Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви съвети и истории се споделят във форума?
Какви проблеми се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви съвети и истории се споделят във форума?
-
Какви проблеми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се предлагат във форума?
-
Какви са симптомите на бременност, включително тези преди менструация и някои свързани с хормонални проблеми по време на бременност?
На новите - добре дошли !

@nabell@ 

~~~ Torina ~~~ *теди* ~~~ Parusheva ~~~ happy_5 ~~~ Di@ ~~~ Infinity_7 ~~~ northernlight ~~~

Както вече съм писала, това не беше въпрос на лош късмет, а по-скоро на това, че ме привличаха мъже, с които ми беше много трудно после. Това също са много години, в които всякакви хора (роднини, приятели, познати и лекари) са ме натискали да имам дете щото „сега ми било времето“ и са ми наливали акъл „как да постъпя“. Да знаете на 40 почти всички млъкват и вече са отписали нещата, пък ние взехме, че се срещнахме с ММ – и като почнахме опити и не ни се получи за 6-7 месеца и започнахме изследвания, аз бях настроена да е пълен погром, ма се оказа за моя изненада, че си имам резерв и нещата са ОК, като изключим, че си имам хормонални проблеми, за които знам от пубертета. 
Благодаря много за милите думи, пожелавам ти спокоен завършек на бременността и все така да не ни забравяш и да се включваш на място!