вашият класически хомеопат във Варна

• 250 722
  • 943
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Здравейте,някои може ли да ми даде новият адрес на Д-р Хаджиева или евентоално номера на мобилния. newsm17

# 287
Здравейте,някои може ли да ми даде новият адрес на Д-р Хаджиева или евентоално номера на мобилния. newsm17
0888 221 888

# 288
Здравейте! Искам да изкажа отрицателното си мнение за "бизнес дамата" Капинчева. Според мен тази жена има психически отклонения, а и не мога да разбера защо се води при класическите хомеопати, след като си лекува с боаронските гранулки, които сам си купуваш от аптеката. След като споделих за нехайното и отношение към нашето дете стана ясно, че има и други разочаровани, провлачени във времето и усложнили се случаи TiredСлава Богу, че след втория преглед се върнах на земята и преустанових болното си мислене в посока хомеопатия.

# 289
Явно малко си чела за класическата хомеопатия след като смяташ, че "боаронските гранулки" не се използват  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 22:50 от KOTE

# 290
Здравейте, проследих цялата тема и много благодаря! В понеделник имаме час при др. Къпинчева, но с последните отзиви ме уплашихте. След колко дни след прием на лекарство има някакъв резултат?

# 291
и преустанових болното си мислене в посока хомеопатия.
наистина мисленетро ти за хомеопатията е болно.
На твое място бих сменила хомеопата,  а не хомеопатията. Успех!

# 292
  • Варна
За пореден път изказвам положителни отзиви за д-р Капинчева - вече 3 години лекуваме успешно сина си при нея, а вече и малкия. За мен тя е не само лекар, но и страхотен човек.. и в никакъв случай не е "бизнес дама".. сами сравнете ценоразписа й с този на останалите й колеги.
Според мен хомеопатията помага на тези, които имат някакви познания в областта и са настроени позитивно, естествено зависи и от лекаря. Тези, които подхождат скептично, обикновено не се справят с хомеопатичното лечение. Това е моето мнение по въпроса  Peace.

# 293
"Болно", наистина прозвуча преувеличено, зашото надали имаше по-голям оптимист и по-рискуващ здравето на детето си от мен човек, така че "айде нЕма нужда от съвети".И стига с това "Смени хомеопата"Simple Smile Та нали всички ходят на един и същ едногодишен курс Mr. GreenСпоред мен тези лекари могат да лекуват леки хронични болежки. Надали някоя от тук присъстващите мами е оставяла или оставя детето си с 60 дневна хрема, темепература, пневмонии да се лекува с месеци...
 А на Хеленка ще кажа, че за мен е бизнесдама, защото на първичния преглен ни сподели,че след седмица прегледа(вторичния) е безплатен, но ние тъй като не отидохме след седмица, а 2 беше редовен платен. Това не, че има особено значение, но дразни. Не може да ходим 2 пъти с проблем кашлица и хрема от 50 дни, 2 ангини и тя да казва спокойноо децата боледуват, не го взимайте толкова навътре. Давайте витамин Ц, нурофенче, и т.н......Ухилена до уши и следейки часовника, че 10-те минути минават, а на вратата чакат поредните 30 лева Peace

# 294
"Болно", наистина прозвуча преувеличено, зашото надали имаше по-голям оптимист и по-рискуващ здравето на детето си от мен човек, така че "айде нЕма нужда от съвети".И стига с това "Смени хомеопата"Simple Smile Та нали всички ходят на един и същ едногодишен курс Mr. GreenСпоред мен тези лекари могат да лекуват леки хронични болежки. Надали някоя от тук присъстващите мами е оставяла или оставя детето си с 60 дневна хрема, темепература, пневмонии да се лекува с месеци...
 А на Хеленка ще кажа, че за мен е бизнесдама, защото на първичния преглен ни сподели,че след седмица прегледа(вторичния) е безплатен, но ние тъй като не отидохме след седмица, а 2 беше редовен платен. Това не, че има особено значение, но дразни. Не може да ходим 2 пъти с проблем кашлица и хрема от 50 дни, 2 ангини и тя да казва спокойноо децата боледуват, не го взимайте толкова навътре. Давайте витамин Ц, нурофенче, и т.н......Ухилена до уши и следейки часовника, че 10-те минути минават, а на вратата чакат поредните 30 лева Peace
Не знам кои учат по една година курс. Може би Боаронците. Курсовете са 2 и 3 годишни. Аз уча три годишен например. Има и две годишни- класическа хомеопатия . И след това- е непрекъснато учене- семинари, ходене в Индия всяка година, в Англия- а това не всеки го прави. Аз познавам няколко , които ходят всяка година за по месец-два в Индия или Англия. 
За болестите- голямата ми дъщеря беше със зверски болки в стомаха поради птоза- свличане на стомаха. Във форумите има описали ужасии за това нещо-  хора, които са от години на Аулин  и по-силни опиати. Е, с хомеопатия дъщеря ми за 10-на дни забрави за тези болки. Сега прави упражнения за стягане.
Малката ми дъщеря- бронхит, доказан с РГ . За 5 дни нямаше и помен.
И какво ли не още. Така че не мога да се съглася,че лекува само сополи и леки неразположения!

# 295
  • Варна
Проблемът е в това, че не сте отишли когато ви е казала. Не говоря за парите, а за това, че е трябвало да проследи състоянието на детето. Т.к. го вижда за пръв път, е нормално да не е улучила точното лекарство и трябва да види дали е подействало. Винаги при нея контролния преглед е безплатен, а при заболяване е 20, а не 30 лв., както твърдите. Вижте, не съм й адвокат, но просто не мога да приема така да й оронвате авторитета. Всеки си има симпатии към определени хора, е явно тя не ви е симпатична, но чак пък такива обиди.. няма нужда  Peace. И между другото тя редовно ходи на симпозиуми и конференции в чужбина.. не е като да е изкарала само един прост боаронски курс  Wink.

# 296
Напротив, доста ми е симпатична, много добродушна и отвеяна:) На първия преглед лекарство не е изписала, въпреки състоянието на детето, каза да даваме вит.Ц и нурофен, ако вдигне Т. След това каза да отидем след 2 седмици, но тя излезе отпуск, и отидохме след 3 ( след вече изпит АБ-първия в живота на 3 годишния ми син). Не подбивам авторитет, а разказвам конкретен случай. Моята АГ редовно е нареждана от момичета, въпреки, че е една от най-добрите в града си. С мен се държа като майка, с други повече от неадекватно. Никога не съм я защитавала. Естествено, че симпатиите ще са според отношението. Peace

# 297
Отдавна следя темата и сега риших да напиша няколко думи.
Сина ми е на 2 години, боледува много, два пъти сме лежали в болница и много антибиотици е изпил. След като доста прочетох за хомеопатията и хомеопатите реших да отида при д-р Костадинов. Това стана преди около 2 месеца. Сина ми не е пил все още антибиотик от тогава и не е вдигал температурите, които праваеше преди от 40 градуса. Много се надявам да не се налага да пием антибиотик отново. За тези 2 месеца е боледувал 2 пъти, но не както преди.
По отношение на чакането все още се чака много, когато става въпрос за внезапно заболяване. Първия преглед е 70 лв, втория 40 лв, после май платих 20 лв. и след това плащах по 5 лв. само за лекарството. Не се е случвало да се обадя по телефона и да не ми отговори. Дори ме беше предупредил, че ако не ми отговори на няколко обаждания да му напиша съобщение, но не се е налагало.
Много съм благодарна, защото преди да срещна д-р Костадинов изпихме невероятно много антибиотици. За пример ще ви дам само 7 антибиотика за 2 месеца и полвина, когато тръгна на яслата.

# 298
  • Варна
За пример ще ви дам само 7 антибиотика за 2 месеца и полвина, когато тръгна на яслата.
Това направо ме разби!!! Дано си доволна от хомеопата, който си избрала. За педиатъра ти обаче нямам думи... как ще изпише 7 антибиотика за толкова кратко време на 2 годишно дете?!?!? Аз бих сменила личния лекар...нищо, че няма да го посещавате толкова често.

# 299
  • София
Имате си страхотен хомеопат във Варна - д-р Костадинов. Ние в София можем да се радваме на възможноста да сме негови пациенти един ден месечно. Малката ми дъщеря повече от година е негова пациентка и постигнахме много добри резултати. Безкрайно съм му благодарна.  Heart Eyes
Малко е дразнещо като говорим за здравето да се обсъждат таксите - 20 или 50 лв. Естествено за хрема и настинка са си много, но за качествен хомеопат на когото можеш да разчиташ при сериозни проблеми и чакането и парите са без значение.

Общи условия

Активация на акаунт