вашият класически хомеопат във Варна

• 250 545
  • 943
  •   1
Отговори
# 360
телефонът и е все един и същ - 0888221888 и 658565

# 361
Телефоните на Д-р Хаджиева са 658-565 и 0888/221-888. На мобилния може и да не успееш да се свържеш от първия път, особено, ако има много пациенти, както е напоследък. Но тя обикновено призвънява, когато се освободи и може да говори  Peace

# 362
Страшно много ви благодаря!! Simple Smile

# 363
  • гр. Варна
Здравейте,търся мнения за хомеопат Марияна Кирякова  от гр.Варна,която работи в новия детски медицински център "Вита Плюс"?Някой посещавал ли я е и дали сте доволни от нея,като лекар или чували ли сте за нея?

# 364
Доколкото знам Марияна Кирякова не е лекар, а детски психолог и хомеопат. А за отзиви - дано има, но се съмнявам, защото ми казаха, че последните 12-14 години (не запомних точно) е работила в Гърция. Иначе била класически хомеопат, прегледът е 40 лева на всяко посещение.

# 365
  • гр. Варна
Доколкото знам Марияна Кирякова не е лекар, а детски психолог и хомеопат. А за отзиви - дано има, но се съмнявам, защото ми казаха, че последните 12-14 години (не запомних точно) е работила в Гърция. Иначе била класически хомеопат, прегледът е 40 лева на всяко посещение.

Мерси много за информацията

# 366
  • Varna
Някой знае ли,Хаджиева в града ли е?В кабинета вече втори ден никой не се обажда,а не е толкова спешно ,че да я търся на личен.

# 367
Моля, ако  някой може да ми отговори на въпроса! За пръв път ще посещавам хомеопат и не ми ясно, ако въпросите ми са и за мен и за детето ми - в смисъл, аз имам конкретен проблем, а детето в момента не, но искам превантивно да засилвам имунитета му, тъй като е още малък и болестите предполагам няма да ни подминат, тогава двоен преглед ли ще платя?!?!?!  newsm78 Логично е да е двойно заплащането, но пък....знам ли..... Моля, ако някой има представа да ми отговори, защото е малко неудобно да питам лекаря  Blush, а и предвид таксите ми се иска да съм подготвена предварително.....

# 368
Моля Ви ,препоръчайте ми класически хомеопат около Русе (Велико Търново или Варна)

# 369
Също така искам да попитам за мнението Ви за доктор Хаджиев във Велико Търново.

# 370
Опитах се да намеря координатите на д-р Капинчева, но не се справих. Извинявам се, ако питам за пореден път едно и също, но можете ли да ми дадете адреса, на който преглежда и евентуално какво е работното й време? Благодаря!

# 371
Кабинетът и се намира под Окръжна болница http://maps.google.bg/maps?hl=bg&ie=UTF8&q=%D0%BA%D0%B0% … KnrGMGY_Qa7tN3uAw

# 372
  • EU
Моля, ако  някой може да ми отговори на въпроса! За пръв път ще посещавам хомеопат и не ми ясно, ако въпросите ми са и за мен и за детето ми - в смисъл, аз имам конкретен проблем, а детето в момента не, но искам превантивно да засилвам имунитета му, тъй като е още малък и болестите предполагам няма да ни подминат, тогава двоен преглед ли ще платя?!?!?!  newsm78 Логично е да е двойно заплащането, но пък....знам ли..... Моля, ако някой има представа да ми отговори, защото е малко неудобно да питам лекаря  Blush, а и предвид таксите ми се иска да съм подготвена предварително.....
Ако искаш да лекуват и теб и детето, значи си е двоен преглед. Имай предвид, че първичните прегледи са по-скъпи и продължават по-дълго. За подсилване на  имунитета давам на моите зелена енергия и много положителни емоции  Hug
Също така искам да попитам за мнението Ви за доктор Хаджиев във Велико Търново.
Не го познавам лично, той е брат на Кремена Хаджиева, знам че покрай нея се запали по хомеопатията Laughing

Ако може да се съди по нея трябва да е  добър newsm78

# 373
evi99, и аз така подсилвам имунитет, но ми стана интересно какво точно представлява зелената енергия?

# 374
  • Варна
evi99, и аз така подсилвам имунитет, но ми стана интересно какво точно представлява зелената енергия?
Зелената енергия е продукт на Аквасорс, предполагам че за нея става въпрос  Peace Всъщност незнам, може да има и на други фирми.

Общи условия

Активация на акаунт