🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 343
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 035
И на мен са ми интересни участниците до тук и за сега никой не предизвиква неприязън от пръв поглед.
Точно!😀
Що ли ми трябваше са го кажа Smile Веднага се появи първата. Всъщност, не е неприятна, а смешна от пръв поглед, ама ще я видим.

# 1 036
  • София
Фермата + ИВ + елементи от Ергена = сезон 9

# 1 037
Каква е тая....джукеса? Въй...

# 1 038
И на мен са ми интересни участниците до тук и за сега никой не предизвиква неприязън от пръв поглед.
Точно!😀
Що ли ми трябваше са го кажа Smile Веднага се появи първата. Всъщност, не е неприятна, а смешна от пръв поглед, ама ще я видим.
Ахахаха, дааа! 😀 Като каза “Направих ги, защото се налагаше…”Ма майкоооо…

# 1 039
Много ми е дразнещ гласа на водещата.Напряга се, а гласът и го няма...

# 1 040
Ще си измрънкам, защото съм си българка, а и според мъжа ми съм олимпийски медалист по мрънкане. Не ми харесват нещо новите правила. Или поне не всички. Не ми харесва разделението завинаги, не ми харесва елиминацията с гласуване, не ми харесва новата водеща, не ми харесва, че хората няма да могат да се опознаят по съседни отбори.
И аз споделям мнението ви ! Навсякъде разделение ! Навсякъде! Ще живееш с непознати три месеца и вместо запознанства,нови контакти,ще се гледат като противници ! Глупава работа! Това ще се отрази и на нас зрителите! Копират Игри на волята!

# 1 041
Видяхме го Андрей.

# 1 042
Андрей на пръв поглед дава силна заявка.

# 1 043
  • София
Цветина ми е колежка от университета. Мъжът и участва в по-предния сезон на Сървайвър. 😃

# 1 044
Кой е мъжът ѝ?

# 1 045
Цветина ми е колежка от университета. Мъжът и участва в по-предния сезон на Сървайвър. 😃
Е, това какво е сега?! Цялата фамилия ли ще се изрежда през сезоните?

Иван ми харесва.

# 1 046
  • Разпиляна във въображението
Те вярно казаха, че двата отбора няма да се събират в никакъв момент, но аз го приех в смисъл "обединение". Дано не е изобщо да не комуникират. И в предишните сезони си имаше разделение.

# 1 047
Аз за първи път ще пиша в тази тема, защото за първи ще гледам Фермата. Имам си рода вътре! 🙋♀

# 1 048
Направили са си подбора от изложението на Bulgaria wants you в Мюнхен. Шегувам се. 😁

# 1 049
Открих своя фаворит - симпатичният футболист Костадин 😅💙

Общи условия

Активация на акаунт