има по някоя позната физиономия, но не всички.

# 918
  • До морето
Въобще не вярвам, че влизат. За какво им е? Имат си успешен бизнес, пари, популярност. Може да се каже, че в момента са на техния си връх. Като почнат да губят някое от изброените, може да се юрнат по риалитита, сега няма логика.

# 919
Дано не се юрнат, просто Фермата не е място за кифли.

# 920
  • Sunshine state
Дано не е някоя ревла като Теодора или пък цербер като Камито. Има само няколко снимки на профила си във ФБ. Ще я видим. 😁

# 921
Въобще не вярвам, че влизат. За какво им е? Имат си успешен бизнес, пари, популярност. Може да се каже, че в момента са на техния си връх. Като почнат да губят някое от изброените, може да се юрнат по риалитита, сега няма логика.

И на мен не ми се вярва заради изброеното от теб, но момичетата от промото поразително много приличат на тях.

# 922
  • До морето
Дано не е някоя ревла като Теодора или пък цербер като Камито. Има само няколко снимки на профила си във ФБ. Ще я видим. 😁

А какво стана с Теодора? Заедно ли са с.....забравих му името, в България ли е?

# 923
# 924
И на мен не ми се вярва заради изброеното от теб, но момичетата от промото поразително много приличат на тях.

е те тези от промото приличат на 80% от всички кифли в бг Grinning

# 925
Тоест точно описание на сестрите. 😁

# 926
  • Sunshine state
Нямам идея. People Information Desk Person

А какво стана с Теодора? Заедно ли са с.....забравих му името, в България ли е?

# 927
Ама тя Теодора събра ли се с Пламен след Фермата или си изживяха палчетата вътре и каквото било, било?

# 928
  • До морето
Ама тя Теодора събра ли се с Пламен след Фермата или си изживяха палчетата вътре и каквото било, било?

Събраха се, да. Раздели се с мъжа си и май щеше да остава в България. Но какво е станало после.....

# 929
😵 Ами не знаех. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт