вашият класически хомеопат във Варна

• 250 838
  • 943
  •   1
Отговори
# 210
dipkodon, завидна е самоотвержеността,  с която браниш Джеджев!
Ако това е някаква ирония, водена от мисълта че имам нещо общо с него, та да лобирам един вид за него, то жестоко се лъжеш. Не пожелавам на никой да изпада в моето състояние. Хванал съм се като удавник за сламка и не искам да си мисля че няма да успее да ми помогне. Каква ми е алтернативата!? Можеш ли да ми предложиш по-добра такава във Варна!? Костадинов, Хаджиева!? Помогни ми ти щом смяташ че той няма да го направи. Аз не мога през месец да скачам от хомеопат на хомеопат и със всеки да започвам отначало. Пък и наистина смятам че в моят случай не е толкова лесно да се улучи точното лекарство, защото не става въпрос за главоболие, хрема или кашлица. Освен това още 1-то лекарство което ми даде наистина виждам че беше възможно най-подобното, но след 2 седмици без ефект го сменихме и то се въртим все около него, в смисъл възможно най-близките му алтернативи. Може би пък и да ми трябва по-висока потенция от същото, затова се заинтригувах и аз дали във Варна могат да се купят отнякъде потенции 1М. Ако знаеш ми кажи, вместо ироничната според мен вметка за саможертвеността с която съм бранил Джеджев (дано да греша).

# 211
Споделят се мнения: помогнал, не помогнал; отзивчив, немарлив; чака се , не се чака.
Но ми направи впечатление , че на всеки , който не изкаже положително мнение за него, отговаряш.
Успех ти пожелавам в лечението, но не се чувствай длъжен да го защитаваш на всяка цена щом си му пациент.
По-високи потенции във Варна не се продават., но все пак трябва да ти ги назначи хомеопат, а не ти сам да прецениш,че си за по-висока потенция. По принцип и 9 CH разрежданията са доказани хомеопатично като на физическо, така и на Емоционално ниво. На твое място бих обиколила всички хомеопати, ако виждам,че няма динамика в лечението, отколкото да се вкопчвам  в един и  да търся оправдание с болестта си.
Защо да не може да се улучи най-точното( в смисъл максимално подобното)? Възможно е , независимо колко е сложен случая. Не смятам,че той не може. Но ти сам казваш,че израждате Материя медиката без успех. Моят съвет е да сменяш хомеопатите през няколко месеца, ако  виждаш, че не могат да ти помогнат. В крайна сметка това е свързано и с пари за всяка контрола, а ефект все няма и няма. А и освен това, всяко неправилно или недостатъчно подобно избрано лекарство, ни отдалечава от първоначалната картина, защото то си наслагва своя картина. И в крайна сметка не може да се определи кои симптоми са на доказване, кои на излекуване. Не си мислете, че ако лекарството не е правилно подбрано, то просто не действа.
Нищо лично- нито към Джеджев, ното към теб. Темата е информативна.
Желая ти успех от все сърце!

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 10:35 от monda

# 212
  • Варна
Купих си въпросното лекарство от кабинета на д-р Хаджиева. Забравих май да спомена, че ми е предписано от друг лекар, та не знам дали се продават без рецепта от лекар.

# 213
Въобще не се чувствам длъжен с нищо, особено при положение че до момента не е успял да реши проблема ми. Просто не виждам кой знае какви основания от прочитането на темата човек да остане с впечатлението, че отивайки при него си губи времето и парите и затова "самоотвержено го браня". Според мен всеки очаква проблема му да се реши още от 1-то лекарство и когато това не стане започва бързо да губи вяра и търпение, което не значи че този човек не може да ти помогне (не говоря конкретно за Джеджев а по принцип). В крайна сметка всеки сам си решава. Аз съм вътрешно уверен, че макар до момента да нямам желаният резултат ще го постигна. Не съм казал че не може да се улучи подобното, а че в моят случай смятам че е по-трудно. Не бих употребил израза "изреждаме Материя Медика", защото не ги караме по азбучен ред Wink Досега виждам че всяко което ми е дал си има своите основания. До момента резултата не е този който и двамата очакваме, като за това може и сам да съм си виновен понеже и аз в желанието си да постигна бърз резултат може да съм го пришпорил да сменим иначе правилното лекарство.

Колкото до високите потенции, не съм преценил че ми трябва по-висока. Просто го допускам като вариант, понеже 1-то лекарство което той ми даде е възможно най-подобно на мен, но в потенция 200 C не даде резултат.

Последно, явно си на "ти" с Варненските хомеопати. Ясно е, че Джеджев не е човека за теб, а кой е!?

# 214
Притеснява ме ,че не винаги при необходимост може да се разчита на него(Джеджев).А това е много важно,особено щом става дума за дете.Притеснява ме,че не спазва уговорките си с пациентите(за среща) ,че не откликва когато имаш спешна нужда(случая с инфаркта).
Всичко това е писано тук от разл. негови пациенти.

clover, ти какво точно очакваше да прочетеш в темата. Да не забравяме, че хомеопатите избират измежду 2000 лекарства и лекуват човека, а не болестта му.
...
Очаквах да прочета,че мога да разчитам на него и след като излезем от к-та му и че мога винаги когато се наложи да се консултирам с него,за да ми помогне да се справя с конкр. ситуация -нали ще е запознат с нашия случай.Ако детето е болно-да го прегледа,а не да каже"днес нямам часове "  Shocked .

# 215
Не знам, когато се обадя, получавам час за следващия ден (не сме имали спешни състояния). Не съм чакала повече от 5 минути, за да влезем. За мен е добре, че не е сред най-популярните в града.

# 216
За мен е добре, че не е сред най-популярните в града.
Като се замисля то и аз какво съм тръгнал да му влизам в ролята на адвокат, сякаш имам полза от това. Всеки да си преценява сам.

# 217
Аз съм благодарна на всички за получената информация ! Доколкото разбирам никой не оспорва професионализма на д-р Джеджев и вероятно след като поотмине паниката по грипа,ще го потърсим .Дано да сме от доволните  Laughing !

# 218
Niakoi izlekuval li e treta slivica?

# 219
Цитат
kolko struva pregleda pri Djedjev?

колко струва прегледа при Джеджев?

-------------------------
Пиши на кирилица!

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 21:33 от Доня Туфиня

# 220
  • Варна
Последно бях чувала за 80-100/осемдесет-сто/лв. За ВИП клиенти - 250-300/ двеста и петдесет - триста/лв. Невероятни суми според мен.

# 221
Преди седмица, преглед - 30 лв. Януари бяхме на първо интервю - 40 лв.

# 222
Последно бях чувала за 80-100/осемдесет-сто/лв. За ВИП клиенти - 250-300/ двеста и петдесет - триста/лв. Невероятни суми според мен.
това е абсурд!

# 223
  • Варна
това е абсурд!
Не знам, това ми казаха негови пациенти. Аз бях в лек потрес....

# 224
Първото интервю може и да е повече от 50 лева. но следващите посещения не са повече от 30 лева. Всички работят около тези цени. А той не е по-различен от останалите, освен,че е препоръчван от негов колега във форума.

Общи условия

Активация на акаунт