вашият класически хомеопат във Варна

• 250 595
  • 943
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.Варна
мисля,че координати на д-р Ганковска може да се свържете ако се обадите на регистратурата в Младост,която обслужва кабинета на Костадинов,Ганковска,Атанасова-555-671 мисля беше!
а това намерих в нета:
Д-р Весела Ганковска

9019 Варна

ул.” Младежка “ № 39

тел. 052/ 50 32 76

# 346
Здравейте!
Утре съм на преглед при д-р Сийка Хаджиева (гр. Варна )
За да не се объркаме, телефонът и е 0888 - 628 - 765
Моля Ви, кажете ми адреса!  Praynig

# 347
  • Varna
Доколкото знам тя преглежда в Курортна поликлиника-това е до Морското училище в Чайка

# 348
...и НЕ е класически хомеопат .

# 349
Точно така - не е класически хомеопат

# 350
Здравейте, искам да си запазя час при д-р Ганковска, но втори ден никой не отговаря на телефоните, които намерих в интернет: 555 641 и 555 551. Някой знае ли друг телефон за връзка? 

# 351
За първи път днес съм на преглед при класически хомеопат-др-Елия Костова.
Темата е започната преди 3-и години,и коментарите за нея,са само от тогава.
Записах се при нея,след препоръка от приятелка.Но ми се иска да чуя коментарите и на други нейни пациенти.
Състоянието на дъщеричката ми е хронично,но сега се обостри и се реших.Педиатърката ни е и хомеопат(боаронски разбира се) имам доверие в алтернативното лечение,но ми е ужасно притеснено.
Аз също ще споделя моите впечатления в последствие.Така ми се иска това да е нашата лекарка и да мога да и се доверя!

# 352
За първи път днес съм на преглед при класически хомеопат-др-Елия Костова.
Темата е започната преди 3-и години,и коментарите за нея,са само от тогава.
Записах се при нея,след препоръка от приятелка.Но ми се иска да чуя коментарите и на други нейни пациенти.
Състоянието на дъщеричката ми е хронично,но сега се обостри и се реших.Педиатърката ни е и хомеопат(боаронски разбира се) имам доверие в алтернативното лечение,но ми е ужасно притеснено.
Аз също ще споделя моите впечатления в последствие.Така ми се иска това да е нашата лекарка и да мога да и се доверя!

Смесени са ми впечатленията от Елия Костова.
Беше категорична ,че ще излекува хемангиом на сина ми за 1 месец ,което не се случи .Година по-късно хемангиомът не е изчезнал ,макар че доста намаля(но той и преди срещата с нея беше започнал да намалява).
Иначе зачервено гърло с хрема излекува за 3 дни ,а джипито щеше да изпише антибиотик  ooooh!.
Освен това е внимателна с децата .Като цяло съм доволна ,но не ми харесва ,че не дава много обяснения , а аз искам да знам всичко-какво ,как ,защо ,...Затова не продължихме ,някак нямах ясен план в главата си каво се случва ,а сумичките са стабилни  Money
Може би ще ти струва 25 лв. прегледа сега , а конституцията-50лв. -така беше мин.година.,за вс. среща след това-25 лв.
Успех ти желая !

# 353
  • Варна
Може би ще ти струва 25 лв. прегледа сега , а конституцията-50лв. -така беше мин.година.,за вс. среща след това-25 лв.
Успех ти желая !

И освен това по още 25лв. за консултация по телефона -нещо което мен много ме издразни, когато бяхме при нея.
Въпросния телефон обаче не го вдигна в 1ч. посред нощ, когато детето имаше температура. Предполагам стана ясно защо се отказах от услугите й.

# 354
Сега се сещам даже ,че първият преглед всъщност беше на цена 30лв.(а не 25 лв.) и то миналата година ,сега може да има нови цени  Confused .

# 355
Доколкото знам за консултация по телефона взима 5лв. и си записва кой и се е обадил, на мен ми взе 50 лв. за първоначалния после по 25 за преглед, а за лекарствата отделно. Аз бих ти препоръчала Хаджиева от 20г се занимава с хомеопатия. Има абонамени за 3 месеца 70 лв май беше. Но през това време не даваш пари за прегледи. Сега предстои период на вируси така, че със сигурно е изгодно. От нея съм наистина много доволна.

# 356
Благодаря за коментарите ви   bouquet
Определено допуснах грешка,толкова импулсивно избрах лекаря.Дълго време узрявах за това да изберем хомеопатията като основно лечение,а самия лекар,за миг  Confused
Направих  грешка и да се възползвам от приятел,който да ме свърже с лекаря,сега ми е неудобно и от нея.Но това са си мои проблеми  ooooh!
Към Елия Костова се насочих,тъй като знам че тя не спира да се учи,завършила е университета в Индия(ако не се лъжа разбира се),непрекъснато пътува до там.И защото мои познати са нейни пациенти,това най-вече.
Лошото е че,някак си и мен не ме грабна,дали защото не отидох леко предубедена към нея,след прочетеното тук.
Тъй като отидохме с конкретно оплакване,беше само прегледа-25лв.,заедно с капките.Отделно ни даде и един пробиотик,за него платих отделно разбира се.Не че,заплащането ми е било водещо,само информативно го споменавам.
Колкото и да не е съществен факта за заплащането,не бих казала че не е проблем за нас.Малко ме притеснява,това консултация по телефона-5лв.НАли понякога се налага проследяване на заболяването,нали симптомите се променят...
Тя ме предупреди,че в момента е много заета,може би за това така не можах да се почувствам сигурна.
Малко ме подразни това че,така и не изкоментира това което дъщеря ми приема в момента,както казах тя е с хроничен проблем.И сега аз се чудя какво да правя,да продължавам ли с хапчетата или това което тя ни е изписала е достатъчно.
Но все пак ще и дам шанс още веднъж.Ако и тогава остави това чувство,като след този преглед,ще поразмисля дали да не се доверя на д-р Хаджиева.

# 357
galka77 ,на мен не ми е вземала пари за проследяване(по тел.) ,ако нещо ново те тревожи и се обадиш,тогава плащаш-доколкото разбирам.
Изчакай да видиш ,може пък да помогне това ,което е изписала на детето .
Както вече писах и на мен това не ми допадна ,че не ми дава обяснение за предписаното лечение ,другия път дава др. ,може и трето .В един момент я питах това ли е конституционното лекарство на сина ми ,а тя се замисли и-...да .Като че ли не беше наясно дали е така .

# 358
  • Варна
Интересуват ме впечатления за д-р Весела Ганковска? Някой да се включи с такива?   bouquet

# 359
Обръщам се към мамите, посещаващи д-р Кр. Хаджиева за актуален телефон, за да запиша час при нея. Благодаря предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт