вашият класически хомеопат във Варна

• 250 507
  • 943
  •   1
Отговори
# 390
  • ул. "Мечтание"
Записвам се за сега да следя, пък скоро и с отзиви се надявам да се включа.

Утре имаме час за малкия при Джеджев - от всички хомеопати на които имах координати, само той си вдигна телефона и успя да ни смести за утре (трябва ни спешно).
Първо се бях насочила при Грънчарова по препоръка на познати, но тя нямаше свободни часове до края на седмицата. Та явно Джеджев ни е късметчето.  Wink

# 391
Ще ми кажете ли актуални координати, адрес, тел на д-р Костадинов?
А цена на първичен и вторичен преглед?
Много благодаря!

# 392
  • ул. "Мечтание"
Да си дам впечатленията от Джеджев, макар, че за момента е още рано да кажа нещо съществено.

И аз, и сина ми минахме на интервюта. При сина ми, още на същия ден, когато му даде ХЛ проблема отшумя. Забелязвам и някои други промени, вероятно свързани с проблемчето, което имаше и които също са се повлияли.

При мен още борим проблема, но определено има промяна и подобрение. На няколко пъти го търсих за съвет и да ми разтълкува някои промени при мен, които не бях наясно дали е добре да ги има или не. Включително съм му звъняла късно вечер и почивни дни - всеки път ми е вдигал телефона и е изслушвал внимателно, това, което имам да кажа, обяснявал ми е подробно какво да очаквам и т.н. За момента съм повече от доволна.

Много ми харесва отношението, което има към сина ми. Много е внимателен и търпелив.
Доволна съм и от начина по който проведе интервютата.

# 393
  • в рaя
Нощни очи каква е цената на прегледа при Джеджев и колко време трае?

# 394
  • ул. "Мечтание"
Интервюто е 50 лв, проследяването - 30 лв.
Интервюто е между половин час и час. Отначало ми се сториха кратки, но като се замислих доста изчерпателно и подробно си говорихме, та реално останалото щеше да е празни приказки и губене на време.

# 395
Интервюто е 50 лв, проследяването - 30 лв.
Интервюто е между половин час и час. Отначало ми се сториха кратки, но като се замислих доста изчерпателно и подробно си говорихме, та реално останалото щеше да е празни приказки и губене на време.

И аз ходих при Джеджев два пъти, но за спешни състояния (останах доволна и от отношението и от резултата - лекарството подейства на същия ден). Казах му че искам да си лекувам детето с хомеопатия и се разбрахме да отидем за конституция като оздравее. По принцип нямаме конкретен проблем, искам като е болен да ходим при него. Не ми е ясно само какви са таксите след това....в смисъл - отиваме за конституция и оттам нататък като е болен сина ми, всеки път си плащаме по 30 лв.? А той консултира ли и по телефона? И може ли да се разчита на него извън работно време....че по неписаните закони винаги се разболяваме или вечер или в почивните дни, или пък когато не сме в града...

# 396
  • ул. "Мечтание"
При следващи посещения се плаща по 30 лв. Консултира по телефона. Наложи ми се да го търся по Коледа и Нова година, както и няколко пъти вечер, вдигал си е телефона до сега.

# 397
При всички ли хомеопати първоначалната такса от 50 или 70лв включваща интервю се плаща еднократно (един вид абонамент) и после колкото и пъти да ходиш с различни оплаквания си плащаш като за 'вторичен' преглед, а именно 30-тина лв.?
Аз започнах да ходя при Костадинов и още сме в началото, та затова питам.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 14:17 от vivianna

# 398
vivianna, ние сме при Д-р Хаджиева. Интервюто тук е 50лв. и след него в продължение на месец можете да ходите, ако се разболеете. След това, можеш да направиш абонамент за 3 месеца, само че може да те излъжа малко за цената (+/- 10лв.), защото последните 6 месеца майка ми плаща таксите - за 2 деца е 110 или 120лв, а за едно детенце доколкото помня 70лв.

# 399
Нощни очи, моля те дай ми актуални телефони и адрес на д-р Джеджев  Hug Дано ми помогне, че вече се отчайвам Confused Praynig Hug

# 400
 Телефона на Джеджев е 0896669729 . Аз съм при него от 10 дни и засега имам малък напред Simple Smile Което ме птави много щастлива. Първичното интервю беше много обстойно. Ще видим как ще е занапред. По принцип мисля, че сле 13.30 е най-добре да му звъниш.

# 401
Бубе, благодаря!  bouquet
Също и на Поспаланка, която ми писа на ЛС Hug  bouquet
Днес ще звънна след 13:30, дано ми/ни помогне! Praynig Hug

# 402
записвам се тук с идеята най-вероятно да посетим Джеджев, досега ходихме 4 пъти при Капинчева за малката, но не виждам подобрение Cry

# 403
Много моля,ако има някой,който знае координатите и телефона на д-р Грънчарска да ги помести тук,защото явно е сменила предишния си номер.И ако имате още коментари за нея ще ги прочета с радост  Simple Smile .В момента посещаваме хомеопат с децата,но нещата не се случват и явно ще трябва да го сменяме.Ако имате и мнение за д-р Калушева.... споделете и него моля.Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 404
  • Varna
Някой може ли да ми каже какво е работното време на Джеджев?

Общи условия

Активация на акаунт