Какво направих днес за себе си? (тема 15)

• 45 550
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Счупих крачкомера. Направих над 16000 крачки 🤪 200%

# 286
Бях на маникюр и педикюр. Видях се със сестра ми и племенниците.Щастлива!

# 287
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Увеличих тренировките си със силови.Сега имам час и половина кардио и 40 минути силови.Втора седмица и има разлика.По този повод се наградих с едни Найкчета за бягане....поредните Grinning

# 288
  • Rock & Roll feeling ...
Рамацотче, къде си ходила толкова Heart Eyes Hug
Браво!!

Съгласих се да ме "отвлекат" и да ме водят да ядем уникално суфле.
Избрах да се насладя момента, без  да влагам мисли кое е е смислено или не...

# 289
а ... тука работата е по-сериозна от моето редуване на гимнастика с плуване и уикенда разходки. Май ще се амбицирам и аз и ще взема да се мръдна малко повече, въпреки че по принцип съм ленивец.

# 290
Запазих здрав разум и самообладание.

# 291
  • Rock & Roll feeling ...
а ... тука работата е по-сериозна от моето редуване на гимнастика с плуване и уикенда разходки. Май ще се амбицирам и аз и ще взема да се мръдна малко повече, въпреки че по принцип съм ленивец.
Плуването е един от най-добрите кардио спортове.
Бягането например натъртва ставите, което в по-късен етап се "обажда".
Май няма да се окажеш ленив Simple Smile

# 292
Вчера и аз превъртях километража. 😁
Скрит текст:

# 293
  • София
Ходенето ми е любимо, разходките са едно от нещата, които ми действат много положително. Не мога да тичам.
Днес бях на премиерата на книга от любим автор в специално място. Подейства ми добре, защото имах тежък ден. Бързам да я прочета. Там срещнах позната, която не бях виждала 10години.

# 294
Ходих на нокти. Днес е 30-ти, а аз последно бях ходила първата половина на декември. Януари бяхме две седмици с грип, самоизолирахме се отговорно, и през това време станаха леш. Маникюристката се уплаши буквално. Simple Smile Стискайте палци да удържат до следващия четвъртък, когато ми е защитата на ДР (смятам тогава, освен със здрави нокти, да се похваля и че съм станала магистър-инженер).

# 295
10000 крачки и започнах нова книга

# 296
Разчистих голяма част от фейсбук "приятели". За тях няма да е драма, понеже и без това не съм активна.

# 297
  • Mediterraneo
Цял следобед в леглото с лаптопа.
Заредих си четеца с нови книги.

# 298
Сутринта станах 10 минути по-рано и направих гимнастика,купих си нова книга и елече и изминах 10км.

# 299
Започнах нова книжка и то за сега интересна. Иначе плуване вечерта, чашка розе и филмче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт