💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 038
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

Честита Коледа, мили момичета! Много здраве, щастие и топлина в домовете и сърцата ни да има 🎄🎀
Криси, честит имен ден! Знаем, че си с нас 🙃

# 61
Здравейте, прекрасни момичета!

Честита Коледа!

На всички именници - здраве и късмет!
Криси🍀!

Благодаря на всички, които правят този наш виртуален дом толкова топъл и уютен!
Бъдете здрави!
Бъдете благословени!

Весели, зареждащи и пълни с чудеса празници ви пожелавам!

Скрит текст:
Знам, че животът следва собствения си ход и не признава празник и делник. Знам, че въпреки красивите празнични светлини в душите на много е тъмно. Знам, че тези пълни с толкова радост и топлина дни изострят липсите ни и ги правят още по-осезаеми и болезнени. На всички загубени сред еуфорията на празника и душевните си болки желая здраве, мир и спокойствие, много смисъл и светлина в идните дни.

# 62

Честито Рождество Христово, прекрасни!

Рецепта за щастие

Бучка обич във кафето добавете
и разбъркайте с любов
и душата ваша смело усмихнете,
подарете си в деня живот.

На око лъжички щедрост,
малко вяра, нежност щипчица една
и до горе напълнете с ведрост,
събудете тихо свойта, приказна мечта.

Курабийки от надежда изпечете,
поръсете ги с вълшебен прах
и сърце, поне едничко, нахранете
пак с добро, на нечий гладен сиромах.

Топъл хляб със радост замесете,
с щипка сол и повечко късмет
и с кандило всичко лошо прогонете
да ни следва само здраве занапред.

И елхата със  усмивки  украсете
във дома ви нека блика благост пак
и с любов душите свои облечете,
че навън студено е... във тоя свят.

Автор: Михаела Рашева

Честит имен ден на всички, празнуващи днес!

# 63
Честита Коледа!
Момичета, щастие, хармония, мир ви пожелавам! Нека чудесата бъдат ваш постоянен спътник!

# 64
  • София
Честито Рождество Христово!
Мир, благополучие, любов и щастие ви пожелавам! Heart

# 65

Здраве, мир и благоденствие за вас и семействата ви!

Ако сте изяли приготвената за празниците храна и сте си дали малко почивка от пищните трапези и шумните събирания, може да се насладите на една по-различна театрална пиеса, която носи духа на съвремието ни, но дава и обещане, че най-доброто е пред нас Gift Heart

"Ако искаш истински да разбереш другия, направи място за него в сърцето си..."

https://www.facebook.com/NationalChristianCenter/videos/298429064945063/

Ново видео със смях и щастие от Керем и Тео...

https://twitter.com/bursinbrasil/status/1607043816804028417?s=20 … tV4WI4wENOEHXWJlQ

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 19:41 от DeniAra

# 66
  • София
На всички вас, прекрасни, усмихнати, успешни, удивителни момичета, които пишете, споделяте или просто четете в нашата прекрасна тема, Честито Рождество Христово!

Искам някъде теб да те има...
Във една заснежена гора,
в малка къща с горяща камина
и с прозорче със ледни цветя.
Да ни свети единствено огънят...
А в ъглите, в стаения здрач,
да затулим излишните спомени,
скрили в себе си всеки наш плач.

Да се влюбя във тебе безпаметно,
не от виното, просто така...
И да зная, че даже след зимата,
ти ще пазиш за мен любовта.
А в камината огънят пръска
малки, жълти, искрящи звезди.

Открадни си от моите устни,
потопи се във мойте очи.
Искам някъде теб да те има...
Та дори и през триста морета.
В една зима... Някъде там...
И дълбоко, дълбоко в сърцето ми.

Автор: Радосвета Аврамова - Caribiana

Моите пожелания за вас са да имате Коледни празници, изпълнени с приглушени светлини, запалени свещи, червено вино, коледна музика, аромат на портокал и канела, изненадващи подаръци, задушевни разговори с любими хора, топлина и домашен  уют! Gift Heart

Весели Коледни празници! Christmas TreeChampagneCandy

P.S. Честит имен ден на всчики, които празнуват днес! Наздраве! Wine Glass

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 20:52 от nrgmama

# 67
Добро утро.
Ново от стори на Керем

Сладурковци.
Толкова любов, нежност и щастие блика от Керим към своя племенник.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 07:23 от azisiq

# 68
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 69

Здравейте момичета, извинявам се за моето отсъствие, но е поради здравословни причини, иначе никога не бих се отказала, както от Ханде и Керем, така и от вас. Благодаря на Поли, че продължава да поддържа дома ни все така красив и уютен, и на вас момичета, че не се отказвате да поддържате темата жива и забавна, когато събера сили винаги влизам да разбера какво ново има около нашите патрони, Благодаря на всички Ви!

Пожелавам на всички ви едни Светли празници, и нека Бог се роди във всяко сърце и във всеки дом и ни благослови с Вяра, Надежда, Любов, Здраве, Мир и Късмет!

Честит имен ден на всички които празнуват, бъдете здрави и благословени!

# 70
Flowers Herb ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Да бъдем повече човеци...!
На всички Ви, пишещи, споделящи и четящи момичета/ момчета,  моето наричане е
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
В първия ден на последната седмица да си спомним за Сър Чарли Чаплин,
който напуска този свят на 25 декември 1977г. В писмо до дъщеря си
„Твоето голо тяло трябва да принадлежи на този, който се влюби в оголената ти душа.“
Моля се, нашите любимци Ханде и Керем да се докоснат до човека ЧАПЛИН!

Слухове и клюки около тях тези дни колкото щеш...
Единствено Керем е безкрайно щастлив в дома на Мелис...

# 71
  • София
Привет дружки!
Днес е вторият ден на Коледа и се почита св. Йосиф, земният баща на Исус Христос.
На този ден се празнува и денят на бащата.

Между гостите и трапезите за малко се отбивам тук за релакс. Нашите патрони са активни днес. Докато Керем се радва на семейството си, Ханде се е отдала на обучението в унивеситета. Пишеше някъде, че през януари й предстоят изпити. Пожелавам й да си ги вземе успешно.

Днес Керем е репостнал в сторито си това видео, качено от неговият треньор Бурак Бужин.  Написал е следното послание:   "Идвам си скоро! Започваме!!!  Имаме да вършим много работа! "

Ханде отмаря у дома, пред елхата и с любимият й Азул!

# 72
Коледната елха на Ханде е прекрасна.

# 73
  • София
Привет на всички! Grinning
Бабче, Сиси, момичета! Hug

26.12.2020  излъчен 24 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Хаштагът : #kalbimoldum  - "ти стана моето сърце" /с Гугъл /

Лека вечер ви желая! Hug

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 17:58 от Dilemi

# 74
Честито Рождество Христово, прекрасни!☺️❤️🎄

Светли и благословени празници, момичета !❤️
Бъдете здрави ,вие и семействата ви,радвайте се на любимите си хора ,на домашния уют и на малките големи неща в живота ! Здраве,мир и любов на всички !❤️

"Коледа е това да направиш нещо малко специално за някого".
Чарлз Шулц

Най-сърдечен поздрав за всички момичета от нашите любимци Ханде и Керем❤️

https://twitter.com/amanim_ya/status/1606799382124412928?s=20&t= … 3l1dUjKj0g2G2Tcvg

Christmas Tree В тези празнични дни бих искала да отправя към всички момичета в темата Коледна благословия към вас и семействата ви!

"Да влезе радост в домовете ви !
Да сте здрави,благодатни!
Да са ви пълни ръцете
с дарове необятни!
Да ви е богата трапезата!
Да ви е челядта честита !
Да почука Доброто. Да влезе!
Да ви бъде Господ защита !
Да грее слънце в душите ви !
Да ви е сладък хлябът!
Да ви се сбъднат мечтите !
Да ви е спорна работата !
Да сте с обич щастливи !
Да са ви верни пътищата!
Да ви чакат срещи красиви!
Да имате плодно бъдеще!
Да ви е виното медено!
Да ви е Милостта опора !
Да са ви другарите предани !
И нека Бог да ви пази !
"

Стефания Цанкова

Christmas Tree Феновете творят празнично...

Ханде украсява елхата

Christmas Tree На именниците честито !❤️Да им е живо и здраво името и да им носи здраве, късмет , успехи и много щастливи дни !🌷

Christmas TreeАз самата съм именничка / Кристина / и празнувам. Как само ме зарадвахте с поздравите си към мен вчера. Трогната съм от вниманието и уважението ! Направихте празника ми наистина пълен. Не сте ме забравили...
 Миси❤️, Линде❤️,Марги❤️, Силве❤️ и всички момичета в темата  с цялото си сърце ви благодаря!Не можах веднага да отговоря на поздравите ви и моля да ме извините /вкъщи беше лудница , а и празника двоен/, но при първата появила се възможност се включвам.

За всеки по нещо , каквото ви харесва/макар че някои предпочитания са ми известни ☺️/

Макар и виртуално бих искала да ви почерпя.

Наздраве на всички !

Нека бъдем смирени около Коледната трапеза и добродетелни в делата и мислите си !

Christmas TreeДнес е 26.12 вторият ден на Коледа , на който се чества Денят на бащата . Да са живи и здрави всички татковци! Майката е любов ,нежност и грижа , а бащата е опора и закрила, силно мъжко рамо...
На други , които са загубили бащите си/както и аз/ мир,любов и светлина по пътя им...

Christmas Tree Всеки сериал/ както почти всяко нещо в живота , което ни се случва/ се изживява поне 3 пъти-когато го гледаш първоначално, после когато го коментираш,анализираш, споделяш и след това в спомените си.Благодарна съм , че тези три неща за сериала ПВ ги изживях  заедно с вас !
С благодарност и признателност към Мики ❤️ за новата 13-та  поредна тема , която е чудесно поднесена ! За теб , Мики с любов !❤️

Благодаря и на всички момичета ❤️, които коментират, информират,споделят в темата и я поддържат пъстра,цветна и жива ! С интерес и удоволствие чета всяко едно мнение ! За ВАС, момичета !❤️

И аз , както всяка една от нас считам ,че  оставяме частица от себе си в тази тема , с мислите , чувствата,настроенията, разсъжденията си...За мен тази тема е нещо специално  като първата любов. Много неща изживяхме заедно и в сериала , и лични/родиха се деца, преживяха се болести, трудности, загуби, пандемия, честваха се рожденни и именни дни, юбилеи, споделяха се пътешствия , лични празници .и какво ли  още..../
Понякога / може и да се посмеете/ не искам да виждам  съзнателно името на автора на публикацията , а я чета и се стремя да позная чие е творението...Всяка от нас има собствен почерк и мнение , което разбира се е нещо много хубаво според мен, защото така се постига пълнота, допълване, разнообразие.

Christmas TreeИма моменти когато Бог идва и чука на Вашата врата.Това е любовта! Чрез жена,мъж,дете, цвете, изгрев....
Бог може да почука по милиони начини !

Очите никога не лъжат,защото са огледало на душата.С очи можеш да кажеш това,което устните не искат да изрекат.

Очите на Ханде са невероятни и много изразителни

Закачливият поглед на Керем

Нужни са много години докато човек разбере колко ценни могат да бъдат моментите...

"Може би няма да си идеалния човек, нито тя ще е идеалната жена , нито двамата ще сте идеалната двойка ,но когато някой те накара да се усмихваш, бъдеш по-добър човек е цяло щастие , че той/тя е или е бил част от твоя живот."
Боб Марли

" Изживяха я тази любов"/Марги❤️/, а аз бих допълнила,че е много по-добре Любовта да е докоснала сърцата им , отколкото това никога да не се е случвало...Каква празнота, самота е без Любов !
Отдавна не търся настоятелно отговор за отношенията  им, той сам ще ни намери...
Когато нещата се разпаднат всъщност се подреждат по по-добър начин.Харесват ми хора , които оставят следи там в онова малко място наречено сърце. Определено Ханде и Керем оставиха диря и специално място в сърцата на милиони фенове и разбира се получиха заслужени награди за труда си с безспорния успех на сериала ПВ. Да си ги припомним.

Christmas Tree Отива си 2022 година и с хубавите и лошите неща , които изживяхме покрай нашите любимци..Но най-важната равносметка може би е колко хора са направили щастливи през изминалата година. Поради пандемията много семейства не можеха да бъдат заедно на празниците , не можеха да се видят. Семейството на Керем определено му е липсвало, но с гостуванията си в Тексас и Канада  предполагам е успял да прекара много щастливи моменти с тях.

Специално място в сърцето на Керем заема племенника му Тео. С какво внимание и грижа му отдели от времето си. Правиха заедно веган бисквитки,  снежен човек..

После се забавляваха много когато Керем помоли Тео да му даде парченце шоколад , а той захапа  пръстчето му, гушкаха се...

Бяха каубои

За да е щастлив човек няма нужда от велики неща , а от парченца нежност събирани тук и там...

Christmas TreeОбщото между Керем и Ханде е,че много обичат племенниците си.Последните новини за Мави е ,че добре.Надявам се  да оздравее и семейството да си отдъхне. Малката сладурана да е здрава и весела . Мама,тате и леля да си играят , да се забавляват с Мави и да се върнат спокойните дни.

Christmas TreeМного,много щастлив ми изглеждаше Керем и в Тексас...Семейството е всичко, това е домът , чиито врати са винаги отворени , това са близките хора , които са приели човек с предимствата и недостатъците...Домът е там където ни обичат и чакат!

Почиства и снега вместо фитнес

:christmas_tree:2022 година си отива с разрива в отношенията на Ханде и Керем, а също и с отделянето от старата тема, в която пишат почитателите на Керем и създаването на нова тема, в която свободно да се пише и за Ханде , и за Керем.
"Раздялата ни учи как да се научим да обичаме ..."

"Нищо не е толкова лошо или толкова хубаво ,колкото ни се струва , и нищо не е окончателно "
Ерих Мария Ремарк

Christmas Tree През 2022 година очаквахме нови участия на Ханде и Керем в сериали,филми. Но това така и не се случи да се снимат  в голям проект.
Керем Бюрсин направи фотосесии за Vogue, както и Ханде ; за Esquire.

Снима реклами за Lipton,BMV и Under Armour.

Участва на филмовия фестивал в Малага , Oliver's.. Забележителна бе срещата на Керем Бюрсин с холивудската звезда Антонио Бандерас.Очаквахме да се роди някакъв съвместен проект между тях , но засега няма..

С малка роля участва и в испанския филм "A todo tren 2"..Може би се опитва да пробие на европейския пазар , ще видим какво ще се получи от посещенията му в Испания.

През новата 2023 г очакваме участието му в новия проект" Невероятна история".Да му пожелаем успех!Керем е многопластов  актьор , с чувство за хумор и очаквам от него да ни разкрие още много от таланта си.И Керем Бюрсин и Ханде Ерчел участваха в социални проекти , анжажираха се с благородни каузи ,дадоха интервюта.
Феновете са събрали 9-те най-харесвани снимки на Керем през отминаващата  2022 г.

Christmas Tree Усмивките на Ханде

Ханде с шапки

Снимка харесана  от над 4 млн фенове

А общият брой на почитателите и надхвърля 29 млн.

Christmas TreeЗабележителни бяха фотосесиите и за  Atasay , както и авторските и бижута. Тя заблестя като скъпоценно  бижу ! Снима за Elle, Vogue, Marie Claire, Hello, Nocturne... Красота, стил, чар, елегантност, изящество , грация,нежност, ефирност, магнетичтост, загадъчност, магия ....

"Животът се крие във вечната промяна ,, в това да грабнеш най-доброто от момента, без да знаеш какво следва .."

Christmas Tree Най-близките  на Ханде - сестра и Гамзе, зетя Джанер и малката Мави...

"В обичащото сърце се крие най-голямата мъдрост."
Чарлз Дикенс

Christmas TreeМесеците на 2022 г с Ханде Ерчел

Най-харесваните 9  снимки на Ханде за 2022г

С Нилайко и приятели се забавлява на 22.12.2022

С нетърпение очаквам нови проекти с участието на Ханде Ерчел. Какво ще се получи от партньорството и с Disney + предстои да видим.
Мисля,че тя има още много какво да покаже като актриса, а също и като творец-художник, продължава с обучението си. Нека 2023г бъде успешна за Ханде !

Christmas Tree "На прага сме на Новата година !
Желая ви попътни ветрове.
А таз , която с трудности отмина ,
да не тревожи ваш'те умове.
Желая ви така да се подрежда ,
че за миг да не усещате злина!
Желая ви любов и твърда вяра,
че утре ще е по-добър от днес,
че тръгва си с товар година стара
отнесла мъки,загуби и стрес...
Желая ви усмивки на лицата ,
защото те са знак за доброта,
разбиране и обич към децата-
най-истинското утре във света.
Желая ви да бъдете щастливи
и Доброто Бог за вас да не пести!"

Румен Ченков

Весела Коледа и Щастлива Нова година ,прекрасни !❤️❤️❤️ Нека има обич ,топлина , вяра , надежда ,хармония и уют в семействата ви ! Обичам ви и ви прегръщам силно !❤️

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 10:07 от akvamarin007

Общи условия

Активация на акаунт