Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 898
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Наредих 2 пъзела. Покрай бебето все не ми оставаше време за тях. А мъжа ми ми донесе саксия с нарциси, както и  сготви вечеря.

# 676
Ходих на музей и купих от магазинчето подаръци . Подаръците са за друг, но на мен ми беше страшно приятно че ги купувам и ще зарадвам. Също така се разходих.

# 677
Купих си малко козметика - крем за ръце, маска за лице, нова ароматна свещ. Сега почивам на дивана, пия кафе и гушкам кучето. Simple Smile

# 678
Много неща си направих напоследък и съм много доволна! И понеже не съм писала от одавна, ще се похваля не само за днес ☺️ Така, от 2 седмици не ям тесто. Запазихме си с моя приятел екскурзия до Сърбия, Черна Гора, и 1 ден за Дубровник, купих си няколко нови много яки дрехи за почивката, хванах си частен учител по статистика, че единия изпит се чудех как ще го взимам и се бях изнервила, взех 2 урока до тук и вече имам някакви проблясъци и ми е по-спокойно. Освен това реших да карам курсове по маникюр след изпитите и да сменям работата! 😃 Да ви кажа, човек като е деен и денят му е зает, има повече идеи и енергия.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 19:05 от Море

# 679
Днес след работа се разходих под дъжда. Пуснах няколко пратки, обиколих набелязаните от мен магазини, взех си и аз малко козметика. Хапнах и бях на театър с майка ми.

# 680
много разкошна разходка!

# 681
Запазихме екскурзия на мечтана от майка ми дестинация. Дано не ни мине котка път и се осъществи!
Бях на зъболекар и завършихме един зъб, който правим цяла година.

# 682
  • София
Направих преглед, резултатът, от който страшно ме притесняваше и от вчера ми беше много неспокойно. За щастие, всичко беше нормално. След това се наградих с бронирано кафе, смути със спирулина и сандвич с прошуто и моцарела в много приятно столично заведение с гледка към целия град.

# 683
Аз се похвалвам пак с вечерна разходка и също си купих за да пробвам едни много интересни плочи от пресована сол върху които може да се пече например риба във фурната.

# 684
Разходих се.Засадих си “незабравки”,много исках и днес най-сетне се организирах.

# 685
Парфюмче от Зара и лилави бикини от Уайкики 🌸🌸🌸 най сетне имаше М 🌞

# 686
  • София
Разчистих малко спалнята и изхвърлих някои неща, ама има още работа там. Сложих бебето на гърне за първи път и то взе, че си свърши всичко вътре. После 5 часа се радвах и снимах гърнето с акото Grinning Направих си салата от сурова тиквичка, прясно сирене, ядки и подправки.

# 687
Качила съм 2 кг и се опитвам да се движа повече
Пазарувах си нещица от ДМ и Лили
Зарадвах се 🥰

# 688
разходка Simple Smile

# 689
Прочетох много хубава книга , купих подаръци за трима човека и вечеряхме в италиански ресторант

Общи условия

Активация на акаунт