Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 545
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Сутрин преди втора смяна обикновено готвя, пускам пералня и тн. Но задължително отделям половин-един час само за себе си - обикновено това е кафе и книжка в леглото. Simple Smile
А днес отидох и до библиотеката. И всичко това преди 10.30 сутринта (ама ставам в 7). Simple Smile

# 241
  • София
Научих една рецепта с нещо много вкусно и искам да го приготвя за семейството.

# 242
Резервирах си спа процедури за уикенда. Заслужавам ги.

# 243
И аз днес си намерих много готини физиотерапевти . Разбират. Поне като начало съм много доволна .

# 244
Поръчах си спрей витамин Д с витамин К и понеже ми досвидя да дам пари за куриерска услуга, поръчах два, за да ползвам безплатна доставка Joy
Пия селен, пия и хапчетата от лекаря,  пазя диета и вече виждам резултат Blush
Само с пушенето не ми се получава раздялата Grinning

# 245
Спирането на цигарите ще е най-хубавото нещо, което съм решила да направя за себе си тази година. Успех на теб, Ева!

# 246
Успех на двете !

# 247
Научих една рецепта с нещо много вкусно и искам да го приготвя за семейството.
Е, кажете какво е това много вкусно нещо. Ако може. Smiley Благодаря, получих я. 🙂

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 22:44 от DoReMii

# 248
Не позволявам на разни идиоти да ми развалят настроението, което тях още повече ги вбесява 😎.

# 249
Днес се срещнах очи в очи със следващите предизвикателства, с които ще трябва да се преборим. Когато приемеш истината, колкото и да е гадна, идва облекчение и мотивация за следващи стъпки!

# 250
Започнах да чета хубава книга. Огромно удоволствие!

# 251
Седя на дивана, дръпнала съм пердетата, наслаждавам се на прекрасния зимен следобед с чаша хубаво червено вино.

# 252
Пияница Stuck Out Tongue Winking Eye
След малко отивам да правя същото, но пред камината на село.

# 253
И аз искам камина.
Тази година стигнах до осъзнаването колко е важно още повече неща да направя за себе си, и че трябва сериозно да се заема.

# 254
  • Rock & Roll feeling ...
Днес (вече вчера) направих за себе си това, че си изключих телефона. Задачите бяха разпределени, време беше за малко почивка. 2 часа по-късно, бях готова за нова доза от лудницата.

Общи условия

Активация на акаунт