вашият класически хомеопат във Варна

• 250 542
  • 943
  •   1
Отговори
# 75
Д-р. Джеджев преглежда в терапията

# 76
  • Варна
viva77, благодаря много   bouquet.

# 77
Досега не съм се ползвала от услугите на хомеопат,затова не съм се записала в темичката.Моля да ми кажете,дали тези лекари работят със здравна каса или само частно  Embarassed .Благодаря ви предварително.

Ще следя вече редовно.

# 78
запис .
нещо не съм доволна от моя хомеопат.Ще следя

# 79
няма хомеопат който да работи с здравна каса
но много лични лекари подготвени или не за това изписват хомеопатия  в повечето случаи боаронска

# 80
няма хомеопат който да работи с здравна каса
но много лични лекари подготвени или не за това изписват хомеопатия  в повечето случаи боаронска
Благодаря,и още веднъж се извинявам за невежеството си  Embarassed .

# 81
  • Варна
viva77, по-назад в темата видях, че сте ходили при Джеджев. Какви са ти впечатленията? Доволна ли си от лечението?

# 82
може ли да кажете цените на Джеджев и Хаджиева Simple Smile
Благодаря Ви Grinning

# 83
Нашият хомеопат е д-р Костадинов. Не съм ходила при друг, освен при него и Хаджиева, но тя не е класически, а боаронски хомеопат и затова не знам защо изобщо я има в анкетата.

# 84
освен при него и Хаджиева, но тя не е класически, а боаронски хомеопат и затова не знам защо изобщо я има в анкетата.
Аз пък се чудя защо твоят отговор изобщо е тука, след като е крайно неточен и заблуждаващ?
Ти въобще знаеш ли каква е разликата между класически и боаронски хомеопат?
И би ли ни разказала с подробности как точно разбра, че д-р Хаджиева е боаронски?

# 85
Може и да е било само моментно, нещо да и е имало в момента, но тази д-р Хаджиева ми се видя доста неприветлива. Общо взето се получи една приемопредавателна дейност на пари и нищо друго.

# 86
Vanina 75, ако по това решаваш кой хомеопат е класически или не, значи нищо не си разбрала за хомеопатията.
Или просто реши да подкладеш огъня и да си допълниш бройката на мненията с още едно, даващо нулева информация за някаква ситуация?

# 87
Vanina 75, ако по това решаваш кой хомеопат е класически или не, значи нищо не си разбрала за хомеопатията.
Или просто реши да подкладеш огъня и да си допълниш бройката на мненията с още едно, даващо нулева информация за някаква ситуация?

Мнението ми няма нищо общо с нечий спор или противоречие.
Не съм коментирала нито кой е класически хомеопат нито кой не е. Защо ме намесваш в противоречието си с друг потребител.
Ей така хрумна  ми да си кажа впечатлението за тая докторка и това е.
За нулевото внимание и  нулевата информация  да ми вземе толкова пари.

Ти като искаш не се съгласявай с мнението ми.

Колкото до трупането на мнения най малко на мен можеш да ми държиш сметка. Толкова празнословни изказвания има из целия форум.
Ако модератора реши че се заяждам негова воля може да ме накаже както си иска, това не би ми попречило с нищо да пиша във Форума.

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 15:11 от Vanina 75

# 88
Някой дали може да ми каже колко е заплащането при др.Хаджиева.Благодаря предварително

# 89
Vanina 75, ти прочете ли изобщо началото на темата?
Авторката питаше (преди две години) от кого са доволни майките, а не от кого не са. Има други теми, където можеш да се оплачеш, че са ти взели парите (последната подобна бе заключена, можеш да потърсиш с търсачката).
Възможно е неволно да съм те намесила с друг потребител, тъй като мнението ти дойде точно след неговото, а и не дава действително никаква информация. Извинявам се за което!
Обаче, по една случайност съм модератор, и действително имам пълното право да ти затрия мнението, като неотговарящо на темата.

Общи условия

Активация на акаунт