вашият класически хомеопат във Варна

• 250 524
  • 943
  •   1
Отговори
# 90
освен при него и Хаджиева, но тя не е класически, а боаронски хомеопат и затова не знам защо изобщо я има в анкетата.
Аз пък се чудя защо твоят отговор изобщо е тука, след като е крайно неточен и заблуждаващ?
Ти въобще знаеш ли каква е разликата между класически и боаронски хомеопат?
И би ли ни разказала с подробности как точно разбра, че д-р Хаджиева е боаронски?

Първо, благодаря за топлите думи. Много обичам да се ровя из форума и съм безкрайно благодарна на моделаторите /вкл. и на теб/ и на всички майки за информацията, с която обогатяват моите скромни знания, но рядко давам някакво мнение по опр.  тема точна заради заядливия и неприветливия тон, с който се отнесе и ти. Извинявам се за изказаното от мен мнение.
Второ, знам каква е разликата между класическата и боаронската хомеопатия. Предполагам, че и ти я знаеш, затова едва ли е нужно да ти я разяснявам. А относно Хаджиева - нямам нищо против нея, внимателна е, винаги ведра, отзивчива по всяко време на денонощието, отначало и аз си мислих, че е класически хомеопат, то и табелата пред кабинета й е с такъв надпис, ако става въпрос. Но след като напълнихме вкъщи една тобра с различни хомеопатични лекарства, всяко от които лекуващо различно болестно състояние на детето ми, осъзнах, че това не е класиката в жанра, а като отидох при Костадинов,се убедих напълно - там всичко се лекува с едно единствено лекарство и в рамките на 2 - 3 дни.
Желая ти прекрасен ден с повече положителни емоции и дано никой да не те ядосва.

# 91
eki111 би ли ми дала кординатите на д-р Костадинов и колко взима за първичния преглед.
Подобно на теб и ние в къщи се напълнихме с хомеопатични препарати които пием по схема или според моментното състояное на детето. Също така се напълних с хранителни добавки на Тиян Ши ,които струват доста пари и досега ефект не съм видяла никакъв.
Апропо, моята хомеопатка ме посъветва да давам всеки ден Осцилококциум. Thinking

# 92
E, не, не мога да повярвам, че има толкова първосигнални хора ooooh!
eki111, от колко време сте при д-р Костадинов и колко пъти сте се разболявали? И не ми казвай, че от 1 г абсолютно всяко неразположение го оправяте с единственото лекарство на д-р Костадинов, щото няма да ти повярвам. Явно е, че и двете с Туфи знаем разликата, но на теб май нещо ти убягва Thinking
ive7aaa, ето ти телефон да попиташ за цената на първичния преглед 65-85-65.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 16:14 от IMPARTIAL

# 93
Тел. на д-р Костадинов е 052/555 641.
Първичния преглед мисля че беше 70 лв., но не съм напълно сигурна. При него си лекувам децата от 9-10 години  Peace

# 94
  • Варна
aynur, а каква е цената на прегледите след това?

# 95
aynur, а каква е цената на прегледите след това?
Ами зависи
По принцип май по 20 лв., но лекарствата са от тях (т.е. заедно)
Всеки път е различно  Peace
Понякога даже и не се плаща за вторичен преглед.

# 96
  • Варна
Благодаря   bouquet! Знам, че цените варират, но исках да знам ориентировъчно.

# 97
  • гр.Варна
Нашата педка ме изпраща при Джеджев
Можете ли да ми кажете колко е първичният преглед при него?а след това колко се заплаща?доволни ли сте?
Благодаря Hug Hug

# 98
А, сега де! Тъкмо се насочих към Хаджиева и след последните постове се оплетох малко Thinking
А тези цени....50-70 лева за преглед на дете Tired

# 99
50-70 лв е само първият преглед, ако се определя конституция.  Следващите прегледи са по 25-30 лева. Доколкото знам, това са цените на всички хомеопати в града.
Но, разбира се излиза много по-евтино, като се има предвид цените на лекарствата. Не си спомням преди години едно разболяване да ми е струвало по-малко от 50 лева.

# 100
Монда е абсолютно права  Peace
Цената на първичния и вторичните прегледи е с лекарството заедно. Така че си заслужава  Wink. Пък и има едно друго предимство, знаеш поне че няма да пиеш антибиотик или някакво друго лекарство, което да ти навреди сериозно. Нали знаете, че за едно ако помогне, за друго ще навреди  Simple Smile

# 101
 HugДа, напълно сте прави. Не сме фенове на антибиотиците. Дано никога не се наложи да ги дам на детето си! Аз самата съм пила 2 пъти през живота си! Не че не се е налагало и др. път Mr. GreenНо си играем с огъня. Това е и причината да потърся хомеопат за детето. За да предотвратя евентуално сериозно заболяване. Мислите ли, че правилно съм се ориентирала.За момента нямаме проблем, но просто не искам да имаме! Thinking

# 102
Май ще се ориентирам към д-р Хаджиева
Доколкото разбрах преглежда на Христо Попович 36Б
накой може ли да ми даде телефона и, за да си запзя час
и ако можете да ми кажете дните и часовете когато преглежда.
Мерси   bouquet  bouquet

# 103
  • Варна
Май ще се ориентирам към д-р Хаджиева
накой може ли да ми даде телефона и, за да си запзя час
и ако можете да ми кажете дните и часовете когато преглежда.
Мерси   bouquet  bouquet
0888/221888 или 65-85-65
раб.време: понеделник и петък 9.30-13.00 ч.; вторник, сряда и четвъртък 9.30-13.00 ч и от 15.00-18.00 ч.

# 104
А има ли в Аспарухово хомеопат, че ние живеем там и ми е най-удобно да е наблизо?

Общи условия

Активация на акаунт