Честита Коледа, мили момичета! Много здраве, щастие и топлина в домовете и сърцата ни да има 🎄🎀
Криси, честит имен ден! Знаем, че си с нас 🙃

Добро утро, прекрасни момичета! 

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

В тези празнични дни бих искала да отправя към всички момичета в темата Коледна благословия към вас и семействата ви!

Феновете творят празнично...

На именниците честито !❤️Да им е живо и здраво името и да им носи здраве, късмет , успехи и много щастливи дни !🌷
Аз самата съм именничка / Кристина / и празнувам. Как само ме зарадвахте с поздравите си към мен вчера. Трогната съм от вниманието и уважението ! Направихте празника ми наистина пълен. Не сте ме забравили...

Днес е 26.12 вторият ден на Коледа , на който се чества Денят на бащата . Да са живи и здрави всички татковци! Майката е любов ,нежност и грижа , а бащата е опора и закрила, силно мъжко рамо...
Всеки сериал/ както почти всяко нещо в живота , което ни се случва/ се изживява поне 3 пъти-когато го гледаш първоначално, после когато го коментираш,анализираш, споделяш и след това в спомените си.Благодарна съм , че тези три неща за сериала ПВ ги изживях заедно с вас ! 

Има моменти когато Бог идва и чука на Вашата врата.Това е любовта! Чрез жена,мъж,дете, цвете, изгрев....

Отива си 2022 година и с хубавите и лошите неща , които изживяхме покрай нашите любимци..Но най-важната равносметка може би е колко хора са направили щастливи през изминалата година. Поради пандемията много семейства не можеха да бъдат заедно на празниците , не можеха да се видят. Семейството на Керем определено му е липсвало, но с гостуванията си в Тексас и Канада предполагам е успял да прекара много щастливи моменти с тях.

Общото между Керем и Ханде е,че много обичат племенниците си.Последните новини за Мави е ,че добре.Надявам се да оздравее и семейството да си отдъхне. Малката сладурана да е здрава и весела . Мама,тате и леля да си играят , да се забавляват с Мави и да се върнат спокойните дни.
Много,много щастлив ми изглеждаше Керем и в Тексас...Семейството е всичко, това е домът , чиито врати са винаги отворени , това са близките хора , които са приели човек с предимствата и недостатъците...Домът е там където ни обичат и чакат!

През 2022 година очаквахме нови участия на Ханде и Керем в сериали,филми. Но това така и не се случи да се снимат в голям проект.

Усмивките на Ханде

Забележителни бяха фотосесиите и за Atasay , както и авторските и бижута. Тя заблестя като скъпоценно бижу ! Снима за Elle, Vogue, Marie Claire, Hello, Nocturne... Красота, стил, чар, елегантност, изящество , грация,нежност, ефирност, магнетичтост, загадъчност, магия ....

Най-близките на Ханде - сестра и Гамзе, зетя Джанер и малката Мави...

Месеците на 2022 г с Ханде Ерчел

"На прага сме на Новата година !