Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви термини се използват в темата?
Какви съвети бяха дадени относно усещането за течение и изтичане на околоплодна вода?
Какви са мненията относно участието в зимна ваканция по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви термини се използват в темата?
-
Какви съвети бяха дадени относно усещането за течение и изтичане на околоплодна вода?
Участниците споделиха своя опит и съвети относно усещането за течение и изтичане на околоплодна вода. Те обсъдиха възможни причини, като уринарна инконтиненция по време на бременност, вагинално течение и значението на консултацията с лекар. Освен това бяха дадени препоръки за консултиране с неонаталог/педиатър при възникване на въпроси относно преждевременно раждане и приемането на инжекции за дробове.
-
Какви са мненията относно участието в зимна ваканция по време на бременност?
-
Какви съвети бяха дадени за справяне със стягането по време на бременност?
-
Какво е дексаметазон и за какво се използва?

Благодаря! 

Много бързичко след като ме изписаха от болницата през декември, с идеята че има риск бебчо да се роди всеки един момент ... стегнах чантата. ( може да не е идеалното съдържание, и от тогава все добавям по нещо, но поне ММ знае, ако стане нещо какво да вземе 😁 )

? От снощи ги имам взех парацетамол успокояваме за малко но пак се появяват ..все едно ще ми дойде всеки момент. При всяко движение ме боли. Имали някой от вас със подобни оплаквания ?