Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 578
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Marilyn3 хареса ли ти? Аз веднъж опитах и не ми хареса. А днес си измих и направих косата както исках и сега се чувствам супер. И псорт направх на открито и съм още по-супер Simple Smile

# 451
Marilyn3 хареса ли ти? Аз веднъж опитах и не ми хареса. А днес си измих и направих косата както исках и сега се чувствам супер. И псорт направх на открито и съм още по-супер Simple Smile
Хареса ми, да ♥️. Странно е защото кафето ми харесва само и единствено вкъщи 😃.

# 452
  • Банско
Отново зарибена да чета книги, тоест слушам книги, защото си пуснах Сторител.  Сега само се чудя как да изслушам повече.

# 453
Купих си зюмбюл, цветът не си личи все още.  Ще стои до главата ми нощем. Разходих се със сина ми и го поглезих малко, погрижих се за един проблем на мама и се чувствам добре. Любовта е грижа, а аз имам нужда да давам любов.

# 454
Снощи дочетох хубава книга и днес цял ден я преживявам. Исках да започна веднага друга, но няма да стане! Имам нужда да да премисля предишната. Седнах на слънчева пейка днес за 10 минути и си мислех. И ми беше хубаво - сама с мислите ми.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 21:00 от Г-жа Рамацоти

# 455
След дълги размисли,смяна на мнението,колебания,все пак записах дата за начало на физиотерапия.

# 456
Днес имам урок по език и следобяд важна среща.

# 457
Поръчах си 5 тениски 😃.

# 458
Снощи си поръчах и серум за косата.
Днес продължавам с релакса в СПА-хотела.

# 459
Реших да стартирам с малко повечко анти-ейдж грижа за себе си. Днес започвам с новите продукти, които си поръчах. Напоследък сама се хващам, че имам леко уморен вид, а скоро ставам на 34. 😳😳 С ММ също си взехме и малко хранителни добавки, че разни изследвания показаха, че имаме нужда.

# 460
Бях на зъболекар. После направихме хубава разходка с кучето. Навън е пролет! Минах през банята и сега релаксирам с кафе.

# 461
Купих си нови обувки Simple Smile

# 462
  • София
Прекрасна среща с приятелка на по лате в парка!

# 463
Вчера и днес кафе с приятелки(две различни), след работа,фрешче и кафе чудничко❤️
Вчера дори не готвих, а поръчах пица докато бяхме на кафе 🥳
Днес бяхме на едно ново кафенце много свежо вътре,🔝хубава музика🔝,топличко🔥

# 464
За първи път пих тапиока бъбъл чай . Очарована съм. В компания със сина ми, той ми презентира напитката, направихме си и селфи Blush

Общи условия

Активация на акаунт