E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 859
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,момичета!

Честит национален празник 3 март! 🇧🇬 🇧🇬 🇧🇬

Скрит текст:

Ани ,Боби ,благодаря ви за инфото и снимките! Two HeartsTwo Hearts

Ани,бързо оздравяване! Hands Pray
Скрит текст:
Явно имунната ти система е слаба и бързо те хваща всеки вирус.Тази зима с ММ ядем много нар и киви.Бях си спомнила,че Бризчето ни го беше казвала преди години.И за сега не ни е хванало нищо.Посещавам си магазини всеки ден.И аз изпратих на внуците,дъщерята и зетя мартеници по пощата.Йоана много иска да получава колети. GrinningВече има свой телефон и ми звъни на вайбъра вечер! Simple Smile

Вчера започнах да гледам онлайн озвучката,че със субтитри не всички епизоди ги превеждат.Днес ще го догледам.Ей и Ситаре и Мелек не могат да си разделят Зейнеп и баща й.Всяка търси изгода за себе си.Само Дорук не се намесва.Чувства се засрамен  и използван,че е бил с Мюжгян/Мелек!

Честита 6-та годишнина от началото на ИН!Незабравим сериал,който ни събираше всяка седмица пред екраните на онлайна.

Скрит текст:
Интернета от сутринта ми прави номера.Ту спира,ту идва.Сега рестартирах рутера.Пак имаше проблеми и рестартирах лаптопа.Докато го чаках станах да направя нещо за обяд. Simple Smile Това не ми се беше случвало 2 часа и повече да пиша пост!Накрая се оказа,че и бг.мама имаше проблем за да го пусна.Излязох за да пазаря.Като се върнах всичко се беше оправило.Поста запазен,но изтекла сесията.Повторих пускането и най-накрая излезе.

Желая ви приятен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 12:35 от Zlatina3

# 226
  • Стара Загора
Златинаистина "Истанбулската невеста" ни събираше нетърпеливи какво ще се случи във всеки следващ епизод пред екраните и в темата...Хубави времена бяха
Скрит текст:
Злати,спомена в поста си Бризчето и ме подсети,че все щях да ви питам за нея.
Къде е тя?Май не я виждам в никоя от темите,в които погледнах

Нещо ново и от Хатидже...

Цитат
Хатидже Шендил посети оцелелите от земетресението в болницата, където се опита да повдигне духа им!

Цитат
Един от най-смислените дни в живота ми...
https://www.instagram.com/haticesendil/

Хубав следобед на всички

# 227
Честит празник 

Злати Hug Боби Hug

Скрит текст:
Продължавам да пазя леглото...Не минава бързо.....

Докато си лежа си спомних, че на днешния ден беше премиерата на Невестата. Вие сте много паметливи и помните, че е било преди 6 години....А на мен ми се струваше, че беше скоро.....
Тогава за седмица изписвахме цяла тема.....Много вълнения, много емоции......За мен това е един от най-хубавите сериали с много герои с много обрати.....Незабравими и любими Фарук и Сюрея Revolving HeartsSparkling HeartRevolving Hearts

Поздрав за всички

https://www.youtube.com/watch?v=OdfJokSd8vg&t=147s

https://www.youtube.com/watch?v=MQvJatOgbZI

Приятна вечер

# 228
Здравейте,момичета!

Боби
Скрит текст:
Не съм срещала скоро Бризчето да пише.Участваше в преводите на някои сериали миналата година!За тази не знам.

Ани ,то май емоциите и повече писане и обсъждане бяха'когато гледахме ''Денят в който ..../Част от мен'' и ''ИН''! Донякъде и с ''Парампарча'' доколкото си спомням!
Скрит текст:
Дано вече си добре Hands Pray

Има репортаж с Али Йонер/Дорук взето от Хакан Гендже за Hürriyet!Предполагам ще има фотосесия.

https://youtu.be/4Um8l3NZsbQ

🎭 Графикът на театралния спектакъл "Стъклото" включва датите 8, 15, 21 и 22 март.

Желая ви приятна събота!

# 229
Здравейте моичета

Днес е Тодоров ден Animal Racehorse - Нека свети Теодор Тирон, моли Бога за всички нас! Амин Hands PrayHands Pray
Четито на имениците, да са живи и здрави Flowers Hibiscus

Злати Hug

Скрит текст:
Една идея съм по-добре от вчера...Нощес не можах да спя, запушваше ми се носа..Днес хремата е ужасна, но си взех съня....Не смея да предприема бабешки лекове за хремата, защото нали си бях загубила за години обонянието...Използвам един спрей, но няма голям ефект....Ще мине, трябва време...Трудно ми е пред компютъра и когато гледам телевизия започва многократно кихане...

Една красива усмивка.....

Лека нощ

# 230
Здравейте,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Ох,знам да ти е запушен носа.Изживяла съм го преди години.При мен са извадени двете сливици още когато съм била на 4 г.!После като ученичка разбрах,че имам трета,но не я извадих.За това сега често ме боли гърлото.Но предприемам мерки още като го усетя.Изцеден лимон с мед,чай и смучене на хапчета-Кофлет с черен пипер за загряване.

🆕 📸 Дилин Дьогер и Али Йонер за списание ALL!

Скрит текст:

2 фрагман за 23 еп.

https://youtu.be/hCMu2itR0Uw

Зейнеп най-накрая разбира цялата истина за баща си и майка си! Nature Zap
Тя е на мястото, където всичко започна...Nature Boom
"Ben senin babanım!"/"Аз съм баща ти!"

с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-23-seriya.html#frag_2

Желая ви приятна неделя!

# 231
  • Стара Загора
Добро късно утро и от мен,момичета

АниЗлатиблагодаря за кафенцето и всичко споделено...
Скрит текст:
И аз сега си пия кафето и се разхождам из нета...
Ани,много е неприятна хремата.Пий витамин C в по-големи дози и си прави инхалации с лайка.
Лекувай се! И бързо се оправяй

Нещо от Еркан...Сигурно от някакво интервю с него
Цитат
-В сериала отглеждаш дъщеря си с наивността на петгодишно дете. Какъв баща си в реалния живот?

- „Трябваше да попитам сина ми за това. Мисля, че съм добър баща. Обичам семейството си. Опитвам се да бъда приятел на сина си.Обичам семейството си. Опитвам се да бъда приятел на сина си. Баща ми и майка ми бяха същите."

https://vk.com/erkanpetekkayafan

Хубав неделен ден ви пожелавам

# 232
Здравейте,момичета!

Понеделник - забързан и целеустремен, но не тръгва без кафе.

Боби ,благодаря за споделеното! Flowers Tulip

Ани ,не е наминала  вчера.Дано е добре! Hands Pray

двамата бащи на Зейнеп

Ситаре Сомер ще спечели ли?

Еркан и Сезин зад кадър...

Приятен ден и лека нова седмица!

# 233
  • Стара Загора
Здравейте,момичета

Златиблагодаря за кафето и за снимкитеИ аз виждам,че Ани вчера не се отбила в темата
Дано да се лекува и да минава вече!
Скрит текст:
Вчера изгледах 2 епизода от"Предателство".Хареса ми сериала,а и Вахиде Перчин ми е много симпатична и хубаво си играе ролите!Има към 20 преведени епизода...ще гледам,когато имам време!
Довечера пък ще има 2-ра серия на "Прощално писмо"Ще видим и там какво ще се случи...и дали ще скочи рейтинга

# 234
Здравейте момичета Hug
Вчера
Скрит текст:
май беше кулминацията на моето неразположение...Изобщо не ми светеше и отбих се в темата, да видя дали има нужда от редуване, ама се отказах да пиша....
Днес след обяд съм една идея по-добре. Хремата ми намаля, но носа ми е запушен...Идва ми да кихам, но не мога...Много е мъчително, но мисля, че края на заболяването наближава....

Злати, Боби благодаря за споделеното Hug

Биологичните родители на Зейнеп  не заслужават тя изобщо да ги погледне. И двамата са се измъкнали и са оставили детето си на Кадир. Въпреки проблемите, които той има е невероятен баща. Дава толкова много обич на Зейнеп, колкото двамата й биологични родители не биха могли да й дадат двамата заедно...Най-вероятно истинския й баща не е знаел за съществуването й. Но майка й е кучка......Такава жена не може да бъде майка.....И може би по-добре, че не е присъствала в живота на момичето......Това е мое мнение, незнам дали съм права....

Попадна ми един колаж с Хатидже....

В соментарите най-много я харесват като Елиф....Прекрасна двойка бяха с Кахраман.....

До утре, дано да съм с още едва идея по-добре Hands Pray

# 235
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

За успешен старт на деня - кафе с настроение,
много усмивки и пожелание за прекрасен ден!

Анинадявам се днес да си още по-добре!

Златии на теб хубав ден!

# 236
Здравейте,момичета!

Да се събудиш сутринта - това е най-хубавият подарък,
 който животът може да ти поднесе. Всичко останало
 можем сами да си подарим - един на друг и на себе си.

Боби ,Ани ,благодаря ви за споделеното! Two HeartsTwo Hearts

Ани,дано всичко да отмине вече! Hands Pray

Новите снимки за 23 еп. още не са пуснати на сайта на к.Д и във ВК,но току що ги пуснаха в ТТ.
Така,че ги пускам набързо,че имам излизане!

озета за сега е на снимка на турски ез.,няма как да го копирам и преведа
по-късно ще го направя като се прибера...
Скрит текст:

Имайте приятен ден!

ПП Докато пишех и изскочи поста на Боби Heart! Изпревари ме с кафенцето,но няма да трия моето,че бързам...Wink нека да има за цял ден..Simple Smile

# 237
Здравейте момичета Hug
Боби, Злати и аз се надявах днес да съм още по-добре, но надеждите не се оправдаха...
Скрит текст:
Имах ужасно главоболие....нямам хрема, но ми е запушен носа и може би имам проблем със синусите...

Наминавам само да се обадя, нямам никакви новини....

Актьорите продължават да помагат на пострадалите....

Лека нощ Hug

# 238
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Жени,недейте остарява,
бъдете като липовия цвят!
Макар,че бързо прецъфтява,
години пази своя аромат!

Анидано днес си по-добре!

Скрит текст:
Направи си греена ракия и вдишвай изпаренията или си сложи едра сол в един чорап,топли я и слагай на челото.Сестра ми е с тежък синузит и така се лекува.

Златиблагодаря за споделеното!И аз не намирам никакви новини за нашите патрони...и слагам стари снимки.

Пожелавам ви прекрасен празничен ден!

# 239
Здравейте,момичета!

Честит празник,дружки!Бъдете горди,че сте жени,съпруги,майки и баби!
Носете красотата в душите си ,бъдете здрави и щастливи!
Revolving Hearts

Ани HugHeart
Скрит текст:
Съжалявам,че все още не си се оправила.Може би ако трябва да отидеш на лекар УНГ или да го загряваш носа.

Боби Hug,благодаря за споделеното! Heart
Скрит текст:
В преден поста разбрах,кои сериали си започнала.Аз гледам други - 4.От новите започнах ''Казвам се Фара'' с Енгин Акюрек и Демет Йоздемир.Има бг. превод на 1 еп.,довечера ще дават 2-ри.Снощи гледах онлайн 1 еп. на ''Семейство'' с Къванч и Серенай.

Довечера ще дават предпоследния епизод на нашия сериал!Ще бъде интересен!

озета:
 И Мелек, и Кадир са много впечатлени да се върнат във фермата години по-късно.Докато Мелек и Синан са подложени на голям стрес заради фермата в уединен ъгъл, Кадир, изгубен в старите дни, преживява жесток изблик на емоции, които разтърсват Зейнеп!Така Зейнеп разбира, че баща й е израснал в тази ферма, но не може да разбере какво го е направило такъв.Фактът, че Кадир и Зейнеп (благодарение на телефонния им разговор) са във фермата, шокира Исмаил и Туркан!От друга страна, докато напрежението между Мелек и Синан ескалира, Ситаре е принуден да се намеси и да намали напрежението, преди някой да разбере нещо!В момента, в който са насаме със Синан, тя е в неговата цел!

Явно вече са заснели и финалния 24 епизод.Има снимки зад кадър в ТТ!

Имайте прекрасен празничен ден!

Общи условия

Активация на акаунт