Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 237
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Как е в Хърватска?🧿 Много искам да отида

Ходих на зъболекар
Купих си ягоди 🍓

# 706
Била съм само в Кутина и Самобор, но определено ми харесва. Самобор е чудесно градче, чисто и цветно, пълно с млади хора и очарователни къщи. Перфектно за разходка и нощувка след хиляда километра път.
Сега пия кафе на тишина. Рядко се случва Grinning

# 707
Аз пък съм на ексурзия в родния си град, в който от десетилетия не живея. Очарована съм . Не мога да го позная, добре, че си имам гид, че иначе се обърквам и губя. Хората , живеещи в този град са благословени. Не знаят какво богатство имат. Снимам всеки ден, красиви сгради, улици, градини. Чисто, светло, приветливо. Много мили и любезни хора, навсякъде. Куфарът ми е пълен с нови придобивки и уникални подаръци.💗

# 708
  • Mediterraneo
Днес почивам. Истински. Продадохме бизнеса с хубава печалба и съм свободна от всякакви мисли за катастрофи Simple Smile

# 709
Браво Тарти! Заслужаваш спокойствие!
Аз ще си купя чанта днес, само да реша кой цвят да поръчам

# 710
Взех си нови маратонки и бях на фризьор ♥️.

# 711
  • София
Пак си купих вещ лично за мен- този път домашен шарен клин/панталон. Напоследък все нещо ново ме изкушава...
Също имах незабравима разходка и почерпка със скъпи за мен хора.

# 712
и аз днес по разходки и покупки Simple Smile

# 713
разходка на красиво място Simple Smile

# 714
Почивните дни се разходихме до Самоков и до нашите в родния ми град. Хора, много обичам да пътувам с кола. Искам всеки ден да съм така. И сутрин рано като станем и слънцето сега се показва, а ние вече сме тръгнали за някое готино място. Голям кеф ми е.

# 715
Бях на маникюр, фризьор и си купих ново цвете.

# 716
Купих си много хубав зехтин Simple Smile

# 717
Хора, много обичам да пътувам с кола.
И аз обичам да пътувам. Днес ходихме до Варна. Толкова красива е природата, по целия път си е пролет - цъфнали дървета, свежи, зелени поляни, птички пеят, абе красота. И накрая  безкрайното синьо! Море и небе! Кеееееееф! Изморих се, но и много се заредих

# 718
  • София
Заших скъсани чорапи.

# 719
Вечеря навън с чаша розе с приятелка bff😁❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт