E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 892
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Пожелавам ви светли празници.....Нямам никакво време,
Скрит текст:
защото на 27.04 съм на изпит за по-високо ниво в работата, която работя в момента....Стискайте палци

# 361
Здравейте момиета

Лу Hug Злати Hug Боби Hug Гости Hug Бъдете здрави благословени и щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover

Днес
Скрит текст:
ходих на консултация при един младеж да разбера защо нямам интернет. Незнам какво се е случило, но когато съм си пускала интернета на лаптопа и след това съм прекъснала връзката ми се е изключил интернета на телефона. И понеже апарата ми е нов и не е същия като предишния не можах да се справя....Момчето ми обясни какво да проверявам и вече съм в мрежата....Голям проблем беше....Joy Бабите сме така JoyВместо да се тревожим за болежките си, виж какви проблеми имаме Joy

Много хубави снимки сте пуснали.....Нашите патрони като нямат филми ще гледаме снимки....

Гости

Скрит текст:
Пожелавам ти успех на 27.04.  Ти си упорито момиче и всичко ще бъде наред!

Незнам дали снимката на Аслъ е от сега - не виждам коремче, но е много сладка с черното коте.....

И още една снимка от Хатидже.....

При нас
Скрит текст:
от вчера следобяд вали....и така щяло да бъде до края на седмицата.....

Щастлива вечер 

# 362
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Добри мисли
добри дела
и много светлина
на Светли Вторник!
Усмихвайте се повече и направете денят си ЩАСТЛИВ!

Златиблагодаря за споделеното!

Гости
Скрит текст:
Стискам палци за изпита на 27,04,...Не се съмнявам,че ще го вземеш!

Анирадвам се,че си разрешила проблема с интернета
и телефона
Скрит текст:
И тук от вчера вали и днес продължава

Момичета,
Скрит текст:
Днес ми е последния ден от болничните...Утре съм на работа първа смяна.
Никак не ми се тръгва отново в тази лудница.Не ми се работи вече и в търговията.
Но за сега нямам избор.

Светъл и Благословен Вторник на всичик

# 363
Здравейте,момичета!

Скрит текст:

Гости Hug Revolving Hearts
Скрит текст:
Успех на изпита!Не се съмнявам,че няма да го вземеш.Очаквам да съобщиш за резултата. Wink

Ани Hug,радвам се,че проблема се е разрешил. Revolving Hearts
Скрит текст:
Не разбрах много за връзката.Когато дойде сина ще го питам как става.

Боби Hug,благодаря за ранното кафенце и новите снимки! Revolving Hearts
Скрит текст:
Имаш още доста да работиш до пенсия...Wink

стари снимки...

На 27.04.Йозджан ще има концерт в Берлин...Notes
https://twitter.com/OzGreece/status/1647995887732371458

Приятен Светъл вторник ви желая!

# 364
Здравейте момичета

Боби, Злати прекрасни снимки и както винаги научавам нещо ново....

Боби

Скрит текст:
Къде работиш сега...С новите условия за пенсиониране, да не те отчайвам, ама ще трябва още да работиш. Аз работих само 4 месеца след 60 години - бях от първите, когато започнаха да увеличават с 4 месеца....Но продължих да работя още 10 години, но не бях на трудов договор и имах свобода. Но ангажиментите и отговорностите ме уморяваха...Но пък си помагах към пенсията и бях сред хората, да не се чувствам сама... Сега от 3 месеца се чувствам пенсионер...Е, малко по-скромно ще живея, но както се казва човек знае и две и двеста....

Злати
Скрит текст:
Не знаех, че на светъл вторник се почита Богородица. Знам, че в неделя е Томина неделя и тогава се носят яйца и козунаци на починалите близки....
Това с телефона го разбрах от сина ми и снаха ми. Миналата година когато бяхме на село подаваха интернет на внука да си играе на таблета...Телефона служи като рутер. Изтегля се някакво приложение на телефона и нещо се прави на компютъра и се подава сигнал от телефона....Сина ти сигурно го знае. Това може да се използва когато  операторите имат повреда.....

Семейство Дениз....

Утре се прибирам....Днес бях много тъжна...
Скрит текст:
Ходих да търся моя Рижко - котето....и разбрах от една съседка, че в средата на март го е намерила умрял в цветната й градинка....Има един глупак в квартала, който всяка пролет трови кучета, котки....

Лека и спокойна нощ

# 365
Здравейте, любими мои момичета. Христос воскресе. Да сме живи и здрави всички.  Желая  на всички  много  здраве,  много  радости,  много добрини. Благодаря  ви за  красотите, които творите.  Бях две  седмици  при  децата.  Тази вечер си дойдох.
При мен  всичко  е  монотонно. Така е.  Добре, че  някога имаше  екскурзийки и беше  хубаво.
Обичам ви. Лека нощ.
Сиси.

# 366
Добро утро,момичета!

Ани Hug,благодаря за инфото....
Скрит текст:
Съжалявам за котенцето.
Ще попитам сина,когато дойде.На скоро сутринта имаше някаква авария и нямахме телевизия и интернет близо 4 ч. точно преди изборите.Мисля,че писах в темата.На др.ден пак се получи същото за 1 час вечерта.

Сиси Hug,радвам се,че писа.Да си жива и здрава!

Боби Hug,днес е на работа и сигурно по-късно ще пише.

За Еркан нищо ново не откривам за това пускам повече на Аслъ и на Йозджан ако има.
За другите актриси нямам отметки във ВК за да търся.

Имайте щастлива сряда!

# 367
  • Стара Загора
Здравейте,момичета

Върнах се от работа и съм с кафето пред компютъра

Вас ви черпя с по едно бяло фрапе

Ани мислих,че си се прибрала
Скрит текст:
Съжалявам за котето ти
От година и половина работя в Лидъл ,при другия брат.
Сигурно знаете,че собствениците на Лидъл и Кауфланд са двама братя-евреи!
С две думи "от трън на глог та по-висок"! А до пенсиониране дано стигна...Имам още мн.години
Много се изморявам и вече всичко ми тежи.И аз остарях.

Сисирадвам се,че си добре и се отби в темата.
И аз ти пожелавам да си здрава!

Златиблагодаря за кафето, пожеланията и снимките!

Хубав следобед и приятна вечер на всички

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 15:22 от bojana maneva

# 368
Здравейте,момичета!

Боби ,благодаря за фрапето и снимките от вчера следобед! Two Hearts
Скрит текст:
Не знаех,кои са собствениците на Лидъл и Кауфланд.

Излезли са нови  снимки с Еркан във ВК,но не пише откъде са...

Скрит текст:

Имайте приятен слънчев ден!

# 369
Здравейте момичета

Вчера
Скрит текст:
се прибрах, но имаше да свърша много работа......Снощи полегнах пред телевизора да гледам Мрежата и съм заспала....Събудих се сред нощ облякох си пижамата и отново си легнах да не си развалям съня.....

Злати, Боби, Сиси вие сте ми единствената разтуха в това напрегнато време.....

Злати
Скрит текст:
Точно за такива случаи - аварии при доставчиците е хубаво това мобилно свързване, защото можеш да си гледаш и телевизия онлайн.

Боби
Скрит текст:
Аз отдавна знам за роднинството между Лидл и Кауфланд - сина ми беше казал. И като гледам брошурите им едната седмица в единия магазин е нещо на промоция, другата седмица същото в другия магазин....

Сиси
Скрит текст:
Ти си силна жена балканджийка и само напред. Самотата е страшна - вече 11-та  година съм така, затова до като мога ще търся начин да преодолявам този проблем. Затова ходя на село.......

Срещнах една новина за Алина Боз....

Алина Боз и Митхат Джан Озер имат 4 годишна връзка и са решили да сключат брак. Но изчаквали докато Митхат получи португалско гражданство през 2027 година.
Митхат Джан Озер е купил къща в Португалия за 800 000 евро миналата година и е кандидатствал за "Златна виза" благодарение на тази инвестиция.
Програмата "Златна виза", позволява на турците да получат разрешение за пребиваване и португалско гражданство  чрез закупуване на недвижим имот на стойност най-малко 280 000 евро. Семейството на притежателя на визата също се ползва от това право.
Т.е. брака им ще се случи след 4 години....А до тогава, както се казва - я камилата, я камиларя.....Не разбирам защо трябва да чакат 4 години, след като и семейството на притежателя на тази "Златна виза" се ползва от същите права....ако правилно съм разбрала....

Детелинка за вас момичета Да ви донесе здраве и късмет

# 370
  • Стара Загора
Добра вечер,момичета

Окъснях днес,но...
Скрит текст:
от работа и в къщи ме чака домакинската работа...готвене,пране и т.н

Злати благодаря за кафето и снимките с Еркан
Скрит текст:

Ани и на теб благодаря за пожеланията и инфото за Алина Боз
Скрит текст:
Момичета,сина заминава във вторник за Полша и ми е много мъчно и криво

Лека нощ,дружки

# 371
Добро утро,момичета!

Всяко утро си повтаряй - днес ще бъде прекрасен ден!
И няма значение къде си или с кого си.
Какво имаш и какво нямаш.
Кажи си го и хубавей отвътре!

Ани,благодаря за инфото за Алина Боз. Revolving HeartsИ аз го срещнах във ВК.
Отдавна знам,че са заедно,имат голяма разлика(17 г.).Той е известен певец,тестокописец и композитор.Син на известната певица Сезен Аксу(слушали сме много нейни песни в сериалите) и бизнесменът Синан Йозер.

Боби,благодаря за новите снимки. Revolving Hearts
Скрит текст:
както и за снимката наТуба от младежките й години. Kissing Heart
Ето я с восъчната й фигура в музея на Мадам Тюссо в Истанбул,открита на 14 април.
От актьорите знам, че имат Къванч Т. и Берен Саат.Туба са я канили преди доста години но е била заета тогава.Много е сполучлива.Правиха  я 2 години в Лондон и в Истанбул.

и с дъщерите/близначки Майя и Топрак

Честит празник на нашите патрони от темата!
Скрит текст:

Светъл петък на всички!

# 372
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Малко остана до изпита, но минавам да ви поздравя с част от моите цветя....
Скрит текст:

# 373
  • Стара Загора
Здравейте, момичета

Златиблагодаря за кафето,пожеланията и инфото.
Гостимного красиви орхидеи имаш.

Има доста нови снимки днес...
Нали нашите любимци имат празник

Нови  празнични публикации от
 Дидем Петеккая

Хатидже Шендил също е в Лондон със семейството си.  Те със сигурност ще се срещнат с Бергюзар  и Халит Ергенч.

Спокойна нощ

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 22:29 от bojana maneva

# 374
Здравейте прекрасни

Април вече ще си отива, а голям студ настана и непрекъснато вали...Пролетта май беше през февруари....

Злати, Боби, Гости благодаря за споделеното Hug

Честит празник на нашите патрони и всички мюсюлмани - здраве, щастие късмет на всички празнуващи HeartFlowers Four Leaf Clover

Гости
Скрит текст:
Имаш прекрасни орхидеи. Голяма майсторка си в отглеждането им. И аз имам, но явно, че не се грижа правилно.......

Боби

Скрит текст:
Защо за Полша ще заминава. Не беше ли в Дания....или съм се объркала. Не тъжи. Нали за добро е отишъл там. Да е жив и здрав и скоро пак ще си дойде.....

Злати още когато излъчваха "Не пускай ръката ми" научих, че Алинчето е кандидат снаха на Сезен Аксу....Тази жена има прекрасни песни, които са хитове и често ги слушаме в сериалите....
Признавам си, че мислех тази връзка на Алина за временна, но виж заедно са от 4 години.....Дано да са щастливи Flowers Four Leaf Clover

И от мен една нова снимка на Хатидже....

Скрит текст:
Утре на обяд ако има автобус отново ще отида на село, че имам много работа да свърша, но времето дано да позволи.....

Лека и спокойна нощ

Общи условия

Активация на акаунт