вашият класически хомеопат във Варна

• 250 522
  • 943
  •   1
Отговори
# 375
  • EU
има различни произодители, в основата е зелено водорасло, за повече информация прочети в сайта нма Аквасорс
 Rolling Eyes

# 376
Аз ходих при д-р Хаджиев,доволна съм от прегледа,започнахме лечение с Аквасорс

# 377
  • EU
Аз ходих при д-р Хаджиев,доволна съм от прегледа,започнахме лечение с Аквасорс
Само Аквасорс ли newsm78

# 378
Интересувам ме един въпрос относно Костадинов. Във форума пише, че се записва при него чак за след месец, а когато се разболее детето, пишите че е било с ангина и докторът го е излекувал. Кога се записвате? Детето има налепи на сливиците днес, ако го запишите за след месец как ще се лекува, нещо не разбирам? Или Ви приема с предимство, че сте негови пациенти?

# 379
  • Варна
И ние сме при  д-р Хаджиева от 5 години,аз и дъщеря ми.Изцяло и се доверяваме,бих казала че сме приятели вече с нея.Детето ми не се притеснява като отива на лекар,а все едно се чувства, че сме на гости  Simple Smile .Винаги мога да разчитам,по което и време да е на денонощието на нея. Благодарности  и хиляди целувки.

# 380
не е много по-темата,но да ви кажа да не се сърдите ,че не ви обясняват лекарите.Те няма и какво да ви обяснят,как да ви кажат за какво е лекарството и защо е избрано,та те трябва две лекции да ви изнесат ,че да добиете представа.Ходя на курс по хомеопатия в момента и нещата не са никак прости и не могат с две думи да се обясни

# 381
не е много по-темата,но да ви кажа да не се сърдите ,че не ви обясняват лекарите.Те няма и какво да ви обяснят,как да ви кажат за какво е лекарството и защо е избрано,та те трябва две лекции да ви изнесат ,че да добиете представа.Ходя на курс по хомеопатия в момента и нещата не са никак прости и не могат с две думи да се обясни
не е така, има и хомеопати, които обясняват какво правят и защо го правят. Друг е въпроса, че има пациенти, които не ги интересува какво им дават, а искат само да ссе оправят. То пък аман от такива пациенти, дето като им кажеш ХЛ, после изчитат ММ и звънят на пожар- А., станала е грешка, аз не съм нито това, нито онова... сигурно си ми объркал л-вото.

# 382

е, какво обясняват,че лекуват с потенция 30 ,защото симптомите са повече и ПЕ състояние отговаря на картината на даденото лекарство.Няма как  да се обясни.Ако са се научили да казват ''нещо ''на пациентите, които непременно искат обяснение , е друго

# 383

е, какво обясняват,че лекуват с потенция 30 ,защото симптомите са повече и ПЕ състояние отговаря на картината на даденото лекарство.Няма как  да се обясни.Ако са се научили да казват ''нещо ''на пациентите, които непременно искат обяснение , е друго
е, няма класически хомеопат, който да каже, че потенцията зависи от броя на симптомите или ПЕ състояние Joy Joy Joy. Явно не сте стигнали още до позологията.

# 384
а ти до къде си стигнал
"Всеки медикамент в Хомеопатията си има картина, на основата на която се назначава. Тази картина се търси при прегледа. Тя представлява едно много голямо разнообразие от тип, динамика, вид на оплаквания и симптоми от различни органи и системи на тялото (дори психични); от фактори, които ги подобряват или влошават (наречени модалности). Колкото по-голяма част от установената при изследванията на лекарството картина е представена в конкретния случай, толкова е по-голямо и пълно подобието на лекарството и болестта, съответно, толкова по-голямо разреждане е необходимо да се приложи."

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 07:41 от mama 123

# 385
Колкото по-голяма част от установената при изследванията на лекарството картина е представена в конкретния случай, толкова е по-голямо и пълно подобието на лекарството и болестта, съответно, толкова по-голямо разреждане е необходимо да се приложи."

без коментар. LM  в какви случаи използвате? За трите фактора , оределящи разреждането явно не сте чували. Успех!

# 386
# 387
  • Varna
Може ли да обясните по-подробно за LM потенциите.
Нашият хомеопат работи предимно с 15 и 30.за остро и хронично състояние...
затова бих се радвала на пове4е информация

# 388
Момичета, влизам само да изкажа мнение на въпроса на veli1983, относно Марияна Кирякова-класически хомеопат.
Преди около месец в момент на отчаяние, попаднах на нея. Трябваше ми спешно помощ за две от децата ми ,а в последствие и за третото .
Определено останах очарована от отношението и загрижеността й. Беше на разположение денонощно ,докато не се овладя ситуацията.
Доколкото разбрах от скоро е във Варна ,а до сега е работила в Гърция.

# 389
  • гр. Варна
Момичета, влизам само да изкажа мнение на въпроса на veli1983, относно Марияна Кирякова-класически хомеопат.
Преди около месец в момент на отчаяние, попаднах на нея. Трябваше ми спешно помощ за две от децата ми ,а в последствие и за третото .
Определено останах очарована от отношението и загрижеността й. Беше на разположение денонощно ,докато не се овладя ситуацията.
Доколкото разбрах от скоро е във Варна ,а до сега е работила в Гърция.

Мерси много за отговора.Помогна ми,когато детето беше болно,но взема на всяко посещение по 40 лв,а аз нямам финансова възможност да я посещавам често.

Общи условия

Активация на акаунт