вашият класически хомеопат във Варна

• 254 056
  • 943
  •   1
Отговори
# 255
Искам да споделя, че най-после открихме нашият Хомеопат!
Изключително съм доволна от д-р Петър Лазаров.
Той не е ли боаронец!?  newsm78

# 256
След като изписва няколко хомеопатични определено е  Thinking

# 257
  • Варна
Е, и? Нали лечението дава резултат.

# 258
Е, и? Нали лечението дава резултат.
Те и антибиотиците дават резултат   Crazy .

# 259
Със сигурност е писано в темата, но нямам време да я изчета, можете ли да ми кажете къде преглежда д-р Джеджев? И какви са приемните му часове?

# 260
Галче, четейки темата открих това:

Иван Джеджев

Варна
Телефон:  052 761145       
Мобилен Телефон:               
0896 669 729         
 Приема в Терапията.

Дано да са актуални данните.

Вие не бяхте ли при д-р Хаджиева?

# 261
Галче, четейки темата открих това:

Иван Джеджев

Варна
Мобилен Телефон:               
0896 669 729         
 Приема в Терапията.

Вие не бяхте ли при д-р Хаджиева?

благодаря ти Hug
ами нещо не се разбрахме и в крайна сметка от вирусна гнойна ангина стигнахме вече до пневмония и то след хомеопатично, последвано от алопатично лечение ooooh! Нещо не сме една и съща кръвна група с д-р Хаджиева, ако ме разбираш. Затова не искам да се отказвам от Х, но искам да пробвам при друг хомеопат, поне малко да засилим имунитета след всички тези лекарства Cry

# 262
Моля да ме извините за невежеството ми, но наистина не правех до момента разлика между боаронец и класически  Embarassed, доколкото разбрах от последните няколко поста разликата е в това, че единия изписва само по един препарат, а другия комбинира няколко такива. Просто исках да бъда полезна с моят опит. Аз съм много против антибиотичното лечение и държа на природосъобразните методи на лечение и на хранене и съответно основно разчитам на хомеопатията като метод на излекуване на децата ми. До момента съм дала АБ един единствен път, с голямо нежелание и то защото нещата бяха се усложнили и преминали в бронхит. Допреди да открия този доктор, нашият лекар хомеопат лекуваше детенце само с по един монопрепарат - явно тя е класик, но нещата не се получаваха и съответно затова се усложниха и преминаваха от болест в болест. Започна от гнойна ангина, премина в бактериално възпаление на уши, нос, гърло, последвано от кашлица, температура, ужасна хрема и така почти два месеца...докато не се наложи да дам и този прословут АБ. Естествено 3 дни след АБ всичко започна отново...
Важното е да откриеш точния човек за твоето дете и за теб, а дали е класик или боаронец не знам дали е толкова важно...
Желая Ви здраве! Hug

# 263
  • Варна

Важното е да откриеш точния човек за твоето дете и за теб, а дали е класик или боаронец не знам дали е толкова важно...
 Hug
Точно това имах предвид и аз.

# 264

Иван Джеджев

Варна
Мобилен Телефон:               
0896 669 729         
 Приема в Терапията.

9 ет
Актуални са данните

# 265
В Терапията по етажите и кабинети под наем ли  са запонали да дават? Или той си работи там и междувременно приема и пациенти за хомеопатия? Преди години си спомням,че имаше  частен кабинет в една сграда до стадион Юри Гагарин.

# 266
В Терапията по етажите и кабинети под наем ли  са запонали да дават? Или той си работи там и междувременно приема и пациенти за хомеопатия?
А, баш пък наем Laughing Просто си съчетава пациентите, лошо няма според мен стига да дава резултат лечението му. При мен май не се получи, може и вината да е моя.

# 267
В Терапията по етажите и кабинети под наем ли  са запонали да дават? Или той си работи там и междувременно приема и пациенти за хомеопатия?
А, баш пък наем Laughing Просто си съчетава пациентите, лошо няма според мен стига да дава резултат лечението му. При мен май не се получи, може и вината да е моя.
Ти вече толкова си си сменил вината,че не могат да те излекуват, че нищо чудно да се окаже и че от това не може да се подобри състоянието ти.

# 268
Ти вече толкова си си сменил вината,че не могат да те излекуват, че нищо чудно да се окаже и че от това не може да се подобри състоянието ти.
Предполагам си имала в предвид вменил. Ами...не знам, може и така да е, аз затова не съм слконен да нападам никой и да го обвинявам в некомпетентност.

# 269
Вменил, да.
Тук не става въпрос за немърливост.
По-скоро се обсъжда това, че пациентите се претупват, не се отделя дстатъчно време на всеки случай, при острите състояния се започна да се действа симптоматично, вследствие на което следва подтискане и  все едно нищо не е направено. От рода на- червено гърло, бели налепи- Меркуриус и чао.
Недоволството идва и от това, че се взимат пари и за проследяване на остро състояние- например грип и усложнението. Ами като си заведеш детето 4 пъти  и ти сменят л-вото три пъти- ей ти ги на 100 лева. А в началото не бяха такива- преглеждаха обстойно, отделяха време да питат повече неща, не взимаха пари за проследяване или проследяване по телефона...ей такива неща. За всички хомеопати се писаха едни и същи неща. На едни помогнал, на други не. НА едни вдигал телефона,  на други не.  Нищо лично, нищо за компетентността. По-скоро за отношението към пациентите и парите.

Общи условия

Активация на акаунт