Търся електронна книга - 41

• 108 745
  • 859
  •   1
Отговори
# 600
Някой друг освен мен има ли проблем с абв пощата. Един път не ме допуска, след известно време влизам. Съобщенията не ми се пращат. Какво се случва ?

И аз имах проблем сутринта, но сега си върви..

# 601
Здравейте, вчера имаше качени в рулит три книги на български на Джеймин Ив Тейт Джеймс Broken legacy, но днес не ми излизат. Някой дали е успял да ги изтегли и дали ще може да ми ги изпрати? Благодаря предварително!
Noterajes@abv.bg
Здравейте, аз също успях да изтегля само първата част и ще се радвам ако някой ми изпрати втора и трета.
stela_555@abv.bg Благодаря предварително, ако някой се отзове Simple Smile

# 602
Здравейте, вчера имаше качени в рулит три книги на български на Джеймин Ив Тейт Джеймс Broken legacy, но днес не ми излизат. Някой дали е успял да ги изтегли и дали ще може да ми ги изпрати? Благодаря предварително!
Noterajes@abv.bg
Здравейте, аз също успях да изтегля само първата част и ще се радвам ако някой ми изпрати втора и трета.

Пуснати са линкове по-назад в темата. Изтеглете си ги от там.

# 603
Noterajes@abv.bg

Джеймин Ив Тейт Джеймс Broken legacy
https://mega.nz/folder/JdciWCxC#QijSMKVpuDarjIVRuEhMhg

# 604
  • София
Здравейте, дали някой има книгата
Еротичната интелигентност“ от Естер Перел?
Или други подобни книги на психолози свързани с проблемите на брака и рутината в интимните отношения?
Благодаря предварително!
dorakoteva@abv.bg
https://4eti.me/eroticiq/

# 605
Noterajes@abv.bg

Пуснати са линкове по-назад в темата. Изтеглете си ги от там.
    Изпратих ви ги!

# 606

Киндъл вече поддържа епуб. Може да си пратите книгите на киндълският мейл, той автоматично ги прехвърля в това, което му е нужно. Няма нужда да конвертирате.

Geia, това много яко, може ли обяснено за блондинки 🤪🤭👯♀ Кой ми е мейла на Киндъла😅от 10 г съм го регистрирала и не знам как да пращам директно книги все през Калибре

# 607
  • в сърцето на един мъж...

Киндъл вече поддържа епуб. Може да си пратите книгите на киндълският мейл, той автоматично ги прехвърля в това, което му е нужно. Няма нужда да конвертирате.

Geia, това много яко, може ли обяснено за блондинки 🤪🤭👯♀ Кой ми е мейла на Киндъла😅от 10 г съм го регистрирала и не знам как да пращам директно книги все през Калибре

Единият вариант е да видиш като си купувала киндъла, какво точно ти е дал като име, в самия акаунт на амазон. Другият вариант е, аз поне така го видях - отваряш сетингс на киндъла - има едни три точки в дясно, натискаш сетингс, после твоя акаунт - там ти излиза на кой юзър е регистриран и има опция - сенд то киндъл е-мейл, най-отдолу е самия мейл, който завършва на kindle.com Трябва да е пуснат уайърлеса на самият киндъл, през амазон изпращаш на този мейл и той си ги преформатира. Това е нова опция, в смисъл пуснаха я от скоро да не сменяш формата, а самият киндъл да си ги наглася.

# 608
Geia, за какъв модел киндъл става дума? Щото моя е супер древен, от 2013-та  изобщо никога не съм го регистрирала никъде. Кой от новите модели би препоръчала?

# 609
  • в сърцето на един мъж...
Пипи, би трябвало за всички да е така. Аз имам пейпъруайт. Този с вградените светлини. За мен е особено удобен когато пътувам.

# 610
За тези които се интересуват
https://singlelogin.me/ ,после следвайте напътствията ТОЧНО

# 611
Здравейте търся книгата
" Насмешливо" на Уендълин ван Драанен. На български. Никъде не я откривам.
Ще се радвам да я намеря.
v14@abv.bg

# 612
Здравейте и честит празник на виното и любовта 🍷❤️

Днес сайта https://fantastichen-sviat.com става на една годинка!
Започна да се качва нова поредичка на една невероятна авторка Линдзи Псуел, пише в стил 18+. Мафия, любов, приключения и още нещо...
И книга на Уила Наш (Псевдоним на Девни Пери) "За тайните". Книгата проследява живота на три момичета, тяхното изграждане като образи и разбира се "разменната монета в тяхният свят" ТАЙНИТЕ!

Наздраве 🍷

# 613
  • София
Здравейте, някой може ли да ми изпрати "Отнесени от вихъра"? По-напред в темата имаше качени линкове, но вече не са активни за съжаление.

# 614
Здравейте, някой може ли да ми изпрати "Отнесени от вихъра"? По-напред в темата имаше качени линкове, но вече не са активни за съжаление.
Имам я .
Въпроса е че нещо не се оправям и мога да ви я пратя на мейл

Общи условия

Активация на акаунт