💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Честит рожден ден, Слънчице! Kissing Heart Пожелавам ти да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Все така като истинско слънце да огряваш нашата тема! Да не ходиш по чужди къщи! Joy Ако ти стане скучно, винаги може да си заформим скандалче двете, на линия съм. Sunglasses

Започнах да ви подготвям новата къщичка, че сме напреднали със страничките. ✍️

# 586
Слънце, честит рожден ден ❤️
Бъди жива, здрава, много обичана и щастлива. Да ти е сладък живота и лесно да ти се получават нещата 🥂✨❤️

Специално за повода 😍🎊🎉

# 587
Честит рожден ден Слънце!
Бъди много здрава, щастлива, обичана и обичаща. Нека всичко което си пожелаеш на днешния ден ти се сбъдне
по 2.
Весел празник.

# 588
Flowers Herb ЧРД, Слънце ... много здраве, любов, щастие ... продължи сама списъка с мечти и ги осъществи!

На рожден ден не се ходи с празни ръце ...
Подаръче ...
Звам, че е запазена твоя марка, но не

# 589
  • София
Когато си лудо влюбен.

# 590
Башак

Мелиса

# 591
Здравейте ,прекрасни !☺️❤️🌷

Слънце❤️, честит рожден ден !☺️🌷 Най-сърдечно ти желая да бъдеш здрава , успешна и много щастлива ! Не преставай да блестиш с оригиналност, с независимост, с дух, с тънко чувство за хумор! Чета постовете ти в темата ни с интерес и не мога да ги объркам с други постове,защото са различни,интересни, неподражаеми!

Специален поздрав за Слънцето ❤️  като представител на зодия Водолей /знам ,че в темата ни има и много други момичета представители на Водолей.../

За Водолея с любов!❤️

По всички теми всепризнат си спец-
" Аз знам ! " е твоят най-добър специалитет.
Далеч от всичко статично и прозаично,
оригиналността при теб е със статус "Първично"!
Където и да се появи обаянието ти неповторимо,
с лекота създаваш приятелство непоклатимо.
Другарчетата ти безчет знаят,че за тях ще минеш и през огън, и през лед.
И за всекиго е ясно ,че без твоята Независимост ти е твърде неудобно и тясно.
Затова ти пожелаваме широооки полета за изява и слънце мечтите ти да огрява !

И не забравяй да си пожелаеш нещо на РД ! Весел празник и наздраве !

Flowers Hibiscus Феновете се шегуват ,че Ханде Ерчел ще  е русалка , а Керем Бюрсин капитан, това е перфектна комбинация.

Желая им попътни ветрове в бурното море на живота !

Flowers Hibiscus Мави ще е много щастлива да види леля си в ролята на русалка.

Flowers HibiscusРусалките са митични образи от форклора и приказките..Те присъстват в митологичните разкази на много народи по света.Първоначално те са били свързани с култа към божествата на плодородието.Те често са речни или морски духове ,вероятно подобни на познатите от старогръцката митология сирени и дриади.
В древността се е считало,че реки, езера и морета ,както и техните брегове и близки до тях гори ,се намират под закрилата на местна русалка.Подобно на самодивите ,русалките също са описвани като приказно красиви жени,вечно млади, с разпуснати коси. Те могат да бъдат както добронамерени,така и доста зли и отмъстителни..Най-характерното за русалките е,че горната част на тялото наподобява човешко то , а долната част е с опашка на риба. Има много легенди за тях.

Нашата русалка

И за баланс ви водя един  секси чаровник

Нямам търпение вече да започнат новите проекти на Ханде и Керем.Дано са интересни и успешни !

Момичета , желая ви щастлива вечер!❤️

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 07:00 от akvamarin007

# 592
  • София
На въпрос към TvKusu какво става с новият проект на Ханде с Бурак Дениз, той отговаря:

Днес в интернет пространството циркулира една снимка на Бурак по бели гащи. Доста смело. Не знам какво да кажа...        

Скрит текст:

# 593
Честит рожден ден, Слънце! Да си здрава, обичана, безкрайно щастлива и... все такава слънчева и щура ❤️

# 594
Биге

Мая

# 595
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 596
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Макар и със закъснение се включвам към пожеланията за слънцето в нашата тема. 😘

Пожелавам ви един хубав и спокоен ден! Flowers Hibiscus

# 597
Здравейте! Flowers Hibiscus

Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! Flowers Hibiscus
Мики, благодаря за предложението, но свикнах и обичам спокойствието в темата. Sparkling Heart Чакам си кротко новите проекти и други работи евентуално. Satisfied

"Será Que Es Amor заема 6-та позиция в ТОП 10 на Най-популярни телевизионни програми по HBO Max."

Всъщност откакто е качен не е илизал от топ 10.

В края на годината, когато посети събитието на Гугъл я питаха за русалката, тя на ударена ни се направи. Satisfied Не мога да си я представя все още в образ, въпреки че гледам такъв жанр филми. Спрягат в Туитър за евентуален партньор Таро Емир Текин. Непознат ми е и откъде идва предположението не става ясно, може да са само фенски мераци.

https://www.instagram.com/taroemir/?hl=bg

И капитана (мислех си за рибаря, нали е модерно тези дни, но капитан звучи по-добре) Stuck Out Tongue

# 598
# 599
Gift Heart

Феновете не скучаят ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт