🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 692
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 930
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Последно бях чела тук,че тя се е разделила с мъжа си и се е събрала с Пламен,но нещата не са се получили и тя го е разкарала.
Дори някой беше казал тук,че са се блокирали в социалните мрежи.
Нея ще я запомня с ужасните ревове и драми.Въобще - много противен сезон,най-лошият за мен.

# 931
За мен това не са Алесите. Тъмнокосата не е толкова по-ниска от другата по кадрите в социалните мрежи.
Иначе последните им сторита са от края на юли, кога започнаха снимките на предаването? Последните постове и на двете спокойно могат да се качат и от админ.

# 932
Май началото на Август почнаха снимките.

# 933
  • Варна
За мен това не са Алесите. Тъмнокосата не е толкова по-ниска от другата по кадрите в социалните мрежи.

То зависи от платформите ръста на повечето девочки, та това не е критерий. Те не ходят еднакво облечени и обути все пак.  Laughing
Иначе и на мен ми се ще да няма известни личности, поведението им е поза почти винаги и е под мотото " няма лоша реклама" Обикновените и непопулярните хора  са по- интересни и по- естествени персонажи .

# 934
  • Разпиляна във въображението
Понеже съм наивна Simple Smile за момента се доверявам, че няма да има известни лица. За мен Алесите са са непознати, но други ги познават добре. Надявам се да не са те.

# 935
Значи, жилищната част, в която ще са настанени ратаите е бетер махалата. Снимката е примерна

# 936
Ау, Алесите ще са много смешни.

# 937
  • Варна
Ау, Алесите ще са много смешни.

Как ще си оправят косите в този "хотел" не знам ...Rolling EyesLaughing

# 938
Слоганът е "Нишката на живота", а те се занимават с мода, шиене, има логика да влизат, да представят модерните градски успели момичета. Може да ги учат на стари занаяти например....според мен биха влезли за реклама. Имаше билброди из цяла София на бранда им и после се снкмаха с тях. Харесва им да се говори за тях.

# 939
В Звездните ги нищихме преди време. Случайно изтече тяхна снимка от ИГ с една друга бяла нишка/линия, или поне приличаше. Тия двете са толкова пластмасови и напудрени,че хич не ги виждам как ще издържат на сурови условия. Ако са те.
    Чакам и аз с нетърпение началото. Харесвам формата, гледам го. Ако са известни и се излагат , ще ги коментираме, да са внимавали.Ако не са известни и се излагат - пак. Не ги жаля.Като влизаш в такова предаване , трябва да си наясно,че ще си на показ.

# 940
Модерна Ферма- с крокодил. Joy

# 941

В момента включих, на живо е. Радо разказа как още при правенето на визитката му е влязъл в конфликт с главния редактор, защото го е накарал да каже реплики (в ущърб на майка му), а той не го е направил. Ники Николов е искал да акцентира на неща, които Радо е попълнил в анкетата още предишната година, за предния сезон, когато не е бил избран да участва. Но тези неща вече не били актуални. Радо е отказал, съответно е изнервил част от екипа и от този момент са решили нарочно да го очернят и да избират само лошите моменти от представянето му, а не показвали как готви или някакви други положителни неща.

p.s. част след началото на стрийма: "В момента гледат 5 души"

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 18:15 от diziler

# 942
  • Варна
Сигурна бях, че е свестен.

# 943
Понеже е набожен, каза, че много е искал да го изберат в предния сезон, дето се снима край Трън, за да участва в изграждането на храма

# 944
  • На морето!
Последно бях чела тук,че тя се е разделила с мъжа си и се е събрала с Пламен,но нещата не са се получили и тя го е разкарала.
Дори някой беше казал тук,че са се блокирали в социалните мрежи.
Нея ще я запомня с ужасните ревове и драми.Въобще - много противен сезон,най-лошият за мен.
Значи само Красимира и Димитър (така ли беше) са си останали двойка и вече и семейство.
Интересно ми е кой от всички прокламиращи гръмко,  че ще останат в България след Фермата,  действително е останал. Подозирам, че повечето са си заминали отново до няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт