Търся електронна книга - 41

• 108 586
  • 859
  •   1
Отговори
# 705
Може ли да помоля ,ако някой има да ми прати Отнесени от вихъра ,на Маргаред Мичъл...🙃🫠😀
По-назад бяха дадени линкове, а със сигурност я има в Рулит. Положете малко труд, а не само "пратете ми"
И е МаргареТ
Може ли да помоля ,ако някой има да ми прати Отнесени от вихъра ,на Маргаред Мичъл...🙃🫠😀
По-назад бяха дадени линкове, а със сигурност я има в Рулит. Положете малко труд, а не само "пратете ми"
И е МаргареТ
Благодаря за корекцията,в бързината съм го изписала грешно,все пак мисля ,че няма нужда да сте толкова язвителни,но явно това Ви осмисля ежедневието🤔За ваша информация съм ги търсила не само в рулит,пък и затова мисля ,че са форумите😏.Аватара Ви много точно Ви описва личността...

# 706
Някой да има "Зората" и "Денят" на Ели Визел?

# 707
https://dox.abv.bg/download?id=e134a5f3c9# - Линк за сваляне

Прикачам ви и една детска книжка на име Сълзите на дракона.

# 708
Здравейте! Търся книгата “Божества” от поредицата “Заветът” на Дженифър Л. Арментраут. gery.turmanova@abv.bg благодаря Simple Smile

# 709
Здравейте! Търся книгата “Божества” от поредицата “Заветът” на Дженифър Л. Арментраут. gery.turmanova@abv.bg благодаря Simple Smile
Здравейте, ако може и на мен да я пратите. atanasovaedi@gmail.com Благодаря

# 710
  • Beyond the Frontiers
Понеже скоро рових, тази е издадена на 14.01.2023....Май е раничко.
Мисля, че в Хеликон я имаше в електронен вариант.

# 711
Здравейте, търся отчаяно Акулата от Мери Бъртън. Оставям имейл: bogiss96@gmail.com Благодаря предварително.

# 712
не съм сигурна дали тук е мястото, но ако си купя електронна книга от ciela например, ще мога ли да си я чета на електронен четец Kindle? Май по скоро не, защото не мога да качвам допълнителни приложения или бъркам нещо?

# 713
не съм сигурна дали тук е мястото, но ако си купя електронна книга от ciela например, ще мога ли да си я чета на електронен четец Kindle? Май по скоро не, защото не мога да качвам допълнителни приложения или бъркам нещо?

Електронните книги от Сиела нямат никаква защита, купувате си я и след като я изтеглите може да я четете във формат epub

# 714
  • Euskal Herria
Само имайте предвид, че изтеглите ли книгата от линка, който Сиела дават, след това вече няма да можете наново да теглите файла. Еднократно е. Линковете са два - за epub  и за mobi, но реално второто е празно, т. е. дори и да кликна, нищо не се изтегля.

# 715
  • София
Да, така е, потвърждавам, линкът за mobi не работи. Но веднъж свали ли се в ebup, аз си я пратих на всички възможни мейли, включително я добавих и в Calibre библиотеката, ако случайно я изтрия от Downloads, поне файлът да се пази някъде.

# 716
Търся "Превръщане Кн.2: Сърцето на дракона" и
"Хроники на Вестителката :
1.Година първа , 2. Кръв от кръвта и 3.Възраждането на магията "
на  Нора Робъртс.
Моля , ако някой ги има да ми ги  изпрати на
mds777@abv.bg
Благодаря!

И аз също ги търся!

# 717
Здравейте, търся книгите на Дженифър Л. Арментраут, от поредицата "Плът и огън" - "Сянка в жарта", и "Светлина в пламъка".
Много ще съм благодарна ако някой ги има  и ми ги изпрати ( или поне някоя от двете) Relaxed
e.ilkova@abv.bg

# 718
Здравейте, търся книгите на Дженифър Л. Арментраут, от поредицата "Плът и огън" - "Сянка в жарта", и "Светлина в пламъка".
Изпратих Сянка в жарта

# 719
Здравейте! Търся книгата “Божества” от поредицата “Заветът” на Дженифър Л. Арментраут. gery.turmanova@abv.bg благодаря Simple Smile
Понеже скоро рових, тази е издадена на 14.01.2023....Май е раничко.
Мисля, че в Хеликон я имаше в електронен вариант.

Интересното обаче е, че в Рулит качиха Еликсир, книга 3.5 от поредицата
P. S моя грешка, оказва се, че файлът е на английски, въпреки че пише, че е на български

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 17:31 от KSNikolova

Общи условия

Активация на акаунт